Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buzzguy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azerbajdzsán a Safarov-üggyel került újra a magyar köztudatba, de milyen valójában a kaukázusi ország összképe? Az ország 2005 és 2007 között 20 százalék fölötti éves GDP-növekedést produkált, fejlődését a világgazdasági válság sem vetette radikálisan vissza, az…..
A Népköztársaság Elnöki Tanácsa határozatai alapján a nemzeti kormány összetétele a következő: Nagy Imre, a Minisztertanács elnöke és külügyminiszter; Tildy Zoltán államminiszter; Kovács Béla államminiszter; B. Szabó István államminiszter; Kéthly Anna államminiszter;…..
buzzguy 2012.11.04 20:37:01
@Bell & Sebastian:
A szabadság katonáinak hősiessége az egész világnak bizonyította, hogy szembe lehet és kell fordulni a diktatúrával és minden elnyomó hatalommal, tűnjék az bármilyen legyőzhetetlennek. Hiszen nincs reménytelen küzdelem, ha annak célja a szabadság, a demokrácia, az igazságosság és jobb élet megteremtése.

A forradalom üzenete tovább élt a megtorlás rideg és kegyetlen hónapjaiban, a gyászban és az emlékekben. Tovább élt hosszú évtizedek minden percében. Lakások elsötétített szobáiban, baráti beszélgetésekben, betiltott gondolatokban, szavakban és írásokban. Ott élt a hatalom reszketésében minden októberben és március 15-én, és ott volt 1989-ben is, a rendszerváltás sokszínű és mozgalmas napjaiban.

Itt van velünk ma is, amikor annyian a puszta megélhetésükért küzdenek, amikor szabadságunkat a kiszolgáltatottság, a bizonytalanság, a pénztelenség korlátozza. Amikor újra vannak, akik önző hatalmi érdekből minden erejükkel azon vannak, hogy korlátozzák a szabadságot és gyengítsék a demokráciát – mindazt, amiért a magyarok küzdöttek 56 évvel ezelőtt. November 4-e mának szóló üzenete, hogy bár ideig-óráig érezheti győztesnek magát egy hatalom, a magyarok szabadság és demokrácia iránti vágyát végérvényesen elfojtani nem lehet. A magyar nép megküzdött a szabadságáért. Vérrel, életekkel és elvesztegetett évtizedekkel fizette meg az árat. A mi szabadságunk éppen ezért értékesebb bármi másnál. Ezért is fogjuk megvédeni – bárkitől. Ebben a küzdelemben ezért mi, a szabadság és a demokrácia feltétlen hívei állunk nyerésre: bizakodva mondhatjuk, hogy a félelmet bizonyosan legyőzi a tenni akarás, a kiszolgáltatottságot a szolidaritás, a beletörődést a remény.
Ahogy közeleg a maják által megjövendölt 2012 december 21-e, szaporodnak és sokasodnak az idők végezetének jelei. Összeszedtünk tíz jelenséget, amik miatt Spengler újra beájulna – és a mostani popszámokba beerőszakolt ironikus szaxofonszólók még csak fel sem fértek a…..
buzzguy 2012.11.03 20:29:05
@Herbert_West:
hogy nem tömi a luxuskormány az oligarcháinak a zsebét,miközben a társadalom alsó rétegei rettegnek a téltől! a középosztály közben lecsúszik! ezt jelentik a keresztény gyökerek!
buzzguy 2012.11.03 21:10:38
@Jamal_Fraser:
igen! ezt mondtam! keresztény gyökereinket ne szakítsuk el. ezért elég az aránytalan adórendszerből,
elég a rászorulók megsarcolásából, elég a nyugdíjasok semmibe vételéből, elég a családok és a gyerekek kizsákmányolásából, elég az Orbán-kormányból!

Új, szociálisan érzékeny kormányra van szükség!
Az Alaptörvényről kiderült, hogy mégse gránitszilárdságú, a Fidesz hatalma viszont – legalábbis a párt saját elképzelései szerint – annál inkább az lesz, miután az alkotmány átmeneti rendelkezéseibe beleírták: „Sarkalatos törvény a választójog gyakorlását…..
buzzguy 2012.11.02 20:02:18
@tudi:
a narancsos tolvajok azt hiszik,a becsapott magyar családok nem mennek el szavazni.az a család,akitől Orbán a fűtésre szükséges 300 ezer forintot veszi el,tutira el fog menni szavazni! lesz meglepetés 2014-ben!
buzzguy 2012.11.02 21:38:33
@Dr. Zerge:
ha szerinted a családoknak évi 300 ezer forint nehezítés nem egyenlő az ÉLET korlátozásával,akkor élj te is minimálbérből! három gyerekkel! erre nem lett volna szükség,ha Orbán nem vész össze az egész világgal. el fogunk menni szavazni és megmutatjuk a sleppnek. utána te fogod fizetni a 300 ezer forintokat! akkor is ilyen nagy mellényed lesz?
buzzguy 2012.11.02 22:18:39
@Hepci:
köszönjük ... Matolcsy már kidolgozta! 300 ezer forinttal kevesebb kerül minden magyar család zsebébe! ezért félnek a választóktól, ezért a regisztráció. hát félhetnek is.
  Előrebocsátom: nem a svájci frankhoz képesti árfolyammozgásokkal foglalkozom, mivel a CHF a világ majd minden valutájához képest brutálisan erősödött az elmúlt időszakban. Az euróval szembeni árfolyam kérdéséhez fűzök hozzá ezt-azt, lévén az eurozóna a magyar…..
buzzguy 2010.09.04 17:19:59
@Pszt!:
Nekik bezzeg nem kell svájcifrankos hitelt törleszteni ... vagy ha kell, futja a lopásokból!