Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katalinus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
katalinus 2013.05.14 23:34:25
Naiv ügyfél egyáltalán nem érzi át, micsoda különleges bánásmódban részesültek, amikor hétvégén alig 6,5 óra várakozás után kapták meg a zárójelentést: Hétvégén sikerült az egyik jónevű kardiológiai klinikánkon (Asszem tavaly, vagy tavalyelőtt volt az év…..
katalinus 2013.05.03 20:33:08
@Selyem hernyó: egyetértek

javasolom a síró főkommentelőnek, alias panaszolónak töltsön el egy hónapot mint orvos egy bármilyen kórházban, próbáljon megélni a kezdő orvosi bérből albérletben mondjuk két hónapig, közben ügyeljen 4-8 alkalommal, mindezt mindenféle szakmai perspekítva nélkül, mert a kicsinek a rabszolga kuli jut az egészségügyi hierarhiában.
Sok szerencsét!
Az előzetes onlnie és telefonos egyeztetés ellenére naiv utasnak azt mondta a sofőr, hogy ha a pályaudvaron magára hagyja a macskáját, őt azért elviszi: Történt, hogy van egy kiscicám, akinek sínbe volt a törött lába és történt, hogy utazni szerettem volna Budapestről…..
katalinus 2013.03.08 09:27:06
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: tessék elolvasni a toxoplazma fertőzés terjedését, mert egy ketrecbe zárt macskától tutti nem