Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andai

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nap azaz nem is egészen 24 óra elég volt ahhoz, hogy bejöjjön az, amit az RTL Klubnál jóelőre kiszámoltak Pákó beszervezésekor: mindenki gyűlöli a Didikirályt, de olyan szenvedélyesen, ahogy csak az éhes és unott emberek tudnak. Pedig Pákó nem egyedül volt fasz, de ne…..
A kérdés jogos – sokkal többeket izgat, mint elsőre talán gondolnánk. Mennénk, mondjuk, bányásznak. Szövőnőnek, suszterinasnak, könyvtárosnak vagy egyszeri bárminek. Mint mindenki más. Már a jelentkezéskor beadott önéletrajz – miszerint cv – összeállítása is…..
andai 2013.10.22 18:33:17
Áder János tegnap ismét tett egy lépést káderkliséből kifelé vezető úton. A régen látott nagyságú fikacunamit kiváltó regisztrációs törvény Ádernek köszönhetően elindult alkotmányossági normakontrollra, nekünk halvány reményt, Orbánnak jelzésértékű sallert…..
andai 2012.12.07 10:33:02
@GeoCracker: kösz a linket. de megkockáztatom, h gulyás ez esetben is hes master's voice.
andai 2012.12.07 11:03:00
@GeoCracker: hogy nem volt az uralkodó ellenére az ab, ld.:
"Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteki rádióinterjújában úgy foglalt állást, hogy a választási regisztráció nem alkotmányellenes, hiszen az alaptörvény szabályozza.
Emellett ugyanakkor számos részletszabálya van a választási törvénynek, amit azért jó, ha megvizsgál az Alkotmánybíróság, mert az "hűti a politikai vita hőmérsékletét" - tette hozzá a kormányfő." --

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=605398&referer_id=toplist#null