Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ablaktalan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek márciusban átvették 150 ezer forintos foglalóját, aztán azóta se ablak, se pénz.Naiv ügyfél nem túl jó állapotú lakásában elérkezett az ablakcsere ideje. Mikor a pénz összegyűlt és megvoltak az árajánlatok, Naiv ügyfél kiválasztotta Sz. Józsefet…..
Ablaktalan 2012.12.02 16:06:38
Sajnos a napokban döbbentünk rá, hogy mi is Szegedi József csalásának áldozatává váltunk.
Mi 2012. október 11-én kötöttünk vele szerződést és adtunk át foglalót.

Andi0910 esetével megegyezően mi is a gealan-ablakcsereakcio.hu oldalon keresztül találtunk a „vállalkozóra”. A megrendelés előtt nagyon készséges és elérhető volt, a vállalási határidő lejártát követően viszont elérhetetlenné vált. Csak azután tudtunk vele telefonon beszélni, miután sms-ben helyeztünk feljelentést kilátásba ellene. Ez után a blogról már jól ismert hazugságok, mellébeszélések, időhúzások sorát hallgattuk végig, mindenféle eredmény nélkül. Ezt követően megtettük ellene a feljelentést a Budapest III. kerületi Rendőrkapitányságon és az összes, ellene terhelő bizonyítékot, információt, fényképét a rendőrség rendelkezésére bocsátottuk.

Telefonon felkerestem a Thermo-Ablak munkatársát, aki arról tájékoztatott, hogy semmi közük Szegedi Józsefhez, egy régi üzletkötőjük volt (lehet, hogy onnan vannak a termékminták?), jelenleg már nem állnak vele kapcsolatban és tudomása szerint Újpesten, Zuglóban is feljelentést tettek ellene, az egyik ügyben szeptemberben már őt – mármint a Thermo-Ablak munkatársát – is meghallgatták.

Nyomatékosan kérünk mindenkit, akit Szegedi József megkárosított, hogy fáradjon el a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságra és tegye meg ellene a feljelentést. Ha a korábban megtett feljelentését elutasították, a III. kerületi Rendőrkapitányságon tegyen feljelentés-kiegészítést a mi feljelentésünkhöz csatolva. Minden károsult, aki nem tesz lépéseket ellene, hallgatólagosan támogatja Szegedi József további csalásait és még ki tudja meddig, szabadlábon garázdálkodhat.

A karosultak_szegedi@freemail.hu címen állunk minden károsult rendelkezésére. Várjuk jelentkezésüket, mivel további lépéseket tervezünk ellene.