Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcelinho

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másnaposok 3 / The Hangover Part III (2013) Kulturális katasztrófa jellegű igénytelenséggel zárult Todd Phillips merényletsorozata a jó ízlés ellen, ami Másnaposok trilógia néven vált hírhedté. Phillips, aki már az előző etap pofátlanul önismétlő attitűdjével is a…..
Marcelinho 2013.06.12 16:45:06
@doggfather: igen szép teljesítmény felülmúlni azt a szart :D
Több szempontból sem tűnik szerencsésnek semleges helyszínen megrendezni egy válogatott mérkőzést, de a február mégiscsak február, tél közepén pedig minden valamire való brigád elindul egy melegebb helyre edzőtáborozni. Mi magyarok a feltörekvő fehérorosz válogatottal…..
Mi magyarok biztosan nem lepődünk meg az Újpest FC belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a klub honlapján közzétett nyílt levelének tartalmán, amelyben a magyar business lifeot ostorozva bővebben kifejteti, hogy mit is ért az alatt a korábban tett kijelentése alatt, miszerint…..
„Ez a meccs a mi szégyenünk. Felvételek alapján beazonosíthatók az elkövetők, megpróbáljuk polgári peres eljárással behajtani a kárt" – mondta Csányi Sándor a Magyar Labdarúgás Fórumán a Magyarország-Izrael mérkőzésre utalva. Azzal, hogy a jelen blog egyetért a fenti…..
Marcelinho 2013.01.17 08:13:38
@Dr. Viccember a Sándor Palotából:

vannak médiastatisztikák arról, hogy egy zárkapus meccset kb. fele annyian néznek végig, mint egy olyat, amin szurkolnak a nézők. egyszerűen unalmasabb lesz a játék, a kevésbé fanatikus pedig elkapcsol a barátok köztre.
A bundaügyekhez lassan kezdünk hozzászokni, akárcsak annak idején a Szomszédokhoz. Ha sikerül a szinte lehetetlennek tűnő vállalkozás és minden tippmix-huszáron rajtaüt a rendőrség az illető penthouse-ában, kirángatja a fizetős lányok karjai közül és egy biztonságos cellába…..
…különösen azért, mert 2012. augusztus 15-én ott ültem a Népstadion (elnézést, a forradalmi átnevezések viharában teljesen összezavarodtam, szóval Puskás Ferenc Stadion) lelátóján és szörnyülködtem. Nem a játékon, mert azzal semmi bajom nem volt. Több ezer meccset…..
Marcelinho 2013.01.11 00:10:53
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Köszi a lektorálást, az elütéseket javítottam. Az Aladdin (melynek helyesírását a word automatikusan javítja helytelenre) poént a magyar-török meccsen sütötte el egy szurkoló, így megtörtént eseten és nem az én műveletlenségemen alapszik. Sajnálattal tapasztaltam, hogy neked blogbejegyzésed még nem született, pedig szerettem volna látni egy precíz, elütésmentes írást. De ellenőrnek kiváló vagy, ez kétségtelen.
Újpesten minden bizonnyal rájöttek, hogy vannak páran a csapatban, akik fizetésükért cserébe legfeljebb a Morrisons 2-ben megrendezett koktélivó versenyen tudnak kiemelkedő teljesítményt nyújtani, a pályán biztosan nem. Így aztán 6 játékosuknak a télapó idén prémium helyett a…..
Sz*r minden! Ki nevet a végén? 2012.12.11 00:51:33
Bizonyára minden futballt szerető számára hatalmas örömet okoz, ha egy tehetős befektető hajlandó pénzt áldozni valamelyik magyar labdarúgó vállalkozásra, kész kifizetni a felgyülemlett százmilliós tartozásokat, fehérre meszelni az omladozó falakat, kicserélni a vakondok…..
Orbán Viktor kormányfő pénteken is Lisszabonban marad, és megnézi a Videoton csütörtökről elhalasztott Európa Liga-meccsét a Sporting ellen - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Nem mintha erről bárkinek külön tájékoztatást kellene adni. Aki kicsit…..
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC-t tulajdonló gazdasági társaság elnöke, az egyik népszerű sportportálon vezetett blogjában osztotta meg véleményét az MLSZ Fegyelmi Bizottságának ténykedésével kapcsolatban (http://pepsifoci.hu/node/129305). A szerző, aki maga is jogász…..
Sz*r minden! Na de Sándor... 2012.12.05 19:50:44
Most, hogy a miniszterelnök által meghirdetett gazdasági szabadságharc keretében a magyar üzleti élet meghatározó szereplői ilyen-olyan megfontolásból pénzt forgatnak a labdarúgásba és igyekeznek a magyar focit eladható piaci termékké formálni, különösen vigyázni kell, hogy…..