Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Littleboy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te vagy az aki az életet jelenti...Te vagy, akit nem lehet feledni...Örökké veled szeretnék lenni...És az életemet veled leélni... You are it who reports the life...You are who it is not possible to forget... I would like to become eternal with you... And to live my life with you.....
Littleboy 2008.09.08 23:30:32
Subba Képrejtvény: Sufnituning 2008.08.31 23:58:00
Postaládánkba érkezett egy fénykép erről a tuning autóról, mi nem tudjuk a megfejtést. Talán közöttetek drága olvasóink akad olyan nagyvilági paraszt, aki fel tud világositani bennünket is arról hogy mégis mi az édes életre jó az a két kiálló vas az autó elején?  …..
Subba Szopj jól! 2008.07.23 09:47:00
Tegyük félre, hogy miről énekelnek az alábbi videóban szereplő ifjak, mert még a végén szimpatikusak lesznek. Felejtsük el, hogy akár ti is ülhetnétek ott közöttük squash-ütő tokkal a fejeteken. Persze valószínű, hogy a Subbás csürhe - kedves olvasóink - minimum egy tagja…..
Ez a videó már pár napja itt hánykolódik a szerkesztőségben, sok szabad pillanatunkat tette már tönkre és most úgy döntöttünk útjára engedjük, rontsa meg a ti málé fejeteket is. Hogyan is tarthatnánk tovább vissza mikor megtaláltuk az internet…..
Subba Hülye tánc: Helló Szexy 2008.07.21 09:14:00
Segítség! Apu feltörte Yoko szobáját! Hello Kitty földalatti bunkerében önfeledten táncoló férfi / nő csak picit zökkent ki bennünket egy hétfői napon. Ilyenkor még simán dolgozik a hétvégén bevitt alkohol és azt hittük, hogy egy szimpla rémálom. De most a…..
Littleboy 2008.07.21 13:12:26
Egy apróhirdetés 2008-ban: ..
Aki mikroszkóppal olvas újságot, azt nem tudja megvezetni a Fidesz. A többiek magukra vessenek.  Az összes fogyasztóvédelmi szervezet, de még a mérhetetlenül szerény önzetlenségéről híres Juszt László is egyvégtében de szakadatlanul arra okít minket, hogy mielőtt…..