Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAClSAJT

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsattant egy pofon és ezzel szerintem új korszak kezdődött. Egy rokkantnyugdíját elvesztett bányász szerda este, lakossági fórumon vágta pofon Polics József komlói polgármestert.Mintegy ötven érintett (volt) bányász olvasta a fideszes országgyűlési képviselő fejére…..
MAClSAJT 2013.02.28 14:20:52
@irógép: Nem akarok beleszólni, de a szóban forgó bányász most szegényedett el, miközben azt hallja a párttévéből, hogy mennyivel jobban élünk.
MAClSAJT 2013.02.28 14:45:30
@irógép: Ez tök rendben lenne, amit mondasz, mert ez tényleg kettős mérce.
Csakhogy ezt úgy szokás, hogy akkor a kettős mérce elkövetőinek a szavait a pofájába vágod, hogy lám, itt véded az erőszakot, ott nem.
Ezzel szemben mindenki gyurcsányozik meg ballibezik, miközben a kutya nem védi gyurcsányt, és az ország fele még csak el sem menne szavazni, ha most most vasárnap lennének a választások, annyira elege van ballibestül-jobbosostul az egész csődtömegből.
Vagy mindenki "ballib", akinek tele van a töke az elmúlt húsz évvel, és még a fidesszel is, akik feltették az i-re a pontot?
Mert akkor az ország többsége (a nemszavazók) mind "ballibek".
Hülye járások Hoffmann-gyerekek 2013.02.06 15:30:32
Magyarországon voltak már (vannak is még) Ratkó-gyerekek, mostantól lesznek Hoffmann-gyerekek is. Hála kormányunk átgondolt oktatáspolitikájának, megújul a közoktatás. Mi sem mutatja ezt nyilvánvalóbban, mint az, hogy egy csapásra jelentősen megnő az iskolába járó gyerekek…..
Többszöri nekifutásra 2012. szeptember 11-én fogadta el az országgyűlés Lázár János egyéni képviselői indítványát, így idén júliusban állami kézbe kerül a cigarettaárusítás. Ennek eredményeként a jelenlegi 40 ezer dohányterméket kínáló üzletből hozzávetőleg…..
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
MAClSAJT 2012.12.16 16:45:53
@The brain: Az a túrórudi-fosztogatás, gyújtogatás stb. hiányában elmaradt.