Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Balázs

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
Subba Péntek! 2015.10.02 09:18:31
Yaaaas! ..
De miért nem Pharrelt választotta O.o Go Vikszi, GO!..
Horváth Balázs 2015.10.01 18:57:55
Most mar mindenki fejezze be ezt az ertelmetlen es ostoba gyulolkodest!     zsolti te vagy, aki hagyja ..
Ezt a kihalás szélén álló cukorságot sodorják még nagyobb veszélybe (sok más arra vonuló fajjal egyetemben) az összeesküvés elméletektől befosott, fekete lyukak által megválasztott kormány meg a pengékkel fodrozott kerítése miatt: Taps nektek, és teljen értelmetlen…..
Subba Hello dedó! 2015.08.13 11:24:47
Az egész onnan indult, hogy Lévai művésznő szerint egyáltalán nem kéne a pénzesfasz fétisben szenvedő Linda őszinte szerelmét firtatni ..
Horváth Balázs 2015.08.13 13:33:55
Most épp sztárokat vonszol túrázni, hogy megmutassa nekik a zordat. Ebben a részben MIchelle Rodriguezből kinyert consommé de pisával kedveskedik, amit zsenge egérhússal dúsított. Majd a maradék leven…..
Subba Helohelo, sziasztok! 2015.08.10 07:18:27
Már Baróton is pusztít KisGópro NagySlágere, 1.30-tól hallható az egészen különleges, sosem hallott feldolgozás   ..
Nem bírta a férc: Rock out with your cock out tipikus esete B) ..
Horváth Balázs 2015.08.05 13:18:35
Subba Agyagozás Kapolcson 2015.07.28 09:58:00
Subba Tán igaz se volt! 2015.07.26 16:42:49
Szinestévé reklám O.o Józsi!..
Subba Emlékeztető, gyíkok! 2015.07.24 20:11:35
B) ..
Horváth Balázs 2015.07.25 09:47:54
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2308/7368/original.jpg

Idegesítenek a tasz nemzetellenes, magyargyűlölő zsidajai??

A magyarság ellen aljas indokból elkövetett bűncselekmények súlyosabban büntetendők!

Soros fizetett ügynökeként a magyarokat börtönnel fenyegetni

Közösség elleni erőszak minősített esete.

Büntetése: öt év.....ööö. KÖTÉL!!!!
A rock- és metalzenék, valamint a halál, a halottak és az elmúlás témaköre, mindig is szorosan egymáshoz tartozó fogalmak voltak. Voltak, vannak zenekarok melyek komplett lemezeket, de még teljes pályafutásokat, zenei stílusokat szenteltek a témának. Az alábbi összeállítás…..
A fővároshoz közeli fekvése, valamint paradox módon ehhez képest összefüggő vadon-jellege miatt a Börzsöny sokunk számára több mint egyszerű "kedvenc túrázóhely". Nem akarok nagy szavakat használni, illetve nyugodtan használhatok, hiszen, aki volt már ott, az többnyire tudja,…..
Horváth Balázs 2015.06.28 10:34:41
Először is szeretném megköszönni neked ezt a blogot, nagyon sokat tanultam belőle, többek között a néhány nappal ezelőtti 2 napos túrám megtervezésekor is rengeteg gyakorlati tudnivalót szereztem. Észak-alföldi emberként egynapos túráimat a Börzsönyhöz eléggé hasonló közeli Zempléni-hegységben és Szlovákiába átnyúló Szalánci-hegységben, valamint a Bükkben szoktam megtenni, megrögzött hegységimádóként.
Nekem a pár nappal ezelőtti volt az első túrám (remélhetően nem az utolsó) a Magas-Börzsönyben. Diósjenő-Foltán-kereszt-Csóványos-Nagy-Hideghegy-Nagybörzsöny útvonalon. Direkt nem hétvégére időzítettem, mert mint írtad ezen az útvonalon hétvégén elég nagy a forgalom. Az erdőjárás, hegymászás egyféle meditáció, amelybe nem nagyon fér bele az emberek tömege, a bulihangulat.
Külső szemlélőként, aki először látja a Börzsöny mégoly kicsiny szeletét is, lenyűgözött a látvány, a hangulat.
Mindegyik hegységünk a maga nemében gyönyörű, nem tennék különbséget Pilis, Bükk, Zemplén, Börzsöny, Mátra között, mindenhol vannak lélegzetelállító kilátópontok (pl. Tar-kő /Bükk/ Kerek-kő /Magas-Zemplén/).
Nekem a túrám során mégis az volt az érzésem, hogy egyedi varázsa van ennek a hegyvidéknek. Az ősvulkán látványa a Csóványosi kilátóból, a hihetetlen alakú, méretű, ősrégi famatuzsálemek, a bükkösök szépsége, a jóízű források, és az, hogy még tényleg nincs az ember által, kocaturisták által megszállva, tönkretéve, valóban kiemelkedő értékké teszi. Nekem főként, :-) mivel minimum 5 óra utazás megközelítenem, szóval olyan mint az 6 puttonyos aszú, nem lehet mindennap fogyasztani. Első benyomásaim nagyon jók voltak!
Kirándulásom után pont arra gondoltam, hogy jelent-e már meg átfogó könyv a Börzsönyről, rákerestem, erre tessék: itt a válasz, holnap meg is rendelem. :-)
Mostanában kezd egyre jobban elmaksahíradósodni ez a reggeli Mokka. Szegényember Vujity Tvrtkoja órási kergetőzést improvizált a kullancsosból élőben a Röszkei Predátorral. Micsoda véletlen, láthatatlan emigránsok zavarták meg az élő bejelentkezést.  ..
Horváth Balázs 2015.06.20 09:15:24
A menekültproblémát a rablókapitalista tömeggyilkos cion világbirodalom generálta, élén az angolszász kizsákmányoló gecikkel és a főfajtikkal. Szétbombázták, anarchiába süllyesztették, kirabolták Líbiát, ahol a félnótás Kadhaffi rendet tartott, nem engedett át senki "menekült" csürhét, és saját népe jólétben élt. Polgárháborút szítottak a szintén jómodú, erős Szíriában, szétrohasztották, lerombolták az országot. Dettó ugyanez Irak, Afganisztán,Ukrajna, stb. Létrehoztak egy teljesen életképtelen műállamot, Koszovót, amely néhány év alatt a tönk szélére jutott. Létrehoztak és támogatnak egy vagy több, magát iszlamistának mondó szélsőséges terrorszervezetet, felfegyverezték. Ez érdekes módon csak valóban muszlimokat és keresztényeket gyilkolász, Izraelt és a zsidókat még retorika szintjén sem bántja. A vezetője a hírek szerint zsidó ügynök.
Mivel a problémát szándékosan a fent nevezett csürhe generálta, oldják is meg szépen a menekültkérdést. Ehhez Magyarországnak semmi köze. Azokat a szerencsétlen, valóban az életüket mentő földönfutókat, akiket az ármánykodásukkal tönretettek, kutya kötelességük ellátni, befogadni. De még ez is büdös ennek a rohadék mocskos bandának, és az ezerszeresen kiszipolyozott Magyarországra akarják ömleszteni az általuk felkevert szart.
Irénke néni legalább tesz valamit Magyarországért. Amúgy az egész valóban egy vicc, 90 előtt ezt a problémát (illegális határátlépés) tűzparanccsal elég jól kordában tartották. Mióta nincs határőrség, Magyarország mint a kurvák picsája, nyitva áll a horda előtt. Aki ezeket még invitálja befelé, és mindenféle befogadásról, humanizmusról, stb. szélliberális lózunggal hablatyol, az Magyarország ellensége. Aki egy olyan tábla ellen pofázik: "Ha Magyarországra jössz, tarsd be annak törvényeit" az egy mocskos bűnpártoló anarchista geci.
Napi doboz szofi hangú Irénke egyszerűen vérszemet és szájzárat kap az illegális határátkelőktől, többen elveszítették már a végtagjaikat és a hitüket miatta: ..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Horváth Balázs 2015.06.19 16:24:56
@Trackers: Normális, hazafias (mármint Magyar hazafias) segítőkész hozzáállást ne várj el egy médiazsidótól. Ahol lehet, bomlaszt, rothaszt, rombol, a fajtájából adódóan!
Hogy szétfeszül a tesztoszterontól az öreg  ..
Horváth Balázs 2015.06.09 19:55:44