Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sikipaci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta álmodom arról, hogy ugyanolyan bögrém legyen, mint gyerekkoromban volt. Ez egy Zsolnay ibolyás, hasas bögre. Régóta beszélgetünk a kollégákkal arról, hogy szinte mindegyikünknek vannak olyan tárgyi emlékei, melyekre vágyunk, hogy ugyanolyan ismét legyen, ha az már…..
Hosszan jött utánam. Végig, Tahitótfalutól Szentendréig egyfolytában telefonált. Kézből. Időnként megpróbált előzni. Én 54-gyel mentem, tehát legalább hetvenre kellett volna gyorsítania. Nem jött össze neki, mindig érkezett valaki szemből. Ott kezdte el az új számot beütni…..
Bornai Tibor Ha az apátok lennék 2012.12.20 21:22:15
Ha az apátok lennék, először félnék. Féltenélek benneteket, mert már sok mindent tapasztaltam, és tudom, mire képes, ha eszét veszti a hatalom. Közben örömmel tapasztalnám, hogy valami büszkeség-féle lángocska ébredezik bennem. Hogy azért mégis csak az én fiaim/lányaim…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Sikipaci 2012.12.07 14:32:10
@Maretz: Csak a lényeget nem vetted észre. MAGYAR ZSIDÓ vagyok. És bocs, de fáj, hogy a nagyszüleimet elégették, és fáj az is, hogy cigánygyerekeket lőttek le, és fáj, hogy Erdélyben nyomorognak a magyarok.
Sikipaci 2012.12.08 05:47:54
@Rocky: Azért az némi túlzott önbizalomról tanúskodik, hogy Te mondod meg, hogy ki a normális és ki nem.
"Magyargyűlölőzni"- micsoda marhaság!