Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somivagyok...

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blackberry hazánkban sosem volt akkora sláger, mint pl. a tengerentúlon. Lehetett kapni, tudták az emberek, hogy mi ez, a célcsoport valahogy mégis a Nokiát választotta. A telefon koncepciója röviden: írásos kommunikáció. Elsők között lehetett ezzel a telefonnal e-mail-ezni,…..
Colorcam Samsung Fame - Kistesó 2013.06.23 00:58:40
Sosem rajongtam az olcsó kategóriás mobilokért. Pontosabban azóta nem, amióta a telefon már nem csak egy telefon, hanem szerves része a hétköznapjaimnak. Az alsó kategória azonban nem feltétlenül rossz. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint egy hosszú vonat úton a turista és az…..
Tegnap nagy nap volt Amerikában. Az összes programozó, kocka, technomán tegnap ellepte az Újvilágot. Vagy a WWDC-re ment, vagy pedig E3 konferenciára. Én most a WWDC-re fókuszálnék és azon belül is az IOS7-re,  hiszen ez az amiről azóta mindenki beszél (pedig a Sony földbe…..
Elég kézenfekvő dolog ez a hibrid laptop/tablet téma, mivel véleményem szerint ezek a túlméretezett érintőkijelzők lesznek rövid időn belül a pici netbookok hóhérjai. Mikor még nem fogtam ilyet a kezembe, úgy képzeltem el a számomra ideális darabot, hogy van egy teljes értékű…..
Amekkora Istencsászár volt régen a Nokia a mobil piacon és tett Snake és Space Impact függővé egy generációt, most pontosan akkora hátrányban vannak. Ők voltak az a cég aki saját okostelefonos op. rendszerrel próbálkozott mikor az Android-iOS harc elkezdődött. Szerintem nyugodtan…..
Dobpergés, konfetti zápor és zenélő masírozó törpék parádéja. Az első Apple termék, amivel nem csak nem voltam megelégedve, de leginkább nem értem, hogy mi a jó meredező égig-érő paszulyt gondolt magáról a cég. Piacra dob egy mega-felső kategóriás laptopot, ára közel a…..
Colorcam Ipad 4 és Mini 2013.03.25 10:08:46
Az iPad volt az első olyan Apple termék, amiben eleinte nem láttam hatalmas innovációt. Csak egy gigantikus méretü iPod Touch-ot, amin alkalomadtán lehet zöldséget szeletelni, meg teát tárolni. Akkor még, ez az egész tablet dolog igen csak gyerek cipőben járt és az én fanatizmusom…..
Colorcam Manga bambusz 2013.03.22 20:21:52
Mire is jó egy rajztábla? Rajzolni. Na jó, a viccet félre téve retusálásnál nagyon jó kis barát. Precízebb mint egy egér és satírozni egyenesen ’Isten’ vele. Grafikusok nem tudnak nélküle létezni. De ha csak saját manga képregényt szeretnél rajzolni, akkor is ajánlom neked…..
Itt is, mint az Iphoneok esetében a pletykák 99%-a igaz volt. De a bemutató… Van még mit tanulnia a dél-kóreai cégnek. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy tunéziai hotel nyugdíjas üdülői számára rendezett szórakoztató esemény látnék, nem pedig egy felsőkategóriás…..
A Samsung kezd az Apple méltó ellenfele lenni. A legújabb csúcs készülék megjelenése előtt, naponta 12 pletyka röppen fel arról, hogy milyen újdonságokat pakoltak az új izébe. Hologramos billentyűzet, ujjlenyomat-olvasó, 34 colos giga amoled retina ultra kijelző, 123 megapixeles…..
 Mióta elterjedtek az okostelefonok, hatalmas piaca lett az 'okosjátékoknak'. Látványos grafika, élethű kezelés és óriási választék. Ezek mind elérhetőek lettek azáltal, hogy a telefonunk belülről inkább hasonlít egy erőműre, mint egy kommunikációs eszközre.…..
Hatalmas piaca lett egyik évről a másikra ezeknek a kis micsodáknak. Már minden osztrák hülye gyerek fején minimum kettő van, mikor részegen kibotorkál a hüttéből, hogy toljon egy szaltót. És a legjobb az egészben, hogy a képminőségén és a felvételi módon kívül semmi nem…..
Én mindig is állítottam, hogy hiszek abban, hogy az ilyen hatalmas multinacionális cégek vezetősége végtelenül ért ahhoz amit csinál és mi azért nem vesszük észre ezeket a praktikákat, mert apró porszemként nem látjuk át a dolgokat. A másik teóriám az, hogy a Canon és a Nikon…..
A karácsony előtti időkben, kétféle ember van a földön. Az “áh, még csak 20-a van, ráérek ajándékot venni”, és az “úristen anyám szomszédjának a műkörmösének még nem vettem semmit, és már csak négy nap van karácsonyig".  A lényeg, hogy szorul a hurok, és…..
 Ez a telefon, és az egész alma kultusz, több szempontból is érdekes jelenség. Egyrészt, a cég eljutott arra a szintre, amikor a népimádatból átcsúszott, a "nem értek hozzá, de az új iPhone állítólag kurva szar" kategóriába. Régen megfogták az emberek az iPhonet és…..
Érdekes dolog ez a MILC.  Hiánypótló, ám mégsem az.  Tipikusan azon fajta emberi lelemény, amely nélkül valószínűleg több száz évig vígan eléldegéltünk volna. Azonban így, hogy feltalálták és holnaptól nem létezne, habzószájú fotós kollégák követelnék…..
Colorcam Retrográfia 2012.11.06 19:17:22
Tombol a retro, a hipsterek már városrészeket sajátítanak ki maguknak, pörög minden a mi vintage, farmer kabát bőr jakó, szörme bunda csipke izé meg minden… Ez a hullám megfertőzte a technika világát. Vannak szuper mega ultra fényképezők amik full HD videot vfesznek fel és…..