Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hykleri

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hykleri 2010.10.14 09:37:05
hykleri 2010.10.15 09:37:17
Legnagyobb sajnálatomra feloszlott a Broder, a svéd hB0da és a norvég Resistancen (amely annó elég nagy álbotrány keretében szenderült jobb létre) fúziójából létrejött, S8-ban div1 spotos csapata. A feloszlás okait boncolgató és a csapatagokra emlékező cikket olvashattok…..
hykleri 2010.09.07 19:53:33
Jézusom mi ez a cím?! A kényszeredett magyarításoknak nem vagyok a híve, de idézni csak szó szerint vagy sehogy. Volt egy kis szabadidőm... És mit csináltam? Fragmoviet néztem, mert a pozitive kirakta. Én mazochista. Négy, az elmúlt héten megjelent alkotást szeretnék…..
hykleri 2010.08.23 17:40:39
Airshot és lecsókolbász Elmarad! 2010.08.13 19:36:00
Sok kommentárt tudnék (és szerintem nem csak én) hozzáfűzni az eseményekhez, ám az elmérgedt hangulatot most felesleges tovább rontani. Remélem mindenki levonta a megfelelő konzekvenciákat és a hibákból tanulva gondolja majd át a történteket.Nevetséges, ami itt zajlott. Úgy…..
Play some Alien Swarm, get a free hat in America's #1 war-themed hat simulator. ..
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
Érkezett ismét a felhívás Pozitive részéről, hogy megint meg kellene valamit beszélni. Az már az elején látszott, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogyan annak kellett volna. Sőt alapvetően már ennek a megbeszélésnek sem értettem, hogy mi a konkrét célja. De hiába, nem tud…..
hykleri 2010.06.15 01:07:33
hykleri 2010.06.12 17:03:54
Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért oszlott fel ilyen hirtelen egy eddig biztos alapokon nyugvó klán. Főleg az után, hogy a múlt héten még azzal szivatták egymást, hogy kamuból feloszlanak. Mégis mi vezetett el idáig? Az egy elég összetett történet. Div5…..
hykleri 2010.05.22 15:21:08
@Ghosterr: Ezek szerint meg kéne nyernetek a div4-et legközelebb. C ya in div drei m8.
Kezdem úgy érezni, mintha egy patakot próbálnék arra bírni, hogy folyásiránnyal szembe folyjon. Kicsit csalódott vagyok. Mi szükség volt erre? Mert az átlag szánalmas játékos nem tudta használni? Ennyi erővel minden fegyvert alakítsunk át 1-hit-kill fegyverré és akkor nincs…..
hykleri 2010.05.20 17:49:32
@Agent Smith: Ez. Annak az esélye, hogy utolsó támadásnál nem látjátok, hogy van pyro, az igen kevés. Namos ha alapból nem szeditek ki iziben, és még a soldierek is elugrálnak mellőled, akkor ott problémák vannak. Egyébként a lángszóró egy KICSIT gyengébb, mint ami még a nerf előtt volt. Egyetlen egy frusztráló dolog a 10 másodperces utóégés szerintem. Bunfi maga is írta, hogy ez sokkal inkább irénti a publicot, ahol eleve gyengébb játékosok játszanak. Lődözni fognak a flairrel, de főleg távolra elég könnyű kikerülni, nem hiszem hogy olyan hatalmasnagy probléma lenne. Viszont ez, hogy beszalad a pyro valahonnan, amit senki sem figyelt, végig gyújt mindenkit, aztán kapok még ötezer sebzést 10 másodpercen keresztül, az nem jó. Az utóégés maradhatott volna haton, miközben az alapsebzést felhúzták kicsit. A flrait meg hát e. Kikerülhető, de mégis faszság, hogy mindenért kritet osztogatnak.
Érted. Pozitive megmondta. Ennyi. További kommentek helyett csupán felvonultatnám a hangfelvételeket, amelyek az esemény kapcsán készültek (két részletben, összesen 15 perc). Összegezve:  RIBANC VAGY REDCOW ÉS OSTOBA IS, DE SZERETÜNK! POZITIVE... TE MEG... FAIL!..
hykleri 2010.05.11 20:27:54
Komolyan néha elgondolgodom, hogy mi jöhet még. Brilliáns szellemiséggel megáldott idióták kitalálták, hogy a pyro-über (ami ugye ritka a "normális" szervereken) jobban boldoguljon az épületekkel, ezért megkapta a Homewrecker nevezetű eszközt. Kár, hogy kurvára nem…..
hykleri 2010.05.10 17:04:36
@Desann: Ez, de rendben, tegyük fel, hogy elkezdik használni. Ez a spyoknak nem feltétlenül rossz. Ha dizgájzolva vannak, lehet az ő kezükben is a homewrecker, és azt számításba kell venni, hogy ezzel "szerelni" nem lehet a cuccokat. Tehát: Spy odamegy, stab n sap-el. Ott van a pyro, és űrülten elkezdi csapkodni a dolgokat. Itt megtehetjük azt, hogy leszúrjuk a Pyrot a francba, vagy rárakjunk megint a sappert, ami megint sebzi a cuccot, és mint előbb említettem, javítani nem tudja a dolgokat. Ha a másik helyzetet vesszük, amikor is nem kezdi el leütni a dolgokat, hane megyből ránkjön a pyro, ott semmivel sem roszabb a helyzet mint eddig, SŐT! Az airblast + balta kombót nem tudja előhúzni a pyro, tehát ha le is vadászott, az engi cuccai már szétestek.

Semmi baj nincs ezzel, ingame szinte egyáltalán nem fog feltűnni az embereknek, meg egyébként is, mostmár legalább lehet valamire használni ezt a baromságot.
hykleri 2010.05.08 06:05:13
Airshot és lecsókolbász MACHETE 2010.05.05 20:21:00
They called him Machete. Igen. Végre elérkezett az idő, hogy a Grindhouse - Death Proof moziból lopott verziójában látható rövid trailer megvalósul. Sajnos azt el kell mondani, hogy a film epic B++ kategóriás akciójelenetei közül néhány, melyek komoly nevetőgörcsökhöz…..
Hát megint kibaszottul véletlenül (hát haljak meg bittos Úr há' nem) belekeveredtem egy klánközi transzferből megalapuló kis klánocska születésébe. És nem kispálya a cucc az biztos, tudtam meg szakértő kollégámtól a mélyrehatóbb elemzéssel járult hozzá a kétmondatos írás…..
hykleri 2010.04.23 16:53:47
@inkább a lecsókolbi: No igen, de egy haveri lan teljesen más, mint egy nagy lan, ahol pénz nyeremények vannak meg mindenféle baromság. Egy ilyen baráti lanon ha valakit az érdekel ,hogy ki nyer meg mittudomén, az eléggé szomorú lenne. :)

más: Lanon lehet TF-et játszani? konneksön nélkül úgyértem.
Mondhatni végre, de a kép mégsem annyira vidám. A Valve, mint a jó kufár, egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Végre sikerült ráébredniük a kedves kis programozoknak és Robiny Vókernek is, hogy ez nem fer. Kibaszottul nem fer, hogy olyan gyors, mint egy Scout és majdnem…..
Nos, hogy egy szóval jellemezzem: elbuktam. Örülhet Woody, hogy többet nem világítok rá, mekkora kétszínű. Örülhet az fz, hogy nem lesz aki gátolja a világratörő mindenkit legyálázunk terveiket. Örülhet a DB, mert tudatlanságukat senki nem fogja firtarni. Egyetlen célom…..
Mostanság a megvesztegetési kísérlettől eltekintve kevés a mozgolódás a csapat táján. Eddig. Ugyanis gondolták ideje tenni valamit az ellen, hogy vannak rajtuk kívül még valamilyen szinten skillesnek mondható csapatok, ezért gondolták két legyet ütnek egy csapásra.…..
Meghirdette a közösségért nagy felelősségtudattal rendelkezők tábora ezt az kis szösszenetet, melynek fő célja az vala, hogy ranglista legyen a meglévő 6 (!!) aktív és valamilyen szinten már játszani képes magyar klán közötti sorrendet. Persze ez egy roppant nehét feladat, nem?…..
Hála az égnek még maradt valami a magyar TF2 dicsőbb koraiból. Most ez a maroknyi ember egy klánban próbál még egy utolsó lehelletként tovább játszani ebben az eléggé megtépázott "közösségben". Kibaszott népszerű lett az előző hírben használt logó és akár…..
hykleri 2010.02.12 04:37:23