Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davi_dov

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még valamikor márciusban, a Rangado.hu-n keresztül szellőztették meg, hogy a négy nagy európai labdarúgó bajnokság közvetítési jogai közül három is a Spíler TV-nél köthet ki a kellemes összegért beszerzett, másodlagos BL-jogok mellé, azaz a Premier League-t követi a La Liga (spanyol) és a Serie A…..
Június 1-én a HarperCollins brit kiadó egy új könyvet jelentetett meg, amely j.R.R. Tolkien archívumából került elő. A címe: Beren és Lúthien. A dátum egybeesik a Húrin gyermekei megjelenésének 10., valamint Tolkien írói tevékenysége kezdetének 100. évfordulójával.A A 288…..
Semmit? Na jó, ez talán túlzás volna állítani (hiszen mennyi-mennyi milliárdot lehetne vagy lehetett volna), de tisztességes versenyt, fair küzdelmet biztosan nem. A népszavazás arról szólhatott volna, hogy megkérdezik az embereket (demokrácia), ahogyan ezt normálisabb helyeken teszik, szeretnék…..
Sokan azt gondolják, hogy az OLAF egy skandináv férfinév. Vagy a Jégvarázsból a hóember.. Hát nem az! A 430 milliárd forintos beruházásról az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) azt állítja, hogy 166 milliárd forintnyi szerződésnél történt csalás, és ebből 59 milliárd forintot kér vissza azonnal.…..
A múlt heti kormányinfón, egy újságírói kérdésre Lázár János elárulta, hogy szó sincs hatszáz busz iráni szállításáról. Az csak egy ígéret volt Teherán részéről, hogy vesznek majd tőlünk buszokat. Ennek kapcsán összeszedtük, kinek és hány buszt ígértünk eddig...
A kezdeti maszatolás után új rendszerben indultak meg a megyei jogú városok felé a Modern Városok Program milliárdjai. A program Miniszterelnökség által kommunikált teljes összege mára elérte a 2500 milliárdot, ami több, mint háromszorosa az olimpia (szintén tervezett) büdzséjének, ráadásul a még…..
Minden reggel átnézem a híreket. Egy polginak tájékozottnak kell lennie ugye? Sok sajnálatos és örömteli hír is akadt, sajnos utóbbi kevesebb. Viszont volt két hír, ami nem hagy nyugodni. Egy napon olvastam mindkettőt, és szinte ordított az arcomba. Az első így szól:  2018 nyarára bezár a…..
Már régen nem számít mit mondott tegnap, mit mond holnap, mit gondol ma. (Bár ez utóbbit tudjuk viszonylag a legjobban. Kb. valami olyasmi lehet: hatalom- pénz-hatalom-pénz-hatalom-pénz)...
  Orbán Viktor jelenlegi kormányfő eléggé kiakadt a civil szervezetekre. Legjobb - értsd legostobább, teflonarcú - katonáját küldte a csatába ellenük. De miközben Németh Szilárd a színen küzd ellenük, addig a kormányfő a témában írt szakdolgozatát jól leszedték az internetről. Igen kínos lehet…..
Az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának határozata szerint nem vizsgálják Rogán vagyonosodását, mert nincs olyan rubrika a papíron, ahova beírhatta volna, hogy jön ki a pénzéből – közölte Juhász Péter, az Együtt párt alelnöke és önkormányzati képviselője. Az ellenzéki politikus szerint márpedig a…..
davi_dov 2017.01.10 17:02:29
Szinte hihetetlen, de már csak néhány nap, és Civilization VI végre megjelenik! Régóta várjuk már ezt a pillanatot, így épp jókor jött a launch trailer, amely tökéletesen elcsípte azt a hangulatot, amely miatt annyira szeretjük Sid Meier kultikus játéksorozatát. A…..
Október 12-től, azaz szerda estétől a Spíler TV-re jön az NHL, a világ legerősebb jégkorongbajnoksága, észak-amerikai elitliga, hogy halmozzuk a hozsannázó jelzős szerkezeteket (hajrá Rangers!) A sajtóközleményből kikukáztuk az érdemi infókat: minden mérkőzésnapról lesz legalább egy élő meccs, a…..
palancsalaci A második űrhajós 2014.12.11 16:39:40
Azt mindenki tudja, hogy Gagarin volt az első… na de ki volt a második? Méltatlanul kevés szó esik erről a nagyszerű emberről, mint ahogy általában a MÁSODIKAKRÓL. A történelem tele van olyan kiváló személyekkel, akik majdnem a legjobbak voltak valamiben, mindössze egyetlen ember…..
Laura a múlt héten itt. Sokat gondolkodtam azon, hogy folytatódhat a Laura szál. A zöld kanapán? Vagy marad a plátói vonal? Laura megértette Dargay múlt heti tanmeséjét a tanárnős sztorin keresztül? Felfogta, hogy annak idején Imi bá csúnyán kihasználta? És, hogy Dargay nem…..
davi_dov 2012.12.06 00:27:45
@vasszűz: Amig a konyhában csak nézegették egymást addig nekem is inkább otthonosnak tűnt, de aztán Laura hátralépett és Dargay felé fordulva megállt. Ez a (test)helyzet minden hálivúdi forgatókönyvben azt jelenti, hogy a pasi is odafordul, majd jöhet a csók. És Laurának a szerelemről, hódításról alkotott elképzelése eléggé "leányregényesnek" tűnik. Csakhogy Dargay abszolute nem hozza a tőle elvárt kliséket, ami már úgy tűnik bosszantja Laurát.
Valamint például az is, hogy a búcsuzáskor sem mondott semmi D, hogy "majd felhívlak", "örülök, hogy itt voltál, folytathatnánk máshol" stb.
Az ilyen Laura tipusú nőknél ezek férfiasság próbák, amiken D többször is megbukott...
davi_dov 2012.12.06 14:10:21
@subidubidu: Talán ha valami semleges helyen találkoznának, mert a szentélyben biztosan nem történik ennél több.