Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clive Tharwen

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Clive Tharwen 2013.09.25 17:36:45
Kiadó: InsideOut MusicHonlapok: www.jameslabrie.commyspace.com/dreamtheaterjameslabrieKi mondaná meg, hogy LaBrie immár 50 éves is elmúlt? Legföljebb az, aki kezdettől fogva figyelemmel kíséri karrierjét, legyen az a kezdet a hajmetálos Winter Rose vagy az abszolút progresszív metál…..
vérnyúl Miééért???? 2013.05.18 19:15:40
A szőrszálhasogató, de abszolúte jogos kérdésre Perez Úr hívta fel figyelmünket! ..
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk. ..
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
Új bloggal bővült a Blogajánlónk is! A Warzone Online elsőre csak egy újabb filmeket és játékokat kritizáló blog, viszont a szerkesztői nem mások, mint Pc Veterán, és az Oscar-unk kapcsán már agyondícsért Power és Cody. Ebből már kitalálhatjátok, hogy a cikkek/videók…..
Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt posztoltam egy cikket, még a zsémollra. A lényegét tekintve, a mai napig pontosan ugyanígy érzek, ugyanezt gondolom erről a lemezről, melyről túlzás nélkül állíthatom, forradalmasította a progresszív metál világát. Kérlek, nézzétek el…..
Clive Tharwen 2013.02.10 15:34:54
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Sajnos technikai problémák miatt a videó hangja nem lett tökéletes, és az indavideónak hála a képek is teljesen összefolytak. Sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, de remélem így is élvezhető lesz a videó. ..
Clive Tharwen 2013.01.25 06:56:57
Időközben egy újabb blog került is az ajánlott oldalak közé! A MySwing egy elég személyes, de impozáns és szórakoztató blog. Tipikuson olyan, ahol az ember nem időzik hosszan, de sűrűn visszapillant rá. ..
Clive Tharwen 2013.01.16 21:08:25
@Callinicus: Nagy jelenet, tényleg.Szerintem nem Matt a hibás, belőle is nagyon jó Doki válhatna (személyes kedvencem a Tizedik), de én Moffatot tartom hibásnak. Amióta ilyen Holivúdi irányba tereli a sorozatot, szerintem már nem olyan jó mint régen... az újbül alig bírok végignézni egy-egy részt, míg a régiből tucatjával néztem.
Noha nem szilveszteri különkiadás, de ezzel a videóval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni minden nézőnknek! ..
Ismét Logan-nel közösen számolunk be az év egyik legjobban várt, és legnagyobb sikerének ígérkező produkciójáról, A gyűrűk ura előzményéről. Az élménybeszámoló hosszú lett és eléggé csapongó, viszont gyakorlatilag mindenről tudtunk beszélni, még ha kicsit…..
Clive Tharwen 2012.12.31 16:34:01
Egy másik nagyszerű hír a Karácsony mellett, hogy a facebook-oldalunk túllépte az 500 követőt! Ez azért is lenyűgöző szám, mert tudvalevő, hogy nem mi szerkesztjük az oldalt, hanem thermonukleáris csatacickány nevű nézőnk, akinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy ilyen sokat…..
15 év távlatából visszatekintve rá már elég retro-élmény, viszont így mai szemmel még jobban kiütköznek ennek a régi képregény-adaptációnak a hibái. És sajnos ezek közül a rettenetesen pocsék látvány nem is legnagyobb. ..