Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coandă effect

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Arra már láttunk példát, hogy aki az ifjúságot semmibe vette, az sokáig nem maradt hatalmon"    "Viszlát magyar felsőoktatás? NEM!Legyen ez az első lépés: oszd meg ezt, hogy mindenki lássa, hogyan hazudnak a képünkbe azok, akik csak papolni tudnak! A kettő az lesz,…..
Coandă effect 2012.12.05 19:49:34
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szia Boli!

Igen, komolyan imádkozom értetek. Ezzel Jézus Krisztust követem, aki még a kereszten is imádkozott ellenségeiért!
Coandă effect 2012.12.05 19:58:45
Ezt láttátok már???
Undorító!

youtu.be/rwwdklPslQA

Sokszor végignéztem már ezt a videót, amelyben Nagy Navarro Balázs teátrális körülmények között, rikácsoló hangot hallatva elgáncsolja magát és látványosan elvágódik, de még mindig nem tudok betelni a látványával. Navarro régóta a bögyömben van, már a látványától is leküzdhetetlen undort érzek, alattomos mosolyától, sápadt arcától és ravasz patkánytekintettől kiver a hideg veríték. Navarro története tipikus példája annak a tülekedésnek, amely a balliberális oldalon közéleti reflektorfényért folyik. Ő is csak egy semmirekellő, oktondi, széllelbélelt, fölfuvalkodott alak, de a személyéhez mégis hatalmas szellemi teljesítmény fűződik, hiszen ő volt az a lángelme, aki feltalálta a „gördülő éhségsztrájkot”. A gördülő éhségsztrájk azt jelenti, hogy Navarro a kamerák kereszttüzében látványosan éhezik egy kicsit, majd elmegy a legközelebbi kifőzdébe és rendel egy hatalmas adag tökfőzeléket fasírttal.

Összességében megállapíthatjuk, hogy Nagy Navarro az ismeretlenség homályából néhány hónap alatt a magyar közélet egyik, legundorítóbb, legvisszataszítóbb, legellenszenvesebb szereplőjévé lépett elő.

UNDORÍTÓ!