Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igel15

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Los Angeles és Pau Gasol hosszú idő óta az egyik leggyengébb szezonját futja, aminek köszönhetően egyre erősödnek a hangok a spanyol légiós elcserélésével kapcsolatban. Most a legfrissebb spekuláció szerint Gasol Torontóban köthet ki, ahol egy ideje repkednek a pletykák Andrea…..
Játékos kérdéssorra kell válaszolgatnia a Miami Heat játékosának, Lebron Jamesnek. A Swag16-ben összegyűjtötték a lényeges információkat Jamesről, akinek mindig két dolog között kell választania. NFL vagy Éhezők viadala? Gengszterkorzó vagy Batman? Édesség vagy…..
igel15 2012.12.11 22:23:54
A 34 éves Kobe Bryant lett minden idők legfiatalabb játékosa, aki elérte a 30000 dobott pontot, összesen öten voltak erre képesek eddig. A Los Angeles Lakers játékosának a New Orleans Hornets elleni mérkőzés első félidejének végén sikerült. Bryant a következő legendákkal…..
Don Nelson legendás találmánya a Hack-a-Shaq taktika, amit a volt Dallas-edző fejlesztett ki eredetileg a Chicago Bulls ellen, hogy a közismerten gyengén büntetőző Rodmant faultolva kényszerítse pontvesztésre az ellenfelet. A leggyengébben büntetőző kipécézése később nagy…..
Michael Jordan óta nem volt LeBron Jameshez hasonló kaliberű játékosa az NBA-nek, nem is csoda, hogy sokan - mint például Phil Jackson is - arra is esélyesnek tartják a Heat kosarasát, hogy egyszer többre viheti Air Jordannél. A Sports Illustrated magazinnál az idei év sportolojának…..