Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gK__

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
gK__ 2013.05.12 15:39:19
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "kevesebb meccs, kevesebb esély a hibázásra !!!" (feri0915)..
gK__ 2013.04.09 23:10:45
@bakker.: @Derbi Nagyon koszonom, akkor jott a szelveny. Kazah hoki, magyar hoki, drogba lo golt, malaganal tobb sarga. Egy ezressel ment, 18k lett a vege. Holnap szerintem a bayern gyozni fog.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
gK__ 2013.04.08 00:38:48
@andros: Csodálkoztam én is, hogy még nem linkelte be senki.

Most nézem a kínálatot. A hétfő szokás szerint "lapos", de ezeken a meccseken érhet aranyat egy-egy apró háttérinfo..

A bajorok torinói győzelmére számomra meglepően elég szép odds van. Nem szurkolok egyik csapatnak sem, de lefocizták őket múlt héten. És egy eltiltott Vidal, Lichtsteiner párossal szerintem szinte biztos a betli. Nálam menni fog, lehet hogy már holnapi szelóra is.
BÉKÉS HÚSVÉTI ÜNNEPEKET ! ..
gK__ 2013.03.31 23:29:58
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /:

Köszi!

Csak félig az én érdemem, itt erősített meg két komment a Szosó győzelem megtételében. Sajnos a Győr nem kapott ki, helyette inkább az újpestre kellett volna tenni a betliszéria miatt, de így is örülök..

Holnapra van esetleg valami megérzésed?
gK__ 2013.04.01 10:27:23
@ÁCSY MILÁNY (72): Köszönöm a tippet! Tegnap irtam, hogy a te hozzászólásod miatt raktam meg, és jött is!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig tart egy mérkőzés, ameddig le nem fújja a játékvezető, az alatt pedig bármi megtörténhet!"  (Lars Brady)..
gK__ 2013.03.25 19:24:16
@Walter Sobchek: Ha láttad az előző meccseket, azt is észlelted hogy fénysebességgel korcsolyáztak a Pori betyárok..

Lehet, hogy túlságosan bíztam bennük, de a legutóbbi sikerük után "biztos"nak tűnt..

Levédtem D-be, de hogy ilyen simán kikapjanak, az érthetetlen számomra sajnos
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
"A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
gK__ 2013.01.30 17:06:21
@Roberto10: Az Asztanának nagyon kell a pont a playoff-hoz. Szerintem ők fognak nyerni. Én rájuk raktam. A Jugra győzelmet is ki kellene szurkolni, nekik is nagyon fontos a győzelem. After irta valamelyik nap, és azóta jövögetnek is a meccsek, hogy csak azokra szabad tenni, akiknek még nagyon kell a pont playoffhoz, vagy jobb helyhez a playoffban!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
gK__ 2013.01.29 00:21:51
@Vasma: Tudnal esetleg majd mondani egy streamet a Dallas meccshez?
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
gK__ 2013.01.26 14:10:16
@mENNYI: 12. lépésnél vannak. Eddig reminek tűnik.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
gK__ 2013.01.16 10:17:07
@bazsyka: Én szerintem meg fogom tenni. Nagyon kell küzdeni a vendégeknek ha akarna valamit..
gK__ 2013.01.16 10:28:55
@Grizlee15: Én valamiért ma megint Chelsea buktát érzek. Nem is rakom azt a meccset csak egy 200-as vadászon Vendég sikerre 10.50-ért. A múltbeli botlásaik miatt ebben az életben a kék-fehérekre többet egy fillért se teszek. Az öreg Roman-nak biztos anyagi gondjai vannak, és kell a gempa..

Nézd meg az Oostende otthoni mérlegét. Alig kapnak gólt, és vereségük sincs nagyon régóta. Szerintem sanszos egy 1 gólos siker.

A "main stream" meccseket még nem néztem, ami még belga kupa, az a Kotrijk meccs, én azt fogom X-re tenni..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
gK__ 2013.01.15 14:51:11
@gK__: Bocs, vaklárma, csak a live streamen mintha felállni készültek volna :D
gK__ 2013.01.15 15:09:56
@Vasma: OTt még bármi lehet szerintem, de ha a gépi elemzést veszem alakul akor patt-ot jósol.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
gK__ 2013.01.11 22:23:07
@Patrickkk: Nem kuka az. Kell még 1 gól, és hozza a főszelómat :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
gK__ 2013.01.09 22:06:03
@Magical: Szivemből szóltál :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi! " (Derbi)..
gK__ 2013.01.06 15:29:56
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
gK__ 2013.01.03 11:34:49
@Afterforever301: Szia! A mai hoki kínálathoz van esetleg valami hozzáfűznivalód a gyerekeken kívül? Mi a véleményed a Skelleftea HV Ufa Moszkva győzelmekről?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve :)) " (tuti1x2)..
gK__ 2012.12.21 21:59:41
@DavidVilla24: Soha az életbe nem rakok többet erre a csapatra. Menjenek a bánatba. A-kerettel 1-2-re kikapni a tökutolsótól OTTHOn. Remélem a szurkolók ezt észreveszik...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..