Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpy a kiráj

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors számolgatott egy sort, és kiókumulálta, hogy mire elkezdődik az X-Faktor negyedik szériája, Ördög Nóra éppen a gyermekével lesz elfoglalva, és nem a műsorral. A műsorvezető éppen öt hónapos terhes, tehát valószínű, hogy a műsor beindulására tényleg nem lesz még…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
A karácsonyi nagybevásárlás szünetében, az újpesti Angyal büfében értük utol állandó szakértőnket. Nem évértékelés, csak egy meghitt hangulatú beszélgetés. A diákok szerint a kormány elveszi a jövőjüket a fizetős oktatással. Ön hogy látja ezt? Ejj, mintha eddig lett…..
Nem mi mondjuk, hanem Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora a Borsban. Malek Miklós ugye kiszállt, a helyére majd jön valaki, de Feró szerint ez még nem elég, még egy új arc kellene, és akár ő is feláll, ha úgy hozza a sors. Szerintünk az idei évadban nyújtott teljesítményük…..
Árpy a kiráj 2012.12.18 17:15:16
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA: KÖSZ haversrác!:)
Auftaktként engedd meg, kedves Barátom, hogy jómagamat is joggal soroljam a művészek közé, hiszen mindketten alkotunk - a magunk sajátos eszközeivel-stílusában, a magunk kis közönségének, a saját, különbejáratú kis indíttatásunkból. Sőt, im Gegenteil - fordítsuk meg.…..
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
Árpy a kiráj 2012.12.03 23:03:27
@regress: Ad1.: szmájlí!:)
Ad2.:irónia.:)
Ad3.: A POSZTOLÓ A MUNKÁSPÁRT TŐGYEIBŐL SZÍVTA MAGÁBA AZ ANYATEJET!!!!!!:D
Árpy a kiráj 2012.12.03 23:06:05
@regress: Amúgy nehogy magadra vedd! Én nem akarlak bántani, te tőgyarcú barom. :D
Árpy a kiráj 2012.12.03 18:24:35
Igen, az "öreg" bácsikák :) Van, akinek 82 éves korában is úgy áll, mint a cövek. De a nagy részének már inkább kötélből van a kukija: könnyebb húzni, mint tolni :) Egy baj van csak ezzel: ha ennyi idősen és ilyen kukival eljár kurvázni. Én teljesen megértem...szegényke…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Árpy a kiráj 2012.12.02 20:07:54
@Szavazz te is Árpy-ra!: Te egy hozzáértő ember vagy báttya! Fásy Ádám is megmondta a tutit, márpedig ő letett már valamit az asztalra! Lásd: Bunyós Pityu, Postás Józsi, and many more......:D
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Live Info Tüntetés a nácik ellen 2012.12.02 12:30:12
Ma délitán 3 órától közösen demonstrál a Fidesz, az MSZP, az LMP és az Együtt 2014 Mozgalom az antiszemitizmus, a nácizmus és a nácik ellen. ..
Árpy a kiráj 2012.12.02 15:26:04