Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szembefőtt

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél a fallal találkozott a Telenor szervizében, ahol megállapították, hogy a külső sérüléstől mentes, de mégis kettétört kijelzőjű telefon valőszínűleg a szentlélek súlya alatt rogyott össze, ami nem garanciális, úgyhogy 40 ezerért javítanák... de utána a…..
Nemannyira naiv ügyfél tartotta magát a minimum 2 független információforrás megerősítéséhez, ezért az Andrássy úti Orex után átment a Bazilika melletti óráshoz is. Az orexesek szerint 47 ezer forintos kárt okozott órájában egy elszabadult csavar, a Seiko-szervizben viszont…..
A magyar felsőoktatás, a mostani- és leendő hallgatók, családjuk, az oktatók és minden érintett hadüzenetet kapott a kormánytól: nincs vége az eddig is súlyos elvonásoknak - jövőre soha nem látott nemmegszorítás indul, nemtandíjjal és nemröghözkötéssel párosítva. Ha…..
Szembefőtt 2012.12.09 18:31:59
@droid_:
Hogy én nem értem?De értem,hogy sokkal több marad azoknak a zsebében,akikében mindig is több volt.Miről beszélek?Hát arról,hogy a nagy fizetésnek a 38%-a azért több,mint a 16%-a.Nem?Nekem marha jó,hogy csak 16%-ot adózok a 24 helyett.De annak milyen jó,aki ezt a 16-ot 38 helyett adózza...Nyilván jóval több marad a zsebében,mint korábban.Pedig valószínűleg a 38%-kal sem volt oka panaszra.Csak ugye soha semmi nem elég.Az egykulcsos rendszer bevezetésének nem volt semmi alapja.Előbb csökkenteni kell a fizetések közti hatalmas különbségeket,aztán be lehet vezetni.Nem vagyok én irigy.Soha nem voltam nagyra vágyó.De nagyon nem tetszik,hogy adott esetben közös teherviselésről beszélnek valakik,akik jelentősen több pénzt NEM TESZNEK BE AZ ÁLLAMKASSZÁBA mint eddig.Nem kicsit pofátlanság.Aztán mit nekik válság meg élelmiszer árak.Esetleg adók.Röhögve kifizetik.De egy munkásnak,pedagógusnak-a dolgozó embernek bizony még a 16%-kal is aggódnia kell,hogy a hó utolsó hetében lesz-e még pénz ételre.Főleg ha gyerekei vannak.De örülhet,hogy van munkája.
Szembefőtt 2012.12.09 15:32:21
@droid_:

Mert értenek valamihez?Nem azért.Azért,mert a pártnak ez az önérdeke.És annak ellenére is így van,hogy államháztartási hiányt okoz.Ez is a zsidesz bizonyítványa.A parlamentben mindenhez értenek,csak ahhoz nem,hogy hogyan kell kormányozni.Ami itt van az egyszerű sz@rkeverés.A sz@rkeveréshez nem kell szakértelem.Mégis felveszik azt a fizetést,amiből keveset adóznak...