Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galileo dr.

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy végleg lezárult ez a szánalmas és szomorú, mindnyájunkra nézve megszégyenítő balfaszkodás, talán érdemes rá utoljára visszanéznük.  Újfent konstatálhatjuk ugyanis, ahogy szoktuk: megint mindent, kivétel nélkül mindent sikerült elrontani. A „Szaniszló-ügy”…..
galileo dr. 2013.03.26 14:18:19
@rebekka 1:
bizonyítsd be szaniszló szavait és ígérem 1 hónapra én is náci leszek.
galileo dr. 2013.03.26 14:23:23
@rebekka 1:
"És ugye azzal sem mondok ujjat ha azt állítom, hogy a pénzvilág irányítása nagymértékben zsidó származású emberek kezében van."
Ezt először is bizonyítsd (nem fogod tudni mivel nem igaz) másodszor:
1. a pénzvilágot nem emberek uralják hanem cégek, bankok, és ez így van jól, ez a kapitalizmus, te is alakíthatsz egy céget és átveheted az uralmat.
2. tegyük fel hogy a pénzvilágot uralók emberek. és tegyük fel hogy egy részük zsidó. miért is probléma ez neked? Az is probléma lenne ha mondjuk hottentották lennének?
Mikor fordult elő utoljára Magyarországon, hogy mindenféle üzleti-politikai érdektől mentesen, egy közös cél érdekében ennyi ember gyűljön össze? Lassan egy éve minden, a magyar válogatottért szorító drukker naptárának egyik kiemelkedő időpontjaként szerepelt 2013.…..
galileo dr. 2013.03.26 14:09:52
@kacsa65:
:D Pedig a jobboldalnak ez a lényege, kisajátítani a nemzet és a haza szavakat és mindenkit hazaárulózni/zsidózni aki nem ért velük valamiben egyet.
A szélsőjobb meg ugyanez csak még legyél fehér, keresztény, ne legyen benned zsidó/cigány vér, hetero legyél.
Libertarian Szarköpet 2013.03.25 13:50:03
„A seggnyalók elsősorban mások, leggyakrabban főnökeik seggének alázatos nyalásával töltik idejüket. Amikor megtelt a szájuk szarral, mivel nem tudják megemészteni, ezért kiköpik. Ez a szarköpet. A szarköpetek előfordulásából, tematikájából következtethetünk a seggnyaló…..
galileo dr. 2013.03.25 18:59:18
+1
galileo dr. 2013.03.25 21:40:08
@Larry Silverstein:
és neked mi lesz 4 évig a legnagyobb örömöd ha megint hatalomra került a fidesz, vagy esetleg újra a szocik?
kultura.blog.hu Egy kézfogás ára 2013.03.23 15:58:26
Aki nem rokona, ismerőse vagy kollégája a március 15-e alkalmából kitüntetetteknek, fel tudna sorolni néhányat az idei művészeti díjasok közül? Azaz 2013-ban kik lettek Jászai-, Munkácsy-, Erkel- vagy József Attila-díjasok? Az világos, hogy legalább egy átmenetileg…..
Urak, akik a világ dolgait igazítjátok: adjátok vissza a szavaimat! Mert elegem van! Elegem van, hogy nem nevezzük nevén a dolgokat. Elegem van, hogy nincs már fekete, nincs már fehér, csak szürke van, nem is ötven, de már ötvenezer árnyalatban. Egymástól világosan elváló…..
galileo dr. 2013.03.23 11:28:01
@pocaklakó minimanó:
az megvan hogy ez csak a saját véleményed? esetleg van erről valami felmérésed? a leggyakrabban micsodát jelent?
örülök hogy segíthettem :)
galileo dr. 2013.03.23 11:40:20
@pocaklakó minimanó:
én alá is támasztottam te viszont csak felbüfögtél valami marhaságot. ez a különbség köztünk.
galileo dr. 2013.03.23 21:18:48
@Bí Dzsí:
Nem tudsz neki válaszolni értelmesen mi? Semmibaj, pont ilyen kis náci szokás, te magad se érted hogy mit is gondolsz zsidókérdésnek, miért homokosozol miért cigányozol :)
Szaniszló úr, gratulálnom kell Önnek. Ön egyszemélyben bírta tajtékos tiltakozásra az izraeli és az amerikai nagykövetet, illetve a teljes magyar liberális és baloldali garnitúrát. Ez nem akármilyen teljesítmény, de mindenképp elismerésre érdemes. Öntől most visszakéri a…..
galileo dr. 2013.03.20 21:29:40
@Fejesrob:
te annyira együgyű vagy hogy hihetetlen hogy rájöttél hogy kell kommentelni.
A pápa választásán is részt vett a dél-afrikai bíboros, aki most a pedofíliáról vallott nézetei miatt kénytelen magyarázkodni. Wilfrid Fox Napier napok óta kénytelen magyarázkodni az interneten, miután kijelentéseivel sokak kedélyét felborzolta. A Ferenc pápa megválasztásán…..
galileo dr. 2013.03.19 15:26:12
@J.László:
Azért mert Európában az emberek nagy része katolikus, így a pedofilok nagy része is az.
Ha mindenképp zsidó vallású pedofilokra akarod verni a nyálad akkor talán az izraeli médiát kéne olvasgatnod.
Továbbá volt egy amerikai tv műsor ahol pedofilokat kaptak el és az egyik közülük egy rabbi volt.
galileo dr. 2013.03.19 15:27:54
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Először is ezt honnan tudod, talán tapasztalat?
Másodszor ha feltesszük hogy ez igaz is:
1. téged ez hol érint?
2. a "lelket" hogyan rombolja?
3. téged miért idegesít ha valaki "rombolja" saját magát, úgy hogy te azt észre sem veszed.
galileo dr. 2013.03.19 15:29:44
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Szerencsére ma már nem az ógörög viszonyok uralkodnak. Basszus te nem veszed észre mennyire szánalmas ahogy próbálod terelni meg csűrni-csavarni a válaszaidat, és takargatni hogy nincs mögötte ráció? Nem érzed magad butának tényleg?
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
galileo dr. 2013.03.18 17:09:13
@Fejesrob:
Akkor miért mondtad hogy a zsidóságukkal takaróznak?

Te amúgy nem veszed észre hogy még magadnak se ismered be hogy semmi alapja a nézeteidnek? Itt megadtuk az esélyt ezerszer hogy bebizonyítsd mekkora kötsögök ezek a zsidók. Nem tudtad. De mégcsak meg se próbáltad hanem állandóan eltereled a beszédet. Namost engem nem igazán érdekel, én tudom mi igaz és mi nem, de benned nem szólal meg egy kis hang amikor zsidózol hogy "dehát ezeknek amiket mondok nincs is alapja"?
galileo dr. 2013.03.18 17:29:39
@Fejesrob:
nade neked nincs alapod arra hogy engem magyargyűlölőnek titulálj te idióta :D
hogy lennék magyarként magyargyűlölő? azért mert nem birom az olyan iszonyatosan, hihetetlenül tanulatlan embereket mint te és társaid még nem gyűlölöm a magyarokat.

Egyébként figyeld meg, még erre a kérdésre sem bírtál értelmesen válaszolni, hanem inkább terelted a témát.
Ennyik vagytok ti nácik. Ostoba, tanulatlan, jövőtlen parasztok.
galileo dr. 2013.03.18 17:49:59
@Fejesrob:
Igen, és én is azt írtam hogy te nem is tudnál magyargyűlölőnek titulálni mert nincs rá okod.
Te viszont minden második kommentedben zsidózol így elég egyértelmű hogy antiszemita vagy, hiába mondod magadról hogy nem.
Magyar vagyok. Szeretem, ha hazám neve pozitív kicsengéssel szerepel a nemzetközi hírekben, ha honfitársaimról külföldön tisztelettel "emlékeznek meg", büszke vagyok, ha elismerik, esetleg irigylik azt, ami magyar.És szégyellem magam, ha magyar bűnözők külföldi tevékenységéről…..
galileo dr. 2013.03.14 16:28:37
@Lindalinda:
Ugyan véleményem szerint trollkodsz de a többi paraszt fidesznyiktől is kérdezném hogy a demokrácia leépítése hol a magyarok érdeke?
Jobbegyenes Jogodban áll elégni 2013.03.13 10:31:46
"Három héten belül 5, azaz öt alkalommal gyújtották fel a VIII. kerület Baross téri aluljárót a hajléktalanok, mindannyiszor a tűzoltóság egy vagy több járművel felvonulva tudta eloltani a tüzet" - idézett az index egy tér közelében lakót a minap. A rövid anyagból kiderül,…..
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
A Görénylyuk blog szerzője nem fukarkodott, amikor kifújta magából a mélysötét széljobbos gőzt. Nyomatékosan megkérem az Olvasót, hogy mielőtt továbblép, olvassa el ezt a posztot. A szerző nem kevesebbet állít, minthogy Mesterházy Attila hazaáruló, az MSZP (meg úgy…..
galileo dr. 2013.03.11 16:05:02
@hopptarisznya:
Tudod mi jellemez titeket baromira?
index.hu/video/2013/03/11/marosvasarhely/
Ezen a videón 4:36-tól látható figura:
-Magyarok...magyarok élnek itt!
-A városnak a többsége román!
-Az az ő bajuk...

Na ennyik vagytok.
galileo dr. 2013.03.11 16:19:20
@szvsz: @hopptarisznya:
Látom én is be lettem skatulyázva rohadt zsidó-kommunista-ballibnek mert nem úgy gondolkodom ahogy ti :)
Tudjátok ugye kik csináltak ilyet? Bizony, a példaképeitek: a nácik (jah meg persze a komcsik de őket ti is utáljátok).
Annyira egyszerű belőni az ilyen trianonozók jellemét: vidéki vagy belvárosi kisember, szélsőséges jobboldali nézetekkel, szűk látókörrel, alacsony intelligenciával és hozzá társuló alacsony társadalmi ranggal és munkával. Persze érthető mivel aki valóban szerver tagja a társadalomnak, jó élettel rendelkezik annak kevés érdeke fűződik a revízióhoz. Úgyhogy ez már marad az ostoba plebs gumicsontja.
galileo dr. 2013.03.11 16:27:29
@szvsz:
Te kezdtel T/3-ban beszélni rólam, mindketten tudjuk hogy milyen jelzők jártak a fejedben, legalább vállald fel hogy előítéletes vagy te gyáva féreg.
Újságíró: - A médiában a hétvége nem ismert fogalom. ByeAlex: - Nálam igen. Akit érdekel, hogy milyen a világok találkozása, nézze meg ezt a felvételt. Azon a sajtótájékoztatón készült, ahol a nézők szavazatával nagy meglepetésre dalversenyt nyert antisztárt – akinek…..
hacsaknem Isten éltessen, Zsolti! 2013.02.27 13:16:55
Majdhogynem könnybelábadt szemmel olvastam Kövér László baráti, meleg szavait, amelyeket az ötvenedik születésnapját ünneplő Bayer Zsolthoz intézett kedd este. A Magyar Hírlap főfőmunkatársát nem kis, zártkörű családi összeborulás keretében, hanem a kamerák előtt,…..
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..
galileo dr. 2013.02.25 12:42:51
@Zuckerbrot:
Jólvan fideszdroid, megvolt a napi komment leülhetsz.
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Szamárpad Fogadott pro(vo)kátorok 2013.01.29 11:56:03
Független. Civil. Ez ma annyit tesz: radikális baloldal által irányított. A Hallgatói Hálózat, ismertebb nevén a HaHa csak ironizál azon, amit a Magyar Nemzet tegnapi számában felderített: radikális baloldali szervezetektől kaptak segítséget ahhoz, hogy itthon tüntessenek, hatpontos követeléseket…..
Mandiner blog A fű zöld, az LMP 2 2013.01.28 15:15:00
Szakad az LMP, távozik a pártból a Párbeszéd Platform. Miután mind a novemberi kongresszuson, mind a hétvégén kisebbségben maradt Jávor Benedekék és Karácsony Gergelyék álláspontja, ami elsősorban az Együtt 2014-hez fűződő viszonyt képzelte el másként, mint Schiffer…..
galileo dr. 2013.01.28 20:01:59
@Robinzon Kurzor:
Te is annyira a kétpólusú politikában gondolkozol hogy csak na. Miért is kéne megint a szocikra szavazni azért hogy változzon valami?
Ha az ellenzék együttesen többségbe kerül a fidesszel szemben akkor már nyert ügy van. Orbán kitörölheti a seggét az újabb győzelemmel és a miniszterelnöki székkel ha a mondjuk az ellenzék lesz kétharmadban és nem ők.
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
Schiffer a mai Népszabadságnak: "Különös tünete a közélet morális válságának, amikor azok vonják kétségbe, hogy le akarjuk váltani a jelenlegi rezsimet, akiknek „megköszönhetjük” Orbánék teljhatalmát és a szélsőjobb megerősödését. Egy tekintélyelvű rendszer nem a…..
galileo dr. 2013.01.24 22:47:51
@Airgüzü:
Azt vágod hogy annak semmi értelme hogy ha leváltjuk a fideszt és visszajön az mszp, ugye?
Vendégszerzőnk, br.robert posztja November végén valami feltűnt a feleségemnek az utcai öltözködésemben. Bár az utóbbi három télen pontosan ugyanígy néztem ki, mégis megjegyezte:„Nem gondolod, hogy a kinézeteddel rossz asszociációkat váltasz ki az emberekből?” Eddig…..
galileo dr. 2013.01.24 12:36:03
@Muad\\\'Dib:
Mai szemmel az is különös erkölcsnek tekinthető hogy a keresztény egyházból kiátkozott embereket on sight megölhette bárki (és ilyen a többi vallásra hasonlóan létezett).
galileo dr. 2013.01.24 14:13:59
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Mi köze ennek az érvemhez? Honnan jön ebből az érvem hamissága? A lopást, csalást, gyilkosságot a világ minden táján vallásoktól függetlenül megtorolták. Az erkölcs a társadalomból következik és nem a vallásból.
Kb azt is mondhattad volna hogy az ég kék, annyi értelme volt.
galileo dr. 2013.01.24 14:43:00
@Zuckerbrot:
csak az első néhány mondatodat olvastam el mert fölösleges a többit emiatt:
en.wikipedia.org/wiki/The_Franklin_Prophecy

Lehet nem szereted a nácikat de hogy ezt a washington és franklin idézetet valami náci oldalon olvastad az fix. Ugyanis nem mondott ilyet se Franklin se Washington.
Túl sok a diplomás? Túl kevés a fóka? Az Európai Unió támogatja a mobilitást és a diplomások számának emelését, a legtöbb tagállam sokkal többet fektet a felsőoktatásba, mint mi. Magyarország is hasonló kötelezettségeket vállalt, a mostani intézkedések viszont mintha ezzel…..
galileo dr. 2013.01.23 13:06:22
@nincs_itt:
Nem vagyok doktor, és nem nézem le a szakmunkásokat, de ha valaki úton út félen azt keresi hogy ki mikor nézi le a szakmunkást és agresszívan reagál minden ilyen általa vélt sérelemre azt bizony kisebbségi komplexusnak hívják.
Ha nem ez a problémád akkor viszont olvass vissza és meglátod hogy senki nem alázta az általad védett szakmunkásokat, de tény hogy diplomásokra nagyobb szükség van mindig. Nem igaz az hogy szakmunkásból hiány lenne, semmilyen téren. De ha hiány is lenne egy szakmát sokkal könnyebb kitanulni mint egy diplomát megszerezni (hiába mondod hogy büfészak meg hasonlók, bölcsészekkel nem foglalkozok diploma terén csak reál tudományokkal), ergó ha egyszer igazi hiány lesz belőlük és felmegy a fizetésük akkor az emberek ki fogják tölteni a helyeket gond nélkül.
Arról nem beszélve hogy olyan példákkal jössz hogy "a HR-es nem tudja kicserélni a fénymásolóban a papírt rögtön hív egy szakembert" hát ilyen faszságot is rég hallottam :D
galileo dr. 2013.01.23 13:12:09
@Salemi boszorkány:
Az informatikus nem számítógépeket szerel, az valami OKJ-s rendszergazda vagy valami olyasmi lehet.
Ha nem hiszed hogy hiányszakma menj fel egy álláskereső oldalra és nézd meg hány szoftverfejlesztő álláshirdetés van.
galileo dr. 2013.01.23 16:57:03
@tede:
Egész blog van arra hogy milyen külföldön, a 80%-a azt mondja ég és föld az életszínvonal. De gondolom mind hazudik.