Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1 360 803 (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
Ultrák, jól elqurtátok! Magukról megfeledkezett magyarok és bolgárok miatt lesz zárt kapus meccs két kelet-európai derbi. Az eset nemzetközi visszhangja és a kemény büntetés mutatja: Magyarország az európai antiszemitizmus központja, a poszt címe pedig egy svejki idézet, még…..
Pézsma A gyűlölet karbantartása 2013.01.09 10:11:01
A civil- és békedíjas Bayer Zsolt fontos szerepet tölt be a közössége életében. Erősíti a csoportkohéziót: ápolja a közös hitelveket, szokásokat és babonákat. Őrzi és fejleszti azok nyelvét, szimbólumrendszerét, metaforáit. És mint az egyik kiemelt fontosságú…..
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
1 360 803 (törölt) 2013.01.07 16:40:39
@Csehszlovák Kém: A vastagon ballib, E14-el fűszerezett tartalomhoz jobban is illene a kék-piros-zöld színvilág ...
1 360 803 (törölt) 2013.01.08 08:10:18
@Bambano: Következtetés volt: mivel PC-re biztos nincs optimalizálva, bátorkodtam feltételezni, hogy táblagépre, okostelóra alakították ki, leszarva a klasszikus felhasználókat.

De roppant megnyugtató, hogy globalice tojtak mindenkire.
A hallgatói követelések negyedik pontja kimondja, hogy a követeljük a hallgatói szerződés intézményének eltörlését, és a már megkötött szerződések megsemmisítését. Tapasztalataink szerint a közvélemény egy része értetlenül áll ez előtt a követelés előtt, ami…..
Vajon mit szólna a mai oktatáspolitikához. Forrás: Partyponty Az, hogy az államosított iskolákat felügyelő államilag létrehozott szerv honlapja alapján ember meg nem mondja, hogy miként is áll fel a felügyelet struktúrája, már szóltam. Ahogy hiányzik a korábban…..
1 360 803 (törölt) 2013.01.05 17:32:49
@ursus artos: LÁJK!
1 360 803 (törölt) 2013.01.05 18:55:56
@DR. DR. DR. rasztaparaszt: Amikor elbizonytalanodna az átlag jobboldali szavazó, hogy ismét a FIDESZ-re szavazzon-e, elég megmutatni egy magadfajta átlagballiberális írásait. És rohan a FIDESZ-re szavazni.

Úgy hogy: HAJRÁ DR. DR. DR. rasztaparaszt!!!
Az informatikusok (főleg a helpdeskesek, supportosok, no meg a programozók) híresek a gurukat megszégyenítő tűréshatáraikról és nyugalmukról. Akik ilyen munkakörben dolgoznak viszont jól tudják, hogy a rezzenéstelen arc néha háborgó lelket takar és a forrongó vulkán bármelyik…..
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
1 360 803 (törölt) 2013.01.02 14:27:51
Annyit kérdeznék csak, hogyan lehetséges, hogy ezt az egészet nagyrészt megvalósító MSZP-SZDSZ képviselők, élükön DR. Demszky Gáborral miért nem életfogytig tartó börtönbüntetésüket töltik???!! (ha már egyszer nincs hazánkban halálbüntetés)

@Csicseri: 5 év. Ennyit kell várni az EU miatt, utána bezár a Bocskai úti vagy a körtéri megálló. És a Gellért téri is és a Fővám téri is. Népszínház utca? GIGALOL.

@innovation: A 7-es buszviszonylat utasai irgalmatlan nagyot fognak szopni a metróval. Kosztolányi Dezső tér? Hamzsabégi út? Szent Imre Kórház? Tétényi út 39, a komplett lakóteleppel? Bárfai utcai megálló, ismételten csak a 30000 lakásos lakótelep közepén? Nem lesz semmi, mivel redukálják a teljes 7-es viszonylatot és csak egy Kelenföldi pu, Bártfai utca, Puskás Tivadar tér, Bornemisza tér, Csorbai utca, Nyírbátor stb. marad összesen az egész 7-es buszcsaládból, ami Albertfalva felől ráhord a metróra. Minden más, a régi 7-es, a 173-as, a 7E, 173E, huss, megy a levesbe. A Tétényi út 30/39, a Szent Imre Kórház teljesen feltáratlan lesz, az amúgy is használhatatlan menetrendű 213-214 marad csak ott. A lakótelep és a kórház tkp. közlekedési kapcsolat nélkül marad.
1 360 803 (törölt) 2013.01.02 14:34:17
@walter sobchak: Nem a szakaszhoz rövidsége a baj. A hosszabb verzió se ér semmit. Miért? Mert a főváros egész közlekedési "helyzete" nem a belső, városrészből városrészbe irányuló forgalomból adódik. Hanem az elővárosok és a belső pontok közötti mozgás a gond. Ha a budai oldalon a metró feljön és elővárosi vasútként minden harmadik szerelvény kimegy Biatorbágyig, illetve megint minden harmadik a másik irányban Érdig, egy meg elkókónykodik Budaörs felé, akkor felfűzhető rá egy sok állomásra elosztott P+R parkolórendszer, tehermentesíthető a város, tehermentesíthető a már évek óta járhatatlan M7-M1 bevezető szakasz. Reggelente nem egyszer a budaörsi bevásárlóközponttól nyuigatra már dugul a forgalom. Ha ez a sok ember letehetné a kocsit és rászállhatna a metróra, szépen, fokozatosan, akkor még alul is lenne méretezve az M4. Csak hogy Demszy és pértja végtelen szűklátókörűségével és a köré gyűlt, a múltból ittmarad várostervezőkkel fel nem bírták fogni, hogy nincs már főváros: agglomeráció van, és ezt a kérdést kell kezelni. Erre pedig az M4 formája most és így alkalmatlan.
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
1 360 803 (törölt) 2012.12.20 12:14:58
He, Tík! Igen, ti, akiket már a megszólításban sem merek a népemnek nevezni. Mert már nem tudom mik vagytok, de azt igen mik nem: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének tagjai. Itt hagytatok egyedül a parlamenti gombnyomógépsorral, a népfront-menetesekkel, és ezt a Bayert se vitte…..
1 360 803 (törölt) 2012.12.20 12:14:28
@Baracus: Soha, ez itt egy fogyasztói társadalom.
Ismeri Ön a Gombát a Móricz Zsigmond körtéren? A XI. kerület központi épületét a kerület valamennyi lakója évek óta naponta látja roskadozni a húgyszagban Buda egyik főterének közepén; mert a mutyi a régi elitnek fontosabb mint a közjó...    A történetbe ott…..
1 360 803 (törölt) 2012.12.19 16:11:59
@magyar ember teli szájjal: textilműveskedni kint egy ipari csarnokban kell, nem a cityben ...

Az üzletbezárásokat amúgy meg Molnár (MSZP) kezdte meg az SZDSZ-el karöltve, aminek alapja az elmebeteg elképzelés a Bartók Béla Körtér és Gellért tér közötti sétálóutcásításáról szól. Csak kávéházat és vendéglőt engednek, esetleg bankfiókot. Ha tükröt akarsz vágatni, akkor meg menj ki a multiáruházba, mert a klasszikus szolgáltató mesterembereket elüldözték Gyulussal ...
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
1 360 803 (törölt) 2012.12.14 11:46:50
@Orica Középföldi: A szakszervezetek a mai napig nem bújtak ki a balliberális pártok fenekéből. Néhány szánalmas, vak hülye fizeti csak a tagdíjat nekik, az értelmes többség rég otthagyta őket vagy be se lépett.
Az utóbbi években rengeteg cikk és tanulmány született a bevásárlóközpontok kártékony hatásáról, a kiskereskedelem hanyatlásáról és a belváros kiürüléséről. A plázák elszívják a forgalmat a hagyományos közösségi terektől, elnéptelenítik az utcákat, komplex…..
Balogh Zoltán tegnap egy konferencián, ahol bejelentette, hogy majd egyszer nagyot fogunk csodálkozni, mennyit fog költeni az állam az oktatásra, két elég súlyos mondatot is mondott. Az egyik az volt, hogy az oktatás nem szolgáltatás, hanem szolgálat, így senki se reklamáljon, ha nem…..
Erfurt "ikertemplomai" a vásártérről nézve. Erfurt nem tartozik a magyarok legnépszerűbb úticéljai közé (a városlátogatók inkább Prágát, Krakkót, Münchent részesítik előnyben). Pedig Türingia fővárosának van a legnagyobb középkori városmagja Németországban, benne 28…..
Van az a történet, hogy miközben a szovjet légierő szétbombázta Finnországot 1939-ben, Molotov a szovjet rádióban arról beszélt, hogy szó nincsen bombázásról, csak ételt dobnak le az éhező finneknek (akik hamarosan elkezdték Molotov piknikkosarainak nevezni a bombákat, hogy…..
1 360 803 (törölt) 2012.12.07 23:07:47
Giró-Szász András kiemelte: a kormány célja a változtatásokkal, hogy növelje a felsőoktatásba a bejutók létszámát, valamint minél nagyobb arányban növelje a felsőoktatási képzést el is végzők arányát.  Ennyi...
1 360 803 (törölt) 2012.12.06 13:03:49