Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágoston Dániel

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alternatíva Némán rajzolt szavak 2015.01.08 20:27:11
A történtek óta évődöm ezen az íráson. Évődöm, hogy publikálva legyen-e, hogy van-e egyáltalán értelme, hogy nem kéne talán inkább kussban maradni. De nem bírom ki, hogy ne írjam le valahova. Nem vagyok már az, akit lesújtanak a világban zajló dolgok. Nem állítom, hogy…..
2009-ben egy nyolc oldalas interjúban rendkívül hosszan faggattuk EP-választásra készülő Lehet Más a Politika egyik vezéregyéniségét, Schiffer Andrást. Az eltelt négy évben sok minden történt: az LMP bejutott a parlamentbe, az utóbbi hónapokban pedig keresztülment egy fájdalmas…..
Vélhetően már akadnak olyanok a szemfülesebb Olvasók között, akik hallottak a nemzeti anarchizmusról; akár egy beszélgetés során, akár leírva, említés szintjén, akár amolyan újra felfedezett öndefiníció formájában. E fogalom azonban még mindig egy tisztázatlan, a legtöbb…..
Ágoston Dániel 2013.01.22 21:38:40
@Veridicus2012: Julius Evola: A fiatalság, a beat-ek és a jobboldali anarchisták: evola.uw.hu/show.php?f=texts/A_fiatals%E1g,_a_beat-ek_%E9s_a_jobboldali_anarchist%E1k
Alternatíva Én és a diákok 2012.12.23 09:00:58
Lógok én egy vallomással! Vagy kettővel. Kaptam ugyanis egy levelet, hogy lám, midőn szemeink előtt jut győzelemre a diákforradalom, máris erőst kussolok. S ha így állunk, akkor töredelmesen bevallom: engem is felráztak a diáktüntetések egyetemek felől süvítő förgetegei. A…..
Most komolyan; Kiss Dávid HÖK-elnök bezárja a Corvinust, a hallgatók elől, akik ennek láttán fújolnak egy haragosat, majd szúrós tekintetüket néha hátra-hátra vetve távoznak. Ezek után reggel beül a HÖOK egyik tyúkmellű elnökségi tagja a Mokkába, közli, hogy roppant…..
Akár a politikusok szakdolgozatai kapcsán a plágiumgyanú, úgy merül fel bennem is a kérdés furtonfurt: minek írni? Nem beszélve arról, hogy kinek?! Mert azt, ami a világban zajlik, csak elviselni lehet méltósággal, foglalkozni vele már-már becstelenség, hiszen arra utalna, hogy…..
Szerkesztőségünk a minap teljesen jogos kirohanást tett, miszerint „Utcára, egyetemisták, utcára gimnazisták!”, ám lelkes idealistákként nyilván nem gondoltunk bele mélyebben a címzettek szellemi-lelki valójába. Jelen pillanatban ugyanis nincs kétségbeejtőbb társadalmi…..