Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hotelier (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog great magyar reality 2008.03.28 09:59:45
Ismét egy liftes...Sziasztok vazzegosok, Nem tudom, hogy ebben a témában márt írt-e nektek valaki, de gondoltam, hátha nem...valamikor tavaly gondolt egyet a Budapest Airport ZRt., és a MÁVval karöltve ripszropsz megvalósított egy kis vasútmegállót az egyes terminálnál. Azt most ne…..
December 6-án, Miklós napon, a pirosruhás jótevő megérkezésének napján gyerekek milliói várnak a mosolyra, és az apró ajándékra. Kifényesítették csizmáikat, de azért elindulnak óvodába, iskolába. Gondolva gyermek és diák utasainkra december 6-án reggel 7:00-10:00 óra…..
Nos az előző buszmegállós bejegyzésben többen hiányoltátok a forrás megjelölését. Ezt azért nem tettem, mert régebben mentettem le a képeket a www.fenesememlékszikráhonnan.com-ról. Aztán, hogy javítsam bűnöm keresésbe kezdtem így akadtam egy fotográfus, Christopher Herwig…..
Kötött pálya Niagara a Keletiben 2007.12.03 18:00:00
Ezeket a képeket Nagy Attila Károly (nak) csinálta ma délelőtt a Keleti pályaudvar 6-os vágánya mellett, a perontető alatt egy jobb sorsra érdemes oszlopról. ..
A BKV december 1. és 31. között kísérleti jelleggel lehetővé teszi hat Combino villamos külső felületén reklámok kihelyezését – derült a cég közleményéből.A régebben itt járó Ganz csuklósokon is voltak reklámok, ám a szép, új villamosokra eredetileg állítólag nem…..