Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breacons Media

24 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breacon's Blog New Names #2 2015.02.15 11:50:43
Folytatván a projektet, itt a második adag fesztivál fellépő. Ezúton szeretném megköszönni a Sziget Fesztiválnak a 34 darab bejelentett nevet...   Sziget 2015 - New Names #2   #‎Sziget2015! Martin Garrix - Gogol Bordello - W&W - Sander van Doorn - Jaguar Skills - Julian…..
Breacon's Blog New Names 2015.01.20 21:30:11
Újabban az a szokás, hogy a fesztiválok nem csinálnak bemutató videót, amikor bejelentik a friss fellépőket. Pedig szerintem ez régen szuper volt, mert gyorsan kaphattunk áttekintést az összes fellépőről. Így tavaly jött az ötlet, hogy akkor majd készítek én egyet és a második…..
Breacon's Blog BuBi - A Nagy Teszt 2014.08.09 20:52:27
Az a hatalmas szerencse ért, hogy bekerültem a BuBi tesztelők második turnusába. A munkámat a BKK féléves bérlettel jutalmazza, bár nem ezért jelentkeztem. Annyi hír keringett az egész rendszerről, hogy muszáj volt saját lábammal megtapasztalni az élményt. A félnapos tesztelés…..
Van valami bizsergető abban, ha ott van egy dolog, de csak te látod. Ott tornyosul mindenki szeme előtt, viszont teljes egészében neked van egyedül rálátásod. Még izgalmasabb a helyzet, ha ez a dolog egy igen központi eleme az országnak, mely minden turista első célpontja, holott…..
Úgy néz ki, hogy bejött a Szigetnek az egy hetes csúsztatás, ugyanis a fesztivál történetében először fordult elő az, hogy elfogytak a hetijegyek. Illetve még nem teljesen, a szervezők ugyanis félretettek 1000 darabot azok számára, akik későn ébredtek, vagy valamiért nem tudtak…..
Breacons Media 2014.08.04 13:37:58
Megvannak a Kalinka és a Lángoló közös Fishing On Orfű-játékának nyertesei. Öten páros bérletet, hozzá Kalinka VIP-passzt és ingyenvodkát kapnak, további tizenöten pedig egy-egy üveg Kalinka Citrus vodkát. A neveket egyelőre nem tudjuk ideírni, miután csak emailcímet kértünk…..
Macklemore & Ryan Lewis / Skrillex / Jake Bugg / Die Fantastischen Vier / London Grammar / Tom Odell /Michael Kiwanuka / DARKSIDE / The Big Pink / Borgore /Brody Dalle ..
A tavalyi VOLTos és Szigetes fellépés után, idén újra ellátogat hozzánk Parov Stelar és szerencsére jön vele a bandája is. Ha valaki esetleg nem ismerné az együttest, akkor annyit érdemes tudni róluk, hogy az osztrák banda 15 éve az electroswing legnagyobb előadója és hatalmas…..
  Be kell vallanunk, hogy a szerkesztőség ízlésétől elég távol esik a metál, így a Bring Me The Horizonnal kapcsolatban inkább a szakértők véleményére hallgatnánk. A Bring Me The Horizon pedig a Linkin Park nagyon dühös, hardcore-os kistestvére lett az utolsó…..
A rajongók nagy örömére végre ők is eljönnek hozzánk, hisz ezelőtt még soha nem jártak Magyarországon.  Volbeat ugyanis olyan, mintha a Metallica Johnny Cash-sel jammelne. Lángoló Gitárok Biztos vagyok benne, hogy a dán banda akik már több mint 10 éve nyomják az…..
A banda 2002-ben alakult Amerikában. A nevük a Management szó rövidítéséből jött létre. Többnyire indie pop, indie rock stílusban játszanak. Miért is nagy dobás, hogy a Voltra jönnek? Először is: ez lesz az első koncertjük Magyarországon, a rajongók nagy örömére. Dalaik…..
Guetta idén is ellátogat hozzánk. Reméljük, hogy a tavalyi Szigeten adott látványos Show után a Soundon is hasonlót produkál, hamár Avicii-t játszik a saját zenéi helyett a látvány legyen jó nem igaz?! Aki nem ismerné (bár őszintén nem hinném, hogy van ilyen) annak egy pár…..
Csak annyit mondok Animals és máris mindenki tudja kiről van szó. A srác még csak 17!! éves, de máris világszerte buliznak a számára. Talán a sikeréhez a kinézete is hozzájárúl. A holland származású Martin nem csak DJ, de zenei producerként is tevékenykedik. Vannak saját…..
És igen, és igen, és igen! Wiz Khalifa végre Magyarországon. Eddig szerintem ő a legütősebb név Soundon, bár ha őt ellőtték már ilyenkor, akkor kik jönnek még?! Az ő buliját semmiképp sem szabad kihagyni. Az amerikai rapper mindig hatalmas hangulatot generál és nincs is jobb…..
A Sound nagyon kitesz idén magáért, ugyanis Angello nem máshol, mint a Tomorrowlanden lépett fel 2013-ban. Angello tagja volt Sebastian Ingrosso és Axwell mellett a Swedish House Maffiának. A rajongók sajnálatára ez a formáció 2013-ban felbomlott, de szerencére Angello szólóban…..
Csak, hogy a női vonal se legyen hanyagolva a Soundon íme Azelia Banks az amerikai származású rapper/énekes. Tipikus harlemi gyerekként kezdte és onnét tört föl. Banks jelenleg Európában turnézik. Egy pár klippébe érdemes belenézni, mert azok kicsit sem szokványosak. Íme…..
A holland duó 2007-ben kezdte pályáját. Főleg a house stílust képviselik. Nagyságukat az is mutatja, hogy első számukat olyan nagy DJ-k dolgozták fel, mint pl.: Armin van Buuren. Szerencsére azóta rengeteg ütős számmal örvendeztették meg a rajongókat. De a Soundig sajnos még…..
Az eredetileg Felix Stallingsnak hívott amerikai származású DJ, producer a techo vonalat képviseli. Mivel Magyarországon zenéi még nem terjedtek el olyan széles körben, életrajzi adatai helyett inkább hallgassátok: Silver Screen / Happy Hour / What Does It Feel Like?..
Egy oldal csak rólam! 2013.11.23 10:06:47
Egy örök klasszikus, ami megunhatatlan. Melyik alternatív rock rajongó ne tudá kívülről az összes számukat. Talán csak ez az egy negatívum lehet a koncertjeikben, hogy szerencse kell, hogy ne egy repedtfazék hangú rajongó mellé álljunk, mert biztosak lehetünk benne, hogy mindenki…..