Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masamune

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..
Barry visszament az időben, és ettől kisebb sokkot kap, amiből Cisco rángatja ki, aki persze a múltban él. Allen teljesen össze van zavarodva, amellett, hogy másodjára ugyanazokat a beszélgetéseket lefolytatni felettébb unalmas. És mivel mindenki mondatát befejezi, dr. Wells gyorsan…..
Azt se tudom hol és hogy fogjak neki… Előre szólok, hogy ez is egy –kommentelő által frappánsan kitalált – bevásárló lista hogyvolt lesz, mert leginkább csak így lehet átadni azt az ívet, és azt a durva katarzist, amivel a mostani epizód a jól kiéheztetett The Walking…..
A Flashpoint paradoxonnal elkezdődött, a Háborúval folytatódott a Warner lassan már franchise-á épülő DC Comics rajzfilmes univerzuma, ami idén kapta meg a harmadik játékfilmjét, amiben azzal az Arthur Curry-vel ismerkedhetünk meg, akinek az ismertebb neve nem más, mint Aquaman.…..
Fiatalok és idősek! Elértünk a lista utolsó részéhez. A szavazatok alapján a többség úgy gondolta, hogy a tovább mögötti 5 karakternek van létjogosultsága az előkelő top5-ös helyeken. A kattintás után spoileres részekkel is találkozhatsz. Ennek fényében folytasd az…..
Masamune 2015.02.20 18:54:22
Bővül a DC Comics tévéuniverzuma: a Arrow (CW), a Flash (CW), a Constantine (NBC) és a Gotham (Fox) után jön a Supergirl, ráadásul a CBS-re, így az ABC-n kívül már mindegyik nagy csatornán jelen lesznek (már ha addig nem kap kaszát valamelyik), az ABC-n a Disney-Marvel vonal miatt…..
Masamune 2014.09.23 20:19:29
Masamune 2014.09.24 11:01:28
@thegoddamnbatman: oh tenyleg, koszonom.
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Masamune 2013.06.04 19:48:56
@dArKhAlF: Szerintem siralmas a fordítás.
Masamune 2013.06.13 15:49:15
@mestska:

Csak, hogy teljesen más karakter van itt mint a könyvben. Míg a könyvben Jeyne Westerling túléli az egészet addig a sorozatban őt helyettesítő Talisát gyorsan abortuszolták.
Nu, ez a műsor akkor sem volt túl mozgalmas, amikor T69 felpóckolt csöcsei mellett tíz agyhalott bula vetélkedett az egyelőre még mindig megfoghatatlan címlaplányságért, mostanra viszont a számuk négyre redukálódott, szóval túl nagy elvárásaink nem lehetnek a műsort illetően.…..
Masamune 2013.05.18 07:04:54
@Felhasználó Kálmán:

Csak tudnám, hogy mégis mi az isten köze van egy netes blognak a magyar újságírás színvonalához, amit szerény véleményem szerint színvonalnak nevezni ordas nagy faszság.
Masamune 2013.05.26 12:05:36
@Baukó Éva egyik szomszédja:

Hát nem ott élek ahol egy blog oldalt újságként kezelnek és annak hatását rontónak nevezik a magyar újságírás "színvonalára" (te jó ég), vagyis jahj de... És mi köze van a blognak az Indexhez? Miért nyomod fullba a kretént? Miért vagy ostoba f*sz? Csak kérdezem...
Eddig két csajtól vettünk búcsút, de ha agyonvernek sem tudom felidézni az arcukat, az előző adásból csak arra emlékszem, hogy az egyik nő nem akart sört vinni Havasnak, az orosz csaj meg azt sem tudta, ki az a Havas Henrik és ezen mindenki jót derült. Sebaj, a szerkesztők…..
A c|net az amerikai és nemzetközi tech-portálok között az egyik legnagyobb név, és sok mindennel meg lehet vádolni a szerkesztőséget, de azzal nem, hogy szélsőségesen Android-pártiak lennének. Annál érdekesebb, hogy a minden évben kiadott "az év 100 legfontosabb…..