Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bob1975

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
bob1975 2012.12.10 11:28:01
@Boros Regina: Na, kedves Regina, jól felkavartad az állóvizet és megmozgattad a sok idióta trollt. Igyekeztem mindent végigolvasni, íme pár észrevétel pár emberkének: 1.én vendéglátást tanultam, 5 évig.Tantárgy volt az etikett-protokoll is. Ez számomra tök könnyű volt, mert a 90%-a ALAP volt..nekem legalábbis. Szóval alapesetben tényleg a nőt kapja a kivitt akármit (persze vannak kivételek, de ez hosszú, nem mennék bele). Szomorú hogy valaki ezt vitatja és furcsálja. De persze már rengeteg helyen dolgozik nem vendéglátós. Persze ez se baj, a papír nem tesz szakemberré.
2.azért mert valaki nyit egy boltot, saját pénzből, sok fáradsággal még nem jelenti azt hogy azt csinál amit akar.Pl. akkor kell nyitnia (és zárnia) amire engedélyt kapott. És ki KELL szolgálnia az embert, még ha nem is szimpatikus. Itt nem vallás-bőrszín-buzievagy a lényeg, hanem hogy kifizesse a fogyasztást és kulturáltan viselkedjen.
Sajnos sok ember nyit vendéglátó helyet, valamiért azt hiszik ez aranybánya. De persze ez nem így van, és az oda nem illők kihullanak, előbb-utóbb.
ui: nem jártam még a F.-ban..nem is fogok. Tudjátok miért? Nem "csak" Regina tejhabja miatt (BOCSI :)).Baszki, műanyag tányér a város közepén? Ez nekem mindent elárul a tulajdonosról..
Üdv: I. ui: kitartás Regina, még kívülállóként is dühít (jó)pár hozzászólás.
bob1975 2012.12.10 11:43:22
@Prosztó: HÜLYE.. :)))))))
Nyugi, értem a viccet...és el is kél ide, sajna sok poén nem jutott a hozzászólásokba. Üdv: I.