Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walaki23 (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy standupossal kevesebben vannak a Showder klub stábjában, Bödőcs Tibor a Facebookon búcsúzott a műsor nézőitől, így: Ami a diplomáciai iszapbirkózást illeti, pontosan nem tudjuk, mire gondolhatott a komikus, azt viszont észrevettük, hogy míg a többiek 3-4 alkalommal is…..
Walaki23 (törölt) 2012.12.03 16:15:53
@Dave_bloghu: Igen, Badár és Fábry nagyon szuperek, csak sajnos a mai tápos huszonéves korosztálynak ha bedobnak nekik egy jugoszláv szeszcsempészős sztorit vagy egy nyugat-berlini szexboltos, 1972-es IBUSZ utas történetet, akkor semmit nem értenek belőle. A mai láma fiatalok egy szó sem fogak fel Fábryból, pedig eredeti, értelmes, hihetetlenül vicces, csak hát a mai youtube generáció háttértudása hiányzik a poénjainak dekódolásához. Nekik Kiss Ádám meg Trabarna való. A fingás, hányás, beszarás, füvezés az a maiaknak is érthető.
Fábry és Bödőcs is pont azért jó, mert hiába beszélnek néha alpári dolgokról, megcsillan mellette az értelem is. A többieknél ez nem fordulhat elő.
Walaki23 (törölt) 2012.12.03 16:21:19
@kamarti: Bödőcs jól nyomja a politikai vonalat is, finoman, nem egész fellépéseket szánva rá, de azért odaszól minden oldalnak

valljuk be, a többi stand-up-os elég buta lehet ezekhez a kérdésekhez, politika, közélet... nekik a közélet Kiszel Tünde, Győzike és X-Faktor szinten mozog
kb amit előző este láttak a TV-ben, azt elismétlik grimaszokkal tarkítva

Bödőcs, Kőhalmi a király, szerzőként Hadházi, Litkai, KAP jó, a többi mehet vissza az eredeti szakmájába dolgozni
Walaki23 (törölt) 2012.12.03 16:38:38
@térdeljleésszeress!: Én sem vagyok öreg, 34 évem ennek ellenére tapasztaltam pár dolgot, amit Fábry is, igaz, én csak gyerekként.

De látom magam körül, hogy a nálam 5-8 évvel fiatalabbak annyira sötétek, hogy még Bödőcsöt sem értik, nekik Trabarna, Kiss Ádám, Ricsifiú a sztár.

Minden korosztályban vannak értelmesek, igényesek, meg poéntalan, meddő próbálkozók.
Lásd Fábry, aki értelmes ember, élő fellépésein nagyon kijön, hogy mekkora humortalentum, és annak ellenére, hogy néha altesti a humora, értelmes ember, ellentétben mondjuk Sas Józsival és Farkasházyval és más hasonszőrűekkel, akik életükben semmi vicceset nem mondtak még.
A maiak közt is van Bödőcs, Kőhalmi, akik jók, igényesek, a többség meg szar.
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Walaki23 (törölt) 2012.12.03 11:59:33
@gabcigirl: a romagyilkosságoknak semmi köze a Jobbikhoz
mellesleg a szocialista kormányzat titkosszolgálatának egyik ügynöke is a vádlottak padján van az ügyben
problem?

a cigányok pedig már évek óta folytatják a vidéki magyarok szisztematikus megsemmisítését, a vidék élhetetlenné tételét
Walaki23 (törölt) 2012.12.03 12:04:51
@gabcigirl: mondjuk az MSZP és FIDESZ képviselőinek 90%-a 0 versenyszférás tapasztalattal rendelkezik...
de választott tisztségviselőknél nem előírás a végzettség

polgármester és képviselő is lehet valaki egy szakmunkás bizonyítvánnyal, ismerek alkoholista vízvezeték-szerelő polgármestert, nem tetszik, hogy ő a polgi, de ha megválasztották, akkor ott marad 4 évig
tudom, hogy neked nehéz a demokratikus elveket követve elfogadni, hogy a választott tisztségviselővel szemben kb annyi az elvárás, hogy magyar állampolgár legyen és ne legyen büntetve

a milliomosokkal nincs bajod, ha jóra használják a pénzüket... szóval te mondod meg, hogy mire használhatják és mi a jó

tudod mások azért lesznek milliomosok, mert nem engednek másokat beleszólni ilyen dolgokba