Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andryska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennél több nem is kell. Jól néz ki, jó a háttér, jó az elrendezés passzol az ikonpakk is. Reméljük, hogy a továbbiakban gyakrabban unjátok magatokat majd mert örülnénk az ehhez hasonló deskeknek. :) Semi extra csak a megszokott konyen kezelheto nekem annel tob nem kell egy…..
Na jó valljuk be a címben szereplő "szóvicc" elég gyenge de nem hagyhattam ki. :P Rátérve az asztalra. Nekem ez most kicsit kevéskére sikeredett. Őszintén szólva nem tartom szerencsésnek amikor padló textúrát használ valaki háttérnek, de nem is ez a legnagyobb problémám vele.…..
Következő asztalunk egy újévi hangulatú minimal desk. Ami tetszik benne az mindenképpen a színek harmóniája. A piros-fekete-szürke párosítás kellemes összhangot eredményezett. Tetszik az óra és a dátum is, viszont nem tetszik az ikonsor, mert nem túl jó a…..
Mai asztalunkból két változat is érkezett hozzánk, két egymást követő napon, én most kirakom mind a kettőt.  Az egyetlen változás az elsőhöz képest a második képen annyi, hogy kikerült bal oldalra egy HDD állapotjelző, ami szerintem nem a legelőnyösebb. Alapvetően ez egy…..
Ma Pincehely munkájával van dolgunk. A megszokott színvonalas munkáját küldte be hozzánk. Az asztalon lévő elemek harmonizálnak egymással, a felső sáv egy minimalista rainmeter "bar". Alul pedig egy vékonyított tálca fogad minket, ecqlipse 2 ikonokkal megspékelve. Háttérnek egy…..