Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
A 15 éves Shareefa Ali Shuwai kényszerből beleegyezett a házasságba a 90 éves Haider Bin Ali Mashrival, mert nyomorgó családjának szüksége volt a hozományra. A lány szüleivel és 12 testvérével élt Szaúd-Arábia dél-nyugati részén. A család egy szalmából készült házban…..
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2013.01.16 17:25:33
@himpellér:

Csak megkérdezem, mert ezt már a cigányokkal kapcsolatban is milliószor ellőtték (minek szaporodnak, ha nem tudják eltartani):

Oké, a szülők felelőssége a dolog, de amikor megszületik a gyerek és éhezik, akkor elég annyit mondani, hogy a szülei felelőssége és ha ők nem tudják etetni, akkor dögöljön meg?

Pontosabban kifejtve, azzal, hogy rávilágítasz, hogy a szülők hibája, hogy nem tudnak enni adni neki és ezt hangoztatod is, attól még jóllakik a gyerek?
Megszületett, már nem lehet változtatni a dolgon, akkor nyugodt szívvel hagynád meghalni, mert a szülei nem tudják eltartani?
Mondom, egy gyerek, aki még nem képes önállóan eltartani magát, tehát ha a szülei nem tudják eltartani, akkor neki meg kell halni?
Mert a szülei felelőtlenek voltak?
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2013.01.16 17:44:39
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Nos, én azért lettem liberális, mert keresztény vagyok és amíg nem fogtam fel ésszel, hogy mit jelent pontosan a kereszténység, addig náci voltam és embereket akartam irtani.
Szóval igazad van abban, hogy egy náci is lehet keresztény, de akkor hogy egyezteti össze a népirtást a NE ÖLJ! parancsolattal?

Nekem ez például folyamatos lelki vívódást okozott, miközben olvastam, hogy szeresd felebarátodat, aközben a többi náci barátommal azon elmélkedtünk, hogy hogyan kellene eltüntetni a különböző rasszokat a földről. Hidd el, emiatt iszonyú kétségek gyötörtek, egyszerre nem lehet "két különböző Istent szolgálni".
Nagyon-nagyon örülök, hogy Isten utat mutatott nekem. Most már szégyellem magam a korábbi tetteimért.

Ezért mondom, hogy nem lehet elszeparálni teljesen a vallást és a politikát.
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2013.01.16 17:52:17
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Egyébként meg - ha már mindketten liberálisok és keresztények vagyunk - minek is vitázunk olyan dolgokon, amik ugyanazok, csak az értelmezésükben különbözünk? :)

Amint észrevettem, mindkettőnknek ugyanazok a dolgok jelentik az értéket, csak lassan már szemantikai vitát folytatunk teljesen fölöslegesen.

:)
Nincs is annál viccesebb, mint a szépségversenyeken induló ostoba nőkről készült videókat nézegetni, itt van például a fenti, amiben Miss Kalifornia azzal indít, hogy az eutanáziáról nem igazán tud sok mindent, de azt igen, hogy egy védőoltás. Priceless.…..
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2013.01.15 13:13:06
Amikor nincs társadalmi konszenzus alapvető ügyekben, és a politika rútul meglovagolja az ellentétes indulatokat, elkövetkezhet olyan helyzet, hogy a konfliktusok eszetlen élezése robbanáshoz vezet. De addig a politikai logika könyörtelenül a hatalomszerzés irányába hajt. Egy…..
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2013.01.14 21:13:56
@bbwd: Igen. Szerintem teli van gyűlölettel és én nem vagyok hajlandó gyűlölködni senki kedvéért. Te tedd azt és Bayer is tegye azt, ha nektek az jó, de ne kívánd tőlem és senkitől.
Az legyen a ti bajotok.

Én maradok a szeretetnél és a megbocsátásnál (és most kérlek ne vedd elő azt a jobbos panelt, hogy mert biztos velem vagy valamelyik családtagommal még nem történt cigány agresszió, mert de).
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2013.01.14 21:23:30
@bbwd: Bayer összetehetné a kezét, hogy olyan SZERENCSÉS ember, hogy nem 70-es IQ-val született és tudott érvényesülni a világban, ez a Jóisten ajándéka és nem rosszra kellene használnia.
Igen, azok, akik 70-80-as IQ-val születnek egy cigányputriban azok a körülmények áldozatai, mert akárhogy teperhetnének az életben, soha nem érnének el semmit pontosan az intelligencia hiánya miatt, AMIRŐL NEM IS TEHETNEK!
Te el se tudod képzelni, hogy ezek éheznek, mert kettőig nem tudnak számolni és ezért senki se foglalkoztatja őket? És fel se tudják fogni a cselekedeteik következményét? Ezeket a szerencsétleneket segíteni kell, nem kirekeszteni, mert tényleg bűnözők válnak belőlük, nem?

Szerinted kinek van nagyobb felelőssége: egy 70-es IQ-jú embernek, aki egyszerű, mint a faék, vagy egy olyan intelligens embernek, mint Bayer Zsolt? És arra használja az intelligenciáját, hogy még jobban belerúgjon a szerencsétlenekbe??
Te is erre akarod használni az IQ-dat?
Találkoztam az Úrral, de ezt most nem részletezném. Ha a majáknak igazuk van, akkor 21-én délelőtt beüt a világvége, és e földi pályafutást tisztelettel és kollektíve befejezzük – túlzás lenne azt állítani, hogy minden szép volt és jó, de azért akadtak kellemes…..
"Véres kardot hoztam, Őseink véres kardját, Sorsdöntő harcra kész a nép! Megvédjük szabadságunk,Gyurkának ellenállunk,Nem kell a sápadt istenség!Árpád szabad népe,Honfoglalóknak vére,Nem tűr meg Fekete zabolát!Álmunk valóra válik,Vagy elveszünk egy szálig,De inkább…..
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.13 13:07:34
@Schindler Pistája:
Tudod kik a magyarok? Nem te, te kis náci, hanem azok az egyszerű emberek (a többség), akik nem kommentelnek ide, hanem élik az életüket, szeretnek és nem gyűlölködnek, együtt élnek cigánnyal, zsidóval, svábbal, szlávval stb. Minden nap eljárnak dolgozni és nem érdekli őket a politika, viszont nem akarnak senkit kiirtani, senkit diszkriminálni. Tudod, a szüleink, akik ledolgoztak 40 évet és nyugdíjasok és csak szeretetben szeretnék hátralevő éveiket leélni.
Tudod, te ezeket az embereket - akik soha semmi rosszat nem tettek az életükben és nagy többségükben keresztények - nevezed liberálzsidónak, mert éppen nem jobboldaliak és csak az érdekli őket, hogy egy kicsit jobban éljenek?
Szégyelld magad b+, szégyelld! Te árpádsávos antimagyar!
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.13 14:07:59
@Schindler Pistája: csak annyira, mint apád, anyád és az ország 90%-a
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.13 14:10:04
@Schindler Pistája: jahh, a válasz helyett a terelés, jellemzően
Azért lehet jó Semjén Zsoltnak lenni, mert beszél hozzá az Úristen. Nem, nem a felcsúti pufi, hanem a másik, amelyiknek egyetlen fia vezekel a kereszten.  Legalábbis ez terjed róla a szakdolgozatának szövegazonosságával kapcsolatban egyetlen magyarázatként, legbölcsebb…..
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.12 13:12:27
@De hol van Columbo felesége?:
Az alapvető axióma, hogy Isten a végtelen jóság és a végtelen szeretet. Ez így van.
Namármost, ez azt jelenti, hogy nulla gonoszság és nulla gyűlölet.
A Jóisten nem büntet, mindenkit egyformán szeret és nem kell félni tőle.
Az összes, Istenhez kapcsolódó dogma csak emberi képzelgés, kivéve Jézus szavait.
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.12 13:35:20
@De hol van Columbo felesége?: A Szent Bibliával csak egy baj van: nem jól értelmezik az emberek, illetve a saját igényük szerint értelmezik.
Vegyük pl. azt az alapvető parancsolatot, hogy NE ÖLJ!
Se széljegyzet, se lábjegyzet nincs mellette, semmiféle kivétel.
A Ne ölj ezek szerint azt jelenti, hogy se ártatlant, se bűnöst nincs jogunk megölni, mert nem a mi feladatunk a büntetés.
Érdekes, hogy mindezek ellenére pont a jobboldal, illetve az a szélsőjobb sajátítja ki magának a kereszténységet, akik gyűlöletből népeket, nemzeteket akarnak kiirtani.

A Jóisten meg logikusan nem is lehet más, mint amit fentebb írtam, mert akkor nem Isten lenne, hanem ember.
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.12 13:56:41
@De hol van Columbo felesége?:
Azt én se tudom, hogy Isten "micsoda", viszont azt, hogy létezik, minden nap "érzem a bőrömön".
Fénylő Csillagunk kezdhet aggódni, komoly kihívója akadt. Bár ő maga még most azt hisz, a derék álcivil jómunkásember az ő csatlósa és bármire hajlandó vizesnyolcasa, de egyszer majdcsak rájön - ha más nem - a habonyárpi, hogy mekkorát téved. Mert, ha a nép, az istenadta szó…..
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.06 17:57:49
@Önnek megyünk: Lefordítom neked egyszerűen: ha a rosszindulatú szomszédaid elkezdik terjeszteni, hogy egy perverz, pedofil állat vagy és mindezek mellet vered a családod, akkor nem neked kell ezt megcáfolni, hanem nekik kell bizonyítani. Analógia.
szaros jobbikos voltam, de megjött az eszem 2012.12.06 17:59:44
@Önnek megyünk: Írtam olyat, hogy nem egyenlő mércével kell mérni? Minden ember egyenlő, még ha ezt sokan nem is tudják elfogadni.