Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigAtti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
BigAtti 2013.02.06 12:46:12
@gftamas: Azért mert más ilyen bunkó, neked nem kell beállni melléjük!
Robogó Robogózzunk télen is! 2012.12.20 15:59:34
Beugrott Tito barátom, de éppen csípőszűrésen voltunk a Szipojjal, így nem tudtunk beszélni. Szipoj a lányom, három hónapos és szűrni kell a csípőjét, hogy majd faszán tudjon motorozni. Tito hozott motor alakú sütiket, én meg majd cserébe adok neki buzisört, betáraztam már…..
Emelj! A súlyöv méltatása 2012.12.08 16:35:51
A súlyöv, az a csodálatos súlyöv... ölümposzi istenek találmánya, görög istenek szárnysegédje.  A gyönyörűen szegecselt ujjnyi vastag bőr, elöl a félelmetesen csillogó lánccal... ahogy méltóságteljesen bevonulsz kezedben a súlyövvel a terembe, mindenki elhalkul,…..
BigAtti 2012.12.09 13:41:10
@Gekko: Köszi, jó ötlet:)
Gekko:"öreg vagyok már"
hát én se vagyok már fiatal 41-t léptem át, és hosszú kihagyás után kezdtem újra.
Már 1 éve nyomom keményen, csirke mell-rizs-tonhal-túró az alap:))
Ahova lejárok, egy régi szocreál alagsori terem. Igazi retró hangulat, nincs csicsa, semmi designes kütyü gép. Vannak alapgépek, de túlnyomó rész szabadsúlyzós gyakorlatokat lehet végezni. Ezért is szeretem ezt a helyet. Viszont elkoptak már a "régi" edzőtársak.....
Én a súlyöv helyet egy acél kampót készítettem, amit az övemre akasztok, erre teszem a tárcsákat.