Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajhármaki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koratavaszon volt korán felkelés, mellet Gabi még mely álomban volt.Elmentem egyedül Citadellara fényképezni, szép madar csicsergés, hideg levegőben.Kicsit gondoltam, nem lesz senki, de voltak fiatal utazók, idős futók is.Citadella, a hely nagyon szeretem,…..
  Az Mostanában néhani helyen található Japánban is. De anyám még nem jelentkezett vissza... azt jelent én kis városomban még nincs (lehet). Én soha találkoztam.........nem helyes...igazán nem kerestem.   Az az Cékla   Japanban nem emlékezem…..
 Burgur King Japán ünnepert „Windows 7”–et.  Hét szelet hús van egy whopperben.                      „Az muszáj kell kóstolni…..
 (Tokyo = Japán főváros)Én vidéki ember vagyok, nem ismerem nagy városot, különösen Tokyót.Tokyótól nagyon messze laktam. Talán egy kézzel is számolható hogy hányszor voltam Tokyóban.Tokyo az egy beton dzsungel és nagy pókháló van föld alatt nekem. Par év ezelőtt,…..
Van egy piac itthontól nem messze, Szombaton reggel oda indultunk hogy valami ebád legyen.Zöldségre indultunk de vegen úgy vásároltunk indulaskor nem gondoltunk volna:P            haat, abbol biztos finom ebéd…..
Opppa!! Újév napjáról akkartam írni, de már február van....kicsit season off story, de mindegy most van kedven írogatni. Idén újévi napot otthon Japánba töltettem Gabival, Mi újévi napot fontosnak tártunk, akkor van a nagy családi találkozas. Nálunk nem fontos a karácsony…..
Japánban nagy földrengés egy éve történt...Annyira fájta szivem. Annyira kicsinak éleztem nagy termiszetes ellen. Iskolás óta tanuluk mit kell csináljuk, hogy ha földrengés van. Sose sokunk a földmozgástók és most nem csak rangés hanem hatarmas nagy tsunami és atom problem…..
 Tomoko vagyok, Japánbol jöttam ferj Gabi miatt.2004 évóta foyamatsan élek magyarországon, első egy évre mentam magyar nyelv iskolaba. (akkor kezdtem magyar tanulasot ABC-ból)De utan dolgozom is csak saját tanulás van.Beszélni csak csak megy, de íras az katasztrófa!!!! Azert…..
Lajhármaki 2012.12.02 11:53:21