Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cica a SzélsőJobbBaloldalról

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paranoid Android Mi a Fidesz? 2013.04.23 14:01:56
Mielőtt erre a magától értetődő kérdésre válaszolnánk, emlékeztessük magunkat arra, hogy ebben az országban az előző kormány idején a titkosszolgálat vezetője, nyilvános helyen leült beszélgetni az ország egyik legnagyobb maffiavezérével, arról, hogy az hogyan működhetne…..
Március 7-én több tucatnyian bemásztak a Fidesz Lendvay utcai székházának udvarára, ahol a 4. alkotmánymódosítás ellen tiltakoztak. A többek közt a hallgatói szerződések elvét, a választási szabályok újraírását, a hajléktalanság kriminalizációját és számos, a család…..
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.04.24 15:11:28
@Blogger Géza: Ez aztán a qrva bizalmas infó bmeg...

Bár hogy SelmiGabika maradék (WTF???) csepp hitelességét megtarcsák, talán jobb is hogy bizalmas marad...
Ha már megvan az elhatározás (jobb esetben az új munkahely is), akkor jön a határátkelés egyik leginkább idegőrlő része: az ügyintézés. Mai hősünk, Gabriella amerikai férjéhez költözött ki – ha azt írom, hogy nem volt egyszerű dolga az ügyintézéssel, akkor még finoman…..
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
Régen vártam a pillanatot ami eljött tegnap délután. A kisebbik sarj fecnit lobogtatva jött haza az iskolából, rajta a - szigorú határidőre! ; ne vicceljünk - megválaszolandó kérdéssel: milyen kötelező hittan vagy etika oktatásra kívánom járatni jövőre? Egyébként is…..
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.15 08:12:50
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vágom hogy vagy ez vagy az kötelező, de ha már olyan nagyon kötelező kell hogy legyen valami, akkor etika vagy hittan helyett én mondjuk +1 angol órára járatnám a gyerekemet ha már ennyire nem tud magával mit kezdeni a tantestület hogy elbasznak egy órát erre vagy arra. Az angolnak lenne értelme, az etikát meg otthon megkapja a gyerek, akár a vallást.
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.15 08:16:22
@GeoCracker: A megoldást már tágabb értelemben gondoltam, mondjuk robbantsuk a Dunába a kétharmadot... :))))) Ez nem oldódik meg magától, majd esetleg 14-ben. :)))
Komolyra fordítva, nekem is a kötelezőséggel van a problem.
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.15 08:19:52
@Myrath: +1! Akár gazdaság, támogatom.
Vagy pl emléxem hogy 8. év végén volt olyan szarság ami az állampolgárságról szólt meg hogy hogyan működik (ez) a renccer. Ez töri óra keretében volt,de csak pár óra. No mondjuk ez is lehetne több, hátha felelősebb választópolgárok kerülnének ki.
Tudom, álmodik a nyomor.... :)))
Tündérmeseországban új rendszer íródott, a gazdasági rendszerváltás kész - mondta büszkén Pöttöm Pufi, és a maga részéről ezt ajánlja Brüsszelnek is. Legyünk mi a követendő példa, - mondja - mert unortodox modellünk tiszta, mint a hó, egyszerű, mint szijjártópéter, és…..
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.13 15:52:42
@Mystes: Dehogy, nem helyeselésről van itt szó kérem, csak a "kívánatos kis sziget" képe nekem nincs meg. S ezt én sajnálom a legjobban. Hidd el, qrvára sajnálom...
Egyenlőre vívom a magam szélmalomharcát itthon, de CVm már lefordítottam, az a biztos...

Azé' kommentelek ide, mer' jól esik. Ha valamivel nem értek egyet, kommentelek. Ha valamivel egyetértek, kommentelek. Problem? :)
Legalább itt legyen már szólásszabaccsság! Picsábamár. :D
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.13 16:48:33
@Mystes: Gondolom ez nekem szólt, még ha nem is volt címezve.
No, dolgoztam már külföldön, úgyhogy nekem ne...

"Na ez az, amit itthon az istennek nem vagy hajlandó csinálni!"
Ismeretlenül ne ítélj. Köfi... :)
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.13 17:43:12
@Mystes: "Ha ennyire mindent jól tudsz, akkor mit kommentelgetsz itt?"

Nézd, Te feritél szigetnek írtad MOt én meg fostengernek. Eltérően láttyyuk, ez tesz minket emberré. De látom nem értesz, vagy csak nem akarsz. Én örülök hogy Neked ez a kis tündéri sziget elég, nekem viszont nem jön be annyira.
Legalább Te megtaláltad itt az örömöd, ennek örülj. :)
Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és…..
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.09 19:54:05
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Amúgy honnan lett itt ennyi miskolci hirtelen? :-)"

Ezt én is szeretném tudni! :) Talán a téma érintettsége miatt bújtak elő ennyien?! :)
Bujtunk elő. (ez milyen hülyén néz ki leírva)
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.09 20:33:32
@Fabius: Nem, szar időben eccerűen nem mozdulnak ki és ezért nem éjszaka olvasnak blogot. Éjszaka meg a kutyának sincs kedve kommentelni, nem hogy a Cicának! :)
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.09 20:38:37
@vitéz Thapóccay néma bárány: Köszönöm, ez jól esett.

Érdekes dolgokat tud itt (is) meg az ember. Plusz jó látni hogy gondolkodnak azért az emberek, bár kis része, de...
Még ha nem is mindig úgy mint én, de gondolkodnak.
Ebben a topikban van/volt némi véleményem, megosztottam. Eddig is akadt, csak nem mindig voltam itt "időben". Olvasni viszont olvastam.
Proszektúra Bayer Zsolt reterátja 2013.01.08 13:36:42
Mint az utólagos magyarázkodásokból tudjuk, Gyöngyösi Márton nem úgy gondolta, ahogy mondta. Most pedig Bayer Zsolt magyarázkodik Tényleg mi legyen? című glosszájában. Ő sem úgy gondolta azt a megoldást azonnal bárhogyan, ahogy a gonosz ellenségei állítják, hogy ő hogy…..
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08 15:47:56
@moszkvicssluszkulcs: Amint látod fáj is! :)
Cikkekben, blogokban, HSZekben.
Aztán minden megy a maga útján szépen csendben, mint eddig...
Tovább nem fog fájni, mint ez az 1-2 napos fröcsögés.
Maradnak azok, akiknek nap mint nap fáj... Nem mentálisan...
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08 17:58:10
@libbancs: Aminek a csírája sincs meg, az nem nőhet...
Nemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát. Tartozzon az illető akár a…..
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08 15:44:21
@Kacsura: Fene tudja. Örök kérdés marad. Talán ez fenenagy demokrácia? :)
Látod, sokszor kiderül hogy végül is az érdek, az irány, az egy. Ezen a szinten, ezeken a szinteken.
1000 gondolatom lenne még talán ebben, de lusta vagyok leírni plusz "1 fecske elve". Igaz, Veled már kettő. :)
Két fecske csinált már nyarat??? :D
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08 15:51:43
@austriabauer:
"liberalizmus a számára csak a saját ízlésének megfelelő kontextusban elfogadható"
:)))
Én is ettől tartok. ;)
Még nem jelent meg a HSZ, de kíváncsi vagyok. Teljesen normálisan kommenteltem, igaz, más megközelítésben.

"Az idő igaz, s eldönti ami nem az..."
/Petőfi/
Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08 16:11:15
@Kacsura: "...Normális ember..."
Valahogy kezdem azt látni, hogy aki normális, már nem sorakozik fel vakon egy (párt)zászló alá. Vannak ugyan elképzelései, de... Értsd, nem lát biztos alternatívát. Én sem, lásd a nickem.
Csak egyet tudok én is biztosan, hogy MO csak egy van. Kevesen veszik ezt észre. :/
Ahogy Te is mondtad, sokan a zászlót veszik előre, az országgal szemben. Végig sem próbálják gondolni, hogy egy másik zászló alatt is értelmes gondolatok születhetnek.
Roma/náci/libsi, aki elvakult bármelyik irányban is, sosem fogja megérteni a másikat. Ha azt mondom hogy van bennem náci is meg libsi is, akkor? Akkor roma vagyok kizárásos alapon??? :)
Viccet félretéve, nap mint nap látom és tapasztalom az élet sok területén, hogy annak az éremnek csak az egyik oldalát nézik. Pedig mindegyiknek kettő van...
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..