Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másképplátó (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmszerész Jókai 190 2015.02.18 08:26:37
Tegye fel a kezét, aki iskolásként csupán filmként tudott tekinteni a nagy magyar mesemondó (csinos becenév, mindig tetszett) művei alapján forgatott, színes-szagos-romantikus mozgóképekre! Többek voltak annál, s talán többek még ma is. Életmentő adaptációk. Diákmegmentők. Az…..
másképplátó (törölt) 2015.02.19 17:35:35
@Terézágyú:
A művészet szubjektív élmény.Nekem meg van véleményem.Te engem minősítettél.Milyen alapon?
Nem várok semmit,de azt igen hogy te engem fikázz mert a "nagy" művészt nem szeretem.
Ash visszatért! Méghozzá egyenesen a sötét középkorba. Ami ezúttal még annál is sötétebbnek tűnik, miként azt a töriórákon megtanultuk. Szörnyetegek, boszorkányok továbbá démonok ólálkodnak mindenütt és sanyargatják a szerencsétlen egyszerű népeket. Utóbbiak viszont…..
Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy…..
Folyamatosan arra törekszünk nap mint nap, hogy megértessük magunkat a környezetünkkel. Tesszük ezt többek között szavainkkal, hangunk erősségének, színének segítségével, testtartásunkkal, gesztusainkkal, mimikánkkal és a többi. Célunk az, hogy elérjük, amit szeretnénk, ám lehetőleg mindeközben ne…..
másképplátó (törölt) 2014.12.16 18:30:34
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
másképplátó (törölt) 2014.11.09 15:41:28
        Ő egy igazán különleges kutya. Golden retriever, fajtáját illetőleg és a napból 20 órát alvással tölt. Biztos azért ilyen fáradt, mert nagyon sok izgalmas dologban van része. Felolvas, kertet ápol és kártyázik is... kell a beauty sleep, nem?! (forrás:…..
másképplátó (törölt) 2014.10.17 09:00:51
2012-ben óriásit robbantott a Phil Lord és Christopher Miller páros által levezényelt 21 Jump Street nevezetű vígjáték. Hozzám csak idén márciusában ért el a film, de meglepődve tapasztaltam, hogy a gyenge vígjáték felhozatal között végre ismét akadt egy gyöngyszem, amin…..
másképplátó (törölt) 2014.10.15 22:24:20
Egy kimerítő hétfői nap után nincs is kellemesebb, mint keverni egy italt, átbeszélni a nap eseményeit és valami vacsit rittyenteni. Mivel ezen az estén mindketten le voltunk amortizálva, valami gyors és egyszerű mellett döntöttünk, ami reggelire is tökéletes választás. (Pláne,…..
...ez lehet, hogy csak az én hülyeségem, de nekem fontos, hogy miből igyak a munkahelyemen. Lehet nevetni, hülyének nézni, mosolyogni a bogarasságomon, mániámon. Joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem hoztam be egyet otthonról? Azért, mert az otthoni bögréim mind kiszolgálják…..
másképplátó (törölt) 2014.09.16 20:18:26
Annyira jellemző, hogy az Országúti bosszú kapcsán mindenki azon ájuldozik, hogy Robert Pattinson végre valahára említésre méltó színészi játékra volt képes, ugyanakkor Guy Pearce-től mindenki természetesnek veszi a zseniálisan jó alakítást, megint nem neki jutott a fény és…..
8ker "Mariskák" 2014.09.12 11:04:18
Fura zöldítés történt a kerületben - lehet, hogy a vezetés felismerte, hogy a "bio-fű" vagy "herbál" mesterséges anyagokat tartalmazó narkó veszélyesebb, mint a teljesen természetesen növő kender..? :) Beindult a választási kampány Józsefvárosban. Nekem nem volt korai…..
Akármennyire is hálás feladat buddy-cop filmeket készíteni, a változatosság nem árt. Barry Sonnenfeld az 1997-es esztendőben a változatosság elkötelezett híve volt, ugyanis a laza és a karót nyelt zsarut nem szimplán csak egy ismert amerikai nagyvárosba rakta ki, hogy…..
Az 1959-ben született Mark Seliger harminchárom évesen lett a Rolling Stone magazin vezető fotográfusa. Ekkor készítette a mára már ikonikussá vált portréját a Red Hot Chili Peppers zenekar tagjairól, akik meztelenül pózólva az 1991. szeptember 24-én megjelent Blood Sugar Sex Magik…..
másképplátó (törölt) 2014.08.23 06:24:51
Állítólag ez a leges legelső fotósorozat, amely Kate Moss-ról megjelent. Ezeken a képeken napjaink egyik legkeresettebb topmodellje még mindössze csak egy hamvas, 14 éves kislány. A fotókat David Ross készítette róla "Kate Moss: Roll 1" címmel. A fotókat egyébként egy…..
másképplátó (törölt) 2013.11.06 18:53:29
Valakinél csörgött a vekker, hogy már legalább 2 éve nem született új cikk a paleo étrend lejáratására, tehát a téma újra eladható... És ez lett az eredmény. Jaj. Értem én az igyekezetet, hogy beszéljünk a témáról, de miért nem olyanok teszik ezt, akik értenek is hozzá…..
Ez a Smithsonian Múzeum tulajdonában lévő és a nyugat-wyomingi Buffalo Bill Központban kiállított szuperbicska több mint száz különféle szerszámot tartalmaz. Önmagában ez még nem tenné különlegessé, csakhogy kihajtható belőle egy 22-es kaliberű revolver is. A teknőspáncél…..
design to go Megette a rozsda 2013.09.05 05:28:00
Hol? fél mélföldre a Csendes Óceán partjától, Venice, California, USA. Mi? Egy három szintes, rugalmasan alakítható, drámai hatásokat sem nélkülöző modern családi ház. Tervező? Ehrlich Architects Mi tetszik benne? A galériás megoldású felső szint, a hatalmas mozgatható…..
másképplátó (törölt) 2013.09.06 07:39:55
A katolikus dogmatikából nekem a szentháromságtan a kedvenc fejezetem. Annyira bizarr és minden ízében paradox elképzelés, hogy azzal szinte már öröm foglalkozni; egészen felcsigázza az ember fantáziáját. (a cikket a következő kötet alapján írtam, az oldalszámok is erre…..
Lemmy egészségére hivatkozva a Motörhead nemrég lemondta az összes nyári fellépést, majd később bejlentették, hogy a Wacken fesztiválon mégis fellépnek. Péntek este viszont kiderült, túl korai volt még a visszatérés, ugyanis hat szám után félbe kellett szakítani a koncertet,…..
másképplátó (törölt) 2013.08.04 16:00:30
@vernarancs: na szóval direkt odaírtam hogy a művészet szubjektív élmény ha nem tetszik azt mondom szar.3 hangszer soha nem fog bonyolult zenét csinálni és csak az ilyen senkiháziak mint te személyeskednek ha lefikázzák a felszopott zenekarukat.te zenetörténész hangmérnökzseni.
másképplátó (törölt) 2013.08.04 18:18:07
művész-ember A Nemzet Dala 2013.05.23 01:20:06
Bolyki Gyuri írása  Minden okom meg van rá, hogy haragudjak Bársony Bálintra. Pedig sokáig jóban voltunk, ő volt az egyetlen magyar könnyűzenész, akit a Brothers elvitt magával egy külföldi koncertjére. Bécsben, a Joe Zawinul's Birdland-ben volt fellépésünk, és lukat…..
Az RTL Klub egyre nézettebb sorozatának keddi epizódjában (itt nézhető meg, a 24. percnél kezdődik) elcsattant egy mókás cigi, elfogyott egy üveg vodka, a buli végén pedig mentőt kellett hívni. Mindez elrettentő célzattal - írja a Bors. A sztori szerint Joe kiskorú lánya,…..
A Blikk szerint a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyét Sebestyén Balázs veszi át a következő X-Faktorban. Az első jelölt nem ő volt, hanem Stohl András, de mivel a színész börtönsztorikat feldolgozó könyve miatt újra botrányba keveredertt, inkább Balázs mellett…..
másképplátó (törölt) 2013.03.21 14:20:21
Tele van az internet azzal az interjúval, amit az a nemrég leszerelt amerikai kommandós adott, aki lelőtte Osama Bin Ladent. A nyilvánvaló okok miatt csak mint Lövészként emlegetett katona nyilatkozatának a lényege, hogy nem kap munkát, hiába lőtte ő le az USA legnagyobb ellenségét,…..
másképplátó (törölt) 2013.02.12 13:36:45
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..