Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaloXD

2 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
THPS3: Ha replay közben mertem fotózni, akkor a progi produkált nekem egy félig éteri, megcsonkított, skalpjától megfosztott, meztelen, háromkerekű gördeszkán guruló iszonyatot...    küldte: Volcris     Valamint a múltkori Bránermobil sofőrje…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
BaloXD 2008.04.24 14:21:28
Mindenki, aki már játszott a Snajperral, biztos találkozott már ezzel. Nem gyakran fordul elő, de épp elégszer. Hanci küldte Illetve Venyi küldött egy érdekes e-mailt.A PCdomeon, találtam 2 db hírt, aminek az a lényege, hogy a játékhoz 2 patchet is kiadtak, az utolsót 2003ban.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.03 15:26:00
Múltkor már említettem, de most itt van feketén-fehéren. Küldtek nekem egy oldalt, ahol le van írva, hogy a videókat jobb minőségben is meg lehet nézni. Van ahol automatikusan felajánlja, van ahol kell kis manipulálás. Szóval ha a videóm internetcímének a végére beillesztjétek,…..
BaloXD 2008.04.03 16:17:11
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Már ősrégi ez a dal, amit visor készített el, de nemrég újra megtaláltam a gépen és szerintem eszméletlenül jó! Nem nagyon csípem a technót, de ez nagyon ott van! Aztán feltűnt, hogy ezt még ki sem raktam a blogra, szóval eljött az idő.Visor még megkért, hogy ezt írjam…..
BaloXD 2008.03.18 16:42:55
A szavazásnak vége!Az első 3 helyezet:Game Home studios 19%(97 szavazat)Saint 15%(79 szavazat)Nagy Betyár 15%(76 szavazat) Egy kis magyarázat: ReflX és ZMX: World War 3 Nagy Betyár: Sherlock Holmes:"Felébresztett" Left Behind:  Mars! Game Home Studios: Sniper Elite Dark…..
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..
Igen, a jó hír, hogy úgy döntöttem, fel kell dobnom valamit. Mivel az alábbi cucc 100%-ig kilógott a 10 percből, ezért külön kell feltennem amúgyis. Ezt a kis ínyencséget vágtam legtovább, ez hátráltatott nagyon, szóval ebben sok munka van. A zene a Davemirrából van, szerintem…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Megjegyzésem:ez mit evett???????????????????Megjegyzésem:ki az az állat aki ilyen cumit ad egy gyerek szájába?!?!?!Na mind1 jöjjön a következő kép.Mondjuk ez se egy leányálom!Háát.........ez vagy nem százas vagy star wars rajongó!De ha az akkor se százas!!!!!!!!!!!..
Hello!Üdvözöllek a debilségek oldalán,ha nem vagy tisztába ennek a szónak a jelentésével  akkor nézz körül itt egy kicsit!Jó böngészést és kommentelést kívánok.BaloXDKedves látogatóm!Íme ízelítőnek az oldalból,:egy olyan kép amit igen furcsa elméjű ember rakhatott…..