Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HansimGlück

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen kizárt, hogy december 6-án ne Finnországba vezessen az utunk (ezúton is üdvözlöm Joulupukkit, remélem, mindenkinek hozott valamit – nekem virgácsot hozott, amiért annyira elmaradtam a levelek megválaszolásával, de megfogadtam, hogy mihamarabb utolérem magam), úgyhogy ma…..
HansimGlück 2012.12.06 14:30:05
Szia Zsizsi (ő poszt írója, annak aki nem tudná)!
Zsizsi, a többi kommentelő nevében is köszönöm, hogy megosztottad a Finnországi tapasztalataidat velünk. Ők valamilyen oknál fogva elfelejtették ezt. A legtöbbjük annyira sietett hibákat találni benned és a posztodban, hogy még köszönni is elfelejtett. Talán ez már az interneten vagy Magyarországon nem divat?
Régóta olvasom a Határátkelőt, de a kommentekre eddig sosem vettem a fáradtságot, vagy időm sem volt elolvasni őket. Sajnos ma ezt a pár perecet elpazaroltam az életemből, de tisztelet a kivételeknek, aki értékes tudnivalóval gazdagították ismereteimet, és próbálták a kötekedőket csillapítani.
Nem is gondoltam, hogy egy ma reggel feltett posztra ilyen sokan és ilyen gyorsan fognak reagálni. Azt sem értem, hogy van az, hogy ennyien ráérnek munkanapon, délelőtt blogot olvasgatni és kommentelni? kérdezem én, kedves kommentelő, ha a munkahelyeden vagy miért nem dolgozol, a munkanélküli vagy akkor miért nem munka után jársz, ha diák vagy miért nem az iskolában vagy, esetleg a tanulással foglalkozol, kismamaként a gyerekeddel...stb. De miért kell lehúzni, kritizálni és belekötni as másik munkáját? És hol a TE posztod, kötekedő? Nem tudod, hogy nem vagyunk egyformák? Nem tudod elfogadni a másikat? Jobban érzed magad, ha a másik ember lelkébe taposol a kritizálással? És meddig, a következő posztig, amit a szintén sekélyes lelkű haveroddal együtt ismét jól lefikáztok? Szánalmasak vagytok.
Ha nem tudsz alkotni, vagy jobbat tenni, akkor ne rombolj!
Ezért jön el a sok ember Magyarországról és ezért vágynak el még többen, mert a magatok fajtájával is tele van a hócipője. A eljönnek a tenni akarók, az építők, mert kint lehet anélkül, hogy visszahúznátok. Higgyétek el, nincs itt rátok szükség, haszontalanok vagytok!
Én is elgondolkodtam, hogy megírom a történetemet, mert úgy gondolom, hogy sokan vannak olyan hozzám hasonló, akik örömmel olvassák mások tapasztalatait, és élményeit, de semmi kedvem ezután.
Zsizsi, neked sok boldogságot és minden jót kívánok, és sok sikert, örömöt az életben!