Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindennickfoglalteztnemhiszemel

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy jövő héttől csak arcképes igazolvány bemutatásával és sorszámának rögzítése után lehet majd csak BKK bérletet vásárolni, hogy az árusító nénike/bácsika valamint a már bérletet is adó automaták a kiállítás pillanatában gépi úton kitölthessék a…..
mindennickfoglalteztnemhiszemel 2014.05.08 15:05:05
@Hoppácska: abból az irányból max 4 megállót tudott menni, mert pl a Kökinél MINDIG ellenőriznek lefelé. És Ecserinél is. Tehát azt kilogisztikázni, hogy 4 megállóból 2-nél gyakorlatilag fizikai képtelenség volt lejutni jegy/bérlet nélkül (a hanyag ellenőrzést most hagyjuk), ahhoz nem kell Nobel-díjas matematikusnak lenni. De nem is ez a lényeg, egyszerűbb lenne vagy csak kifele, vagy csak befele, oszt jónapot. (praktikusan az utóbbinak van több értelme, ráadásul automata kapukkal is meg lehetne oldani...) :-)
mindennickfoglalteztnemhiszemel 2014.05.08 15:06:38
@mindennickfoglalteztnemhiszemel: pontosabban azért tudott 4 megállót jönni, mert abból az irányból nincs több :-)
mindennickfoglalteztnemhiszemel 2014.05.08 15:08:24
@Hoppácska: nah, az Elműről is vannak sztorijaim, azokat sem a kompetens és ügyfélbarát ügyintézés tette híressé...:-)
A Homár eddig ilyet csak a UPC-nél tapasztalt, hogyhónap elején kifizettetik a következő hónapot előre. A jelek szerint az ELMŰ is megelégelte az ingyen szolgáltatást: A minap kaptam meg a szokásos számlalevelet az ELMŰ-től, amit annak rendje módja szerint kibontottam és a…..
mindennickfoglalteztnemhiszemel 2012.12.17 10:11:32
@uraaam: "Ha kaptál 3 számlát, akkor valszeg vagy nem diktáltál előtte, vagy rosszkor. Mert az se nem mindegy, hogy mikor kell diktálni (de ez a számlákon rajta vanik)."
Képzeld, diktáltam, és pont jókor. Ugyanis tudom mikor kell. Ennek ellenére jött a 3 jövőbelátós csekk. Mondom, nekem nem fáj, csak semmi logika nincs benne, magyarán f@szság.
mindennickfoglalteztnemhiszemel 2012.12.18 09:52:52
@Xezs: jaja, talán éppen ezért bőven elég lenne, ha éppen csak annyit küldenének belőle, amennyi szükséges és nem többet...ha már ennyire idejétmúlt...
(egyébként valóban az, de a csoportos beszedést éppen az ilyen okosságok miatt nem vagyok hajlandó használni, nem szeretném ha utólag futhatnék a számlámról tévesen leemelt pénz után...viszont lehet hogy távszámla regisztráció lesz belőle, mivel már most is átutalással fizetem a csekkeket, nem postán)

Amúgy a kényszeres ismételgetés vmi pszichés zavar lehet, de biztos van rá vmi jó gyógyszer...:-)