Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Liza

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Simon Liza 2013.03.03 19:37:22
@Marty Mcfly:

Király ez az eszmefuttatás, de vegyük át újra miért szavaztak rá, mert a legtöbb szám fullgagyi volt, műanyag középszer...

A végső négyesből egyik dal sem ért többet ennél.
A szavazók ízlését ebből a szempontból kéne megítélni.

Most először szavaztam valamire, és szintén ByeAlexre, mert elegem van a kommersz szarokból. Mellette is szavaztam és a többiek ellen is.

Hiába okoskodnak itt sokan, hogy nem szól semmiről ez a szám, nagyon is telitalálat az egész. Lehet, hogy ez a srác műmájer szemüvegen át néz, de akik egy ilyen jó szöveget képtelenek befogadni ők pedig a beépített homályon át néznek, amit nem lehet levetni.
És most dicsérni fogom az m1-et. A tavalyi borzalomról szóló posztomat ezekkel a mondatokkal fejeztem be: Valahogy a köztévének politikai kurzustól függetlenül nem megy ez showműsorba ágyazott keresgélés. Talán a jövőben nem kéne erőltetni... Örömmel jelenthetem,…..
Simon Liza 2013.03.03 15:42:03
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
Simon Liza 2013.01.25 22:46:30
Simon Liza 2013.01.25 23:27:59
@Emanuelle:

Lady Gyagya szerintem az első perctől az, ahogy Bibike is.

Szerintem a rock valami elsöprő energia, ezek az emberek szemmel láthatóan megfáradtak. Viszont, amit letettek az asztalra túl fogja őket élni. Ez a méltatás.
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Simon Liza 2012.12.22 12:00:31
@hunkapitany:

miért irtad meg kétszer?:)))) a második kommented még jobb lett, mint az első:DDD
comment:com X. vs V. 2012.12.18 10:10:00
Az első videót az X-Faktor döntőseivel forgatták, a másodikat a Voice résztvevőivel. Világos a különbség a két műsor célja között? ..
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és most nem azokra gondolunk, amiket a kinyúlt garbónyakba motyogó professzorok néznek hajnal kettőkor a köztévén, hanem mondjuk a XXI. századra, vagy az On the Spotra, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak,…..
Simon Liza 2012.12.07 22:08:02