Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Musztrai

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Arra gondoltam, tekintettel a kialakult "itthon lévős helyzetre", hogy folyamatosan megosztok Veletek néhány receptet, amit itthon készítek, viszonylag rövid idő alatt, hátha kedvet kaptok Ti is hozzá! Nem tervezek minden nap megjelenni, de minden olyan "alkotásom" meg fogom osztani…..
Ferenc Musztrai 2020.04.14 20:59:48
Még tavaly elhatároztuk Zolikával (2016), hogy ebben az évben is gurulunk egyet, de most csatlakozott hozzánk Jani. A dolog pikantériája, hogy vele is dolgoztam régen, tehát három volt kolléga motorozott együtt. Mindhárman az olasz autók bűvöletében élünk, gondolhatjátok milyen "hazudóverseny" volt…..
Üdv Mindenkinek. Az idén már voltam Zakopánéban, de most nekiindultunk öten, Feri, Laci, Oli, Tomi meg én. Mi vagyunk a Tökös Ötös!! Augusztus utolsó előtti hétvégéjét tűztük ki, az időjárás nem mutatott semmi jót, de lassan egy lottó 5-öst ér egy esőmentes hétvége. Ez egy ilyen nedves szezon, majd…..
Üdv Mindenkinek. Szeptemberben nekivágtunk hárman Zakopánénak, hogy kiderítsük van-e még "táncos" sör Lengyelországban.      Feri egy Aprilia Pegasóval, Olivér egy KTM 990-el, és jómagam a hatkilós Hornettel. Az időjárás jelentés nem kecsegtetett túl sok napsütéssel, de legalább esőt jósoltak…..