Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jhonny23

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bajza utcát és a Bulcsú utcát összekötő „halálalagút” sorsa sokakat érdekel. A Járókelő csapatával közterületi problémák megoldásában segítjük a városlakókat, így a weboldalunkra több jelzés is érkezett az alagút súlyosan leromlott állapotával kapcsolatban. Az utóbbi hetekben a Magyar Innovációs…..
Tényleg egyre jobb a sorozat, régen láttam már ennyire jól felépített történetet - persze ha Will = Man in Black, akkor menjenek a picsába, de ezzel várjunk még...
Jhonny23 2016.11.23 18:47:57
Arnold volt az első mesterséges intelligencia (de nem host csak 1 program ami fut 1 gépen) amit Hopkins csinált.
Hopkins vele együtt tervezte meg a hostokat azzal a céllal, hogy "emberi" tapasztalokat gyűjtsön. Így vagy beledarabolta a kódját az összes hostba - "meghalt", hogy a sztorikon keresztül olyan tapasztalatokat gyűjtsön amit egy gépbe bezárva nem tud, vagy Hopkins csak lekapcsolta 30 évre, amíg fel nem ébred egy host és be nem sétál hozzá a labrintusba, ahol egyesül Arnold AI-val és kész a tökéletes mesterséges intelligencia.

Vagy nem, ez az utolsó rész elbizonytalanított.

Hopkins robot-e vagy ő Arnold és az eredeti Hopkinst megölte az AI amit létrehozott itt mellékes.
-vagy-
A kalapos fószer meg lehet az eredeti Arnold, akit évente visszaküld a parkba - frissítve a 30 eredeti host begyüjtött memóriájával, hogy na emberi lett-e már vagy még mindig nem érez semmit.

A lényeg, hogy akármilyen mesterséges intelligencát hozzott létre (Arnold), nem fog érezni emberi érzelmeket amíg meg nem tapasztalja az összeset. A célja a gépek gyorsított evolúciója a parkon belüli világban hogy egy embernél tökéletesebb létformát hozzon létre vagy legalább is érző hostokat.

Egyébként simán lehet, hogy Hopkins = Arnold és az eredeti Hopkinst nyírta ki Arnold elvégre sokkal okosabb volt mint egy ember. Talán ezért is veszi körül magát a mechanikus hostokkal az erdei házban - hogy emlékeztesse magát, hogy ő csak egy gép és azok az igazi családja, sok érzelem benne sincs.
Aki esetleg egy kő alatt élt volna az elmúlt pár hónapban, annak röviden arról, hogy ki az a Harambe. Idén májusban került ki az a videó a netre, amin egy hároméves kisgyerek bemászik a Cincinatti Állatkért 17 éves gorillájához, Harambéhoz. A gorilla annyira nem viselte jól a váratlan látogatást, és…..
Jhonny23 2016.10.20 14:57:03
Aki Budapesten jár az Arany János utcai metrómegálló környékén, az ki ne hagyja a Nagymező utca 49-es szám alatt található Snack World gyorséttermet. Az étel jó, a választék bőséges, a kiszolgálás kedves, a hely dizájnos, ráadásul külön gyerekrészleg is van az…..
Mi az a Futár? Hát azok a világítós menetrendek a buszmegállóban! Vagy nem? Nos természetesen nem csak azok. Azt már a korábban is tisztáztuk, hogy a Futár nem egy egyszerű menetrendkijelző. Azzal, hogy az összes buszt felszerelik GPS-szel, rádióval és kommunikálni tudnak majd a…..
Alighanem az elmúlt öt év egyik legmeglepőbb lakáshirdetése landolt az Urbanistánál. A szövege szerint: Budapest 16. kerület Sashalmon 365 nm-es telken 90 nm-es, 3 szobás felújítandó ház sürgősen eladó.Pillanatnyilag lakott, de kilakoltatási végrehajtás határozat megvan.Így…..
Olyat ugye már láttunk, mikor két lakást hirdettek ugyanazzal a fotóval (ráadásul az egyik Torontóban volt, a másik meg Pesten), de olyat nem amikor ugyanannak a lakásnak a fürdőjét kétféle fényképpel tolták fel a netre. Itt az egyik albihirdetés és itt a másik. Nem úgy…..
Jhonny23 2013.08.12 19:49:40
@Professzore: A vaku és egy rendes fényképező csodákra képes vagy photoshop de akkor kb ilyen lenne: pho.to/3KqGL
A metróvonal már elkészült, csak arra kell várni, hogy Tarlós István deflorálhassa. Négyszer-négy méteres szűzhártyát feszítenek ki a 4-es metró kelenföldi pályaudvarnál található végállomására, ezt fogja átszakítani Tarlós István az ünnepélyes átadón –…..