Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fioninquo

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog A hét kérdése 2015.05.15 19:00:00
Az Öreg Hölgy utoljára a 2002-2003-as kiírás alkalmával kerül ilyen közel ahhoz, hogy rákulcsolhassa ujjait a Bajnokok Ligája-serlegre, hogy azután diadalittasan a feje fölé emelje, ám a büntetőpárbajjal záruló manchesteri finálé akkor az AC Milan győzelmét hozta. Tizenkét…..
fioninquo 2015.05.15 23:30:59
@Barolo: Viszont szerintem nincs más, akit be lehetne helyette tenni a kezdőbe jelenleg. Ha meg nyáron elmegy (és szerintem el fog menni), kell helyette venni egy jó középpályást.
Gondolom Berlinben is kezdő lesz, és reméljük, ott fogja hozni nem csak a szezon, hanem az élete legjobb formáját, hiszen ha egy bl-serleggel szeretné lezárni itáliai pályafutását, arra lesz szükség.
fioninquo 2015.05.15 23:52:55
@penge09: Félreértés ne essék, én nagyon kedvelem őt, csak valahogy mostanában, amikor hibázott, mindig csúfos vége lett, és ezen húztam fel magam. De bízom benne, hogy hatodikán feledtet velem/velünk mindent :)
Amikor november elején megjelent az Angry Birds legújabb  része, le lehetett tölteni a marketből a galaxy minikre is, de nem indult el, majd a következő frissítésnél már le se lehetett tölteni.Nem megy rajta, el kell fogadni.DE nagyon érdekes mert a HD verzíó meg megy rajta :DHa…..
Sokan kérdeztek tőlem már ilyen, és ehhez hasonló dolgokat.Nekik, és akik még nem tudják ezt a "nagyon bonyolult" dolgot szól ez a bejegyzés.Tehát, mi is kell hozzá?-jobb esetben egy telefon mindenképpen, melyen Android op. rendszer van (ha úgy érzed, ennek nem felelsz meg, ne is…..
fioninquo vagyok, az andriodkocka.blog.hu szerkesztője.Főként androidos játékok elemzést és a játék letöltési linkjét találod meg itt.Jó szórakozást! fioninquo..