Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fő a jó memória

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Fő a jó memória 2012.12.07 17:47:01
@cavibaba: Én tökre elhiszem, hogy ennyi IQ-val te tényleg ezt látod csak a világból, de ez téged minősít, nem a világot. Nem meglepő, hogy a magadfajták alkotják a Fidesz keménymagját.
Fő a jó memória 2012.12.07 18:26:02
@troll ellenpólus:

És ezek se hangzottak el soha Orbán Viktor szájából ugyebár?

"A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről. A tanulás a mi időnkben sem volt ingyenes - én emlékszem -: albérlet, kollégium, különórák, nyelvórák, tankönyvek.
...
Ha azonban tandíj lett volna, kedves Barátaim, az már egy elkerülhetetlen és kivédhetetlen csapást jelentett volna a számunkra. Gondoljanak bele abba, mit érezhet ma egy diplomás házaspár, vagy mit érezhet egy munkás, aki látja a gyerekében a tehetséget, észreveszi a felvillanó észt, mit érezhet, amikor azt kell mondania, jövőre nem tudom fizetni az egyetemi tanulmányaidat. Ha nincs pénzed, nem tanulhat a gyereked! Ezt jelenti egész Magyarország számára a tandíj.
...
Én öt gyermeket nevelek. Ha bármelyik közülük azért nem tanulhatna, mert én nem volnék képes előteremteni a tanulásukhoz szükséges összeget, ha nem tudnám kifizetni a tanulás árát, akkor ezt én az életem kudarcának érezném, és ezért sohasem fogok belenyugodni abba, hogy Magyarországon tandíj zárja el a gyerekek előtti felemelkedés lehetőségét.
...
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Nem tudom, Önök közül kik azok, akik elgondolkodtak a tandíj távlatosabb következményeiről. A tandíj ugyanis nemcsak az egyetemekről szorítja ki az okos, de szegény családba született gyerekeket, hanem előbb-utóbb a gimnáziumból is. Mert minek járjon gimnáziumba a gyerek, ha úgysem tudjuk majd utána fizetni az egyetemet? Az út vége belátható, nem a tudás alapú iparágakba, nem az igazi európai jövőbe kapcsolódunk be, még csak nem is az idetelepített gumigyárakban fogunk dolgozni, hanem a végén majd szemetet fogunk égetni, mint ahogy a harmadik világ országaiban teszik."

(Orbán Viktor, a "Jövő Igennel Kezdődik" című beszéde, 2008.)

És ha már itt tartunk, akkor nyilván az alábbiak se?

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek." - Orbán Viktor nyilatkozata a HVG-nek, 1989. augusztus 26.

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen." - Orbán Viktor 1990-1994 közötti beszédeiből

Ez a kurva internet, mi? Szar ügy... Ha ehhez még hozzátesszük, hogy a fél Fidesz kormány tagja volt az MSZMP-nek (Martonyi, Matolcsy, Hoffmann, Pintér, stb...) és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva azóta se adják ki az ügynökaktákat, akkor lesz igazán szép kerek a kép...
Fő a jó memória 2012.12.07 19:42:11
@wmiki:

Az a szerencse, hogy a Fidesznek semmi köze a jobboldalhoz, hisz valójában szocialista párt.

Nem véletlenül ülnek tucatszám MSZMP tagok a vezetőik között, nem véletlenül nem merik nyilvánosságra hozni az ügynöklistákat 22 évvel a rendszerváltás után sem, nem véletlenül nyilatkozta Orbán Vikor 89-ben, hogy "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."

Ez neked egy jobboldali párt? Ne röhögtess...
Tanácstalan hangvételű emailben fordult hozzánk egy érintett, aki polgári védelmi kötelezettségre vonatkozó határozatot kapott. A dokumentumon a VI. kerületi polgármester aláírása szerepelt. Mivel nagyon valószínű, hogy nem ő egyedül kapott mostanában ilyen levelet, a további ijedelmek elkerülése…..
Lassan egyfajta ideológiai forrássá válik Matolcsy György heti könyv- illetve lapszemléje. Az elmúlt héten a Légifelvétel.blog foglalkozott a miniszter úr új technológiáról leszűrt véleményével, amelynek forrása az MIT kutatócsoportjának vezetője részéről írott cikk volt.…..
Fő a jó memória 2012.12.07 14:18:55
@imperial:

Néhány szó a liberalizmusról, egyenesen Orbán Viktor szájából:

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus."
Fő a jó memória 2012.12.07 14:22:32
@imperial:

ja és a kedvenc idézetem Orbántól:

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."
Fő a jó memória 2012.12.07 14:31:51
@apanna:

Te beszélsz arról, hogy ki szop be mit, amikor Orbán akutális propaganda szövegét úgy böfögöd vissza, mintha a saját gondolataid lennének?

Pontosan ugyanezt a "hanyatló nyugat" maszlagot nyomatták nekünk a kommunisták 50 évig. És ez a hülye nyugat csak nem akar hanyatlani azóta sem.

Most a Fidesz harsogja ugyanezt, de továbbra is csak mi hanyatlunk, a nyugat köszöni szépen, jól van. Illetve mostmár nálunk jobban vannak a nyugatra tartó környező országok is. Eközben magyarok ezrei menekülnek nyugatra a Fidesz diktatúra elől, akárcsak a tőke.

Sebaj, ti közben felépítitek magatoknak az európai Észak-Kóreát, aztán csak néztek ki a fejetekből, hogy lassan már enni sincs mit, de ez a hülye nyugat csak nem omlott össze még mindig. Na majd jővre. Vagy utána...
Miután nyilvánosságra került, hogy az Orbán-kormány a felsőoktatásban az államilag finanszírozott helyek számát 10.000 főre redukálja, nagy felzúdúlás következett be a magyar társadalomban, a hírportálokon, és a blogger közösségek berkein belül is. Maga a hír nem…..
Fő a jó memória 2012.12.07 11:30:10
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Amikor életed szerelme, Orbán Viktor olyanokat beszélt, hogy idézem "A tandíj ugyanis nemcsak az egyetemekről szorítja ki az okos, de szegény családba született gyerekeket, hanem előbb-utóbb a gimnáziumból is. Mert minek járjon gimnáziumba a gyerek, ha úgysem tudjuk majd utána fizetni az egyetemet? Az út vége belátható, nem a tudás alapú iparágakba, nem az igazi európai jövőbe kapcsolódunk be, még csak nem is az idetelepített gumigyárakban fogunk dolgozni, hanem a végén majd szemetet fogunk égetni, mint ahogy a harmadik világ országaiban teszik." akkor rá ugye véletlenül se mondtad, hogy elmebeteg?
Fő a jó memória 2012.12.07 12:40:34
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na mi van, megijedtél és elszaladtál?