Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galina Rampolnyevszkája (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kúlok Kúlja 1. Praktikerz Gergő 2012.12.14 15:10:00
Egy igazi úriember, akin azonban még akkor is látszik, hogy a leglazább, legkúlabb rock and roll arc, amikor rózsaszín inget vesz fel, és még nyakig be is gombolja. Aki látta már hogyan alakul át péntek este igazi bulikirállyá, sőt karaoke-császárra, az tudja, hogy a…..
Cool List 2012 21. Korbucz Sonya 2012.12.12 19:00:00
Hiába próbáltunk elképzelni coolabb és sexybb jelenséget egy elbűvölő, szőke gitáros lánynál, egyszerűen nem ment. És tudjátok, miért nem? Hát mert nem is létezik ilyen! A kúl arcokat irigyelni szokás, hiszen fiatalok, gazdagok és szépek, de Korbucz Sonya ezen felül piszkosul…..
Mivel úgy döntöttem, hogy a mikulást némi betegséggel ünneplem, ma be kell érnetek egy rövid agyatlansággal. Ez a Trollface Quest 2, aminek első részével kezdtük az idei évet. Szerencsére a kreténségi faktor maradt a régi, és a megoldások se egyszerűsödtek egy csöppet se,…..
Galina Rampolnyevszkája (törölt) 2012.12.07 09:31:37
@ottomoll: Úúúú... Te. Nekem ez így kora reggel... Mint egy ökölcsapás. Még egy ilyen és ámokfutok... (Miközben lövöldözök.)
Lehet egy sms, lehet egy e-mail, lehet napló, lehet egész levelezés. Egy biztos: nem a mi szemünknek szánták. Talán véletlen akadtunk rá, talán kutakodtunk. Talán bizonyítékot kerestünk, amelyből kiderül, hogy valóban megcsalnak bennünket, talán csak kerestünk valamit a…..