Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harasta

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden reggel Rogán Antal kisétált Rezesova erkélye alá, és felháborodott.   A többi már történelem. A BMW-s ámokfutó az éjszakát a hűvösön töltötte. Két népszerű verzió van, az egyik szerint a kormány nyomást gyakorol a bíróságokra, a másik szerint…..
Nem nyilatkozik Bajnai, mondta a Híradó ma reggel hat óra hét perckor az ügyeletes Fidesz-kampányvideó első felvonásaként, amiben a közmédia szépen betérdelt a kormánynak. Fájni fog, mondta Bajnai. Akkor is azt mondta, amikor miniszterelnök lett Abban A Sötét Korban, Amiben A…..
A vietnami háború volt az Egyesült Államok több egymást követő kormányának az a kalandja, amely tragikus véget ért és amelynek traumáját a társadalom még sokáig nem tudta kiheverni. A II. világháborúban igazi nagyhatalommá vált USA első veresége volt történelme során,…..
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
Naiv ügyfél véletlenül elcsípte, hogyan készül a répa nélküli gyros, amibe véletlenül mégis tettek répát: Egyik (ex-)kedvenc étkezőhelyünkön, a 18.kerületi Pestlőrinci temetőnél levő Gyrososnál történt az eset. Szokás szerint rendeltem 2 Big Gyrost répa nélkül, majd…..
Na, mondjuk arról nincs szó, hogy Bajnai Gordon politikai pályafutása véget ért volna, de az MSZP-vel való tárgyalássorozat megfeneklésével bizonyosan lezárult egy szakasz az Együtt-PM történetében. Hogy most mi lesz, azt találgassák a madárjósok. Mi meg nézzük meg azt, hogy…..
harasta 2013.08.26 16:28:31
@smartdrive:
merugye onnan is meg lehet, hogy a fidesz úgy rendelt alá mindent az újraválasztásának, úgy áldozott be érte mindent, saját maga elé ásva aknákat, hogy semmi szükség nem volt rá

Ha csak ez lett volna a célja nem vállalt volna ennyi konfliktust. Ha Orbán egy Bajnai féle szürke teszetosza semmit fel nem vállaló politikát folytatatta volna senki sem akarná leváltani.
harasta 2013.08.26 16:34:55
@unionista: ezzel a passzív, "leszarok és mindent csak nekem legyen jó" hozzáállással kétlem, hogy el fogod érni a leírt céljaid.
"»Ba, baa, baaaa, aahhh« nyögdécselt egy feltűnően izgató testű szlovén lány, miközben egy középkorú német házaspárral félreérthetelen szexpózban gabalyodott össze és mindeközben felajzott fiúja a kezét szorítva leste az aktusban résztvevők arckifejezését. Néhány…..
A számítógépek egyik legrégebbi és a nagyközönség számára egyik leggyakrabban használt funkciója a szövegszerkesztés. Valamilyen – kétségkívül vitatható – okból kifolyólag az iskolai informatika oktatás is a Worddel kezdődik rendszerint. Mára azonban a gépekkel nem csak…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..
Örök dilemma, hogy most kinek a felelőssége az egyén jóléte, sőt, merném azt mondani, hogy túlélése. A Fidesz nem tököl, megtakarításainkat (MaNyuP, takarékpénztárak, pénzügyi transzferek) szépen államosította, illetve megvámolta, ergo most, hogy már társadalombiztosítás…..
Orbán Viktor tegnap Estorilban azt mondta, Magyarország már áttért a munkaalapú társadalomra, például bevezette az új, versenyképes adórendszerét, és egy rugalmas munka törvénykönyvét alkotott, mindezt azért, hogy jobban megérje dolgozni. A Kossuth Rádió tudósítása szerint…..
Még mindig nagyon kicsi, de már normális és idén rendkívül izgalmas a magyar motorkerékpárpiac - legalábbis a múlt évi statisztikai adatokból ez, és még néhány más következtetés is levonható. Például az, hogy szinte teljesen eltűntek a magamutogató, idióta, a motorosok…..
ProgBlog Belügy 2013.04.16 21:39:06
„Ebben a pillanatban még én, és csak én vagyok a fejedelem, az történik, amit én akarok, és arra veszem rá a vár alatt élőket, amire akarom. Ha megparancsolom, hogy gyújtsák fel ezt a várat, irtsák ki az idegeneket… és éljünk a magunk ízlése és vallása és rögeszméi…..
Az sem hatotta meg őket, hogy  Selmeczi Gabi mosolyogva nyújtja feléjük az aprósüteményt! Az olajozottan működő igazsággépezet révén tudhatjuk: a Bajnai Gordon, valamint a magyarellenes liberálcionista, buzidrogos lobbi által felcukkolt vandál fiatalok főképp amiatt…..
harasta 2013.03.08 13:18:50
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
harasta 2013.03.06 13:33:10
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
Bajnaiék nemrég napvilágot látott gazdasági programja a többi ellenzéki pártéhoz hasonlóan előveszi a többkulcsos adórendszer bevezetését. Ezzel alapvetően nem kívánok vitatkozni, hiszen szükséges lépés lehet rövid- és középtávon a költségvetés egyensúlyba…..
Lassan egyfajta ideológiai forrássá válik Matolcsy György heti könyv- illetve lapszemléje. Az elmúlt héten a Légifelvétel.blog foglalkozott a miniszter úr új technológiáról leszűrt véleményével, amelynek forrása az MIT kutatócsoportjának vezetője részéről írott cikk volt.…..