Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marie-Antoinette

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, mitől lesz egy rosszoldali jó. Összesen két szép példa van a jó rosszoldalira, ha Debreczeni Józsefet figyelmen kívül hagyjuk. (a képen balra... rendezőibal!) De azt nem is sejtettük, hogy kb ugyanazzal a schwung-gal meg jóoldaliból lehet rossz. Lássuk csak,…..
Marie-Antoinette 2013.01.19 17:14:22
Marie-Antoinette 2013.01.27 08:35:01
@Frick László Emlékzenekar: a kreditnek semmi köze a tanulmányi eredményhez, az a tantárgy értékét jelzi az adott képzésben.
Most, hogy sokakban fölmerül a kérdés, miért kellett a "FIDESZ"-nek "széjjelbaszni az iskolákat" [eufemizálván ezt a töketlenkedést államosításnak szokták elhazudni, mert ez amúgy is bevett hívószó a jujgattatásban], azt hiszem, időszerű tisztázni a széjjelbaszás és az…..
Marie-Antoinette 2013.01.23 15:33:34
@ödönke666: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
upsz bocs, az előzőt Döncikének írtam
Marie-Antoinette 2013.01.24 16:20:52
@ödönke666: már miért ne fogadkozhatnék?
Egyébként meg jól foglaltad össze, milyenek voltak itt a vitáink, amik eleinte még szórakoztatóak is voltak, de elég rég ugyanazokat a dolgokat gyűrtük, és unalmassá váltak. Az álláspontok nem közeledtek, viszont már röhögni sem tudtam rajta jó pár hónapja. Akkor meg minek?
Marie-Antoinette 2013.01.24 21:37:46
@ödönke666: Félig. A véleményemet komolyan gondoltam, ahogy itt vitatkoztunk beszólogatva, azt nyilván nem. Csak egy idő után, hogy is mondjam, szóval ha sokat játszol egy szerepet, egy idő után már bele is éled magad. Na, ezért van vége itt a szereplésemnek, abban a formában, amit megszoktatok.
Szerintem kicsit túlnőtt már rajtunk Dudival, ami itt folyott, és a végén tényleg összevesztünk, mert nem tudtunk kilépni ebből a hangnemből akkor sem, ha blogtól függetlenül dumcsiztunk.
"A valóság, a valóság, bazdmeg!" Hanni bácsi A magyar sajtó működését és szakmai-morális legatyásodását egészen egyszerűen és világos-áttekinthetően lehetne szemlélteni a karcagi F-Astra-kontra-Touareg baleseten. A Blikk.hu megfotosoppolt egy ilyen képet arról a…..
Marie-Antoinette 2013.01.20 09:10:02
@magyar-magyar szótár: valóban, beszéljünk a TELJES valóságról. A tanárok kaptak egy levelet, hogy januártól nem az iskolaigazgató a munkáltatójuk,hanem a KÖZPONTBAN (a magasságosban) ülő tanker felügyelő. A tanker felügyelő neve, személye a mai napig nem ismert, nem tolta el hozzánk, mint főnökünk, de adott esetben, ha pl. tanév végén le kell építeni valakit, ez a névtelen, arctalan figura lesz jogosult ecc-pecc -kimehecc-el kiszámolni, ki megy, ki marad. Tartok tőle, a mi barátságunk is ráment, hogy állandóan azt vágod a pofánkba, hogy TELJES igazság, miközben nálad nagyobb sumák nincs. Tessék, tényfeltáró riportozz, mi a fasznak is kellett egy vízfejet építeni a tanker. felügyelőkből az iskolák felé. Miért ők a tanárok munkáltatói. Hogy lett az igazgatókból felelős vezető helyett végrehajtóember, és hogy fut minden össze abban a központban, aminek a vezetője 3 hét alatt nem volt képes a seggét kimozdítani az irodájából, hogy eljöjjön bemutatkozni.
Marie-Antoinette 2013.01.20 14:16:46
@magyar-magyar szótár: mivel képtelen vagy kilépni abból, hogy jóoldal, rosszoldal, hogy TI vagyok, és hogy igaz, iskolában tanítok, és elsőkézből tudom, mi van tankerfütyi ügyben, de ez sajtólózung, így kettőnk párbeszédét szomorú szívvel, de tökfölöslegesnek és értelmetlennek nyilvánítom, és lezárom.
Amúgy tankerfütyinek pályázni kellett, nem véletlenül lett valami. Én pedig NEM pályáztam, mert nem szeretnék gyakorló tanárok felett komisszároskodni. Nyilván azok pályáztak, akik jónak tartják ezt a rendszert, hogy az igazgatókat kiskorusítják és rövid pórázon tartják. De mint írtam, részemről feladtam, nyertél, nem bírok áthatolni a betonfaladon, ami TI-ből, jó és rosszoldalból és olyan előítéletekből épül, hogy aki nem veled ért egyet, az kizárólag a pártsajtóból tájékozódik. Tessék, nyertél, csak gondold végig, kiket veszítettél el a győzelmeddel.
A hal uszonyából vagy farkából sose lesz fej. Attól büdös a társadalmi FEJ mert a társadalmi büdöslábból, meg a belsőségekből, mert a kopoltyútól lesz az. Megint egy tapodtatot nem jutottunk előre, mert mióta ugatom, ott van Hamvas dolgozata a Direkt morál és rossz…..
Marie-Antoinette 2013.01.01 19:14:59
@magyar-magyar szótár: nem én voltam. Pár hete egyszer próbáltalak, de akkor nem működött, és azóta nem próbáltam. Szóval, nem elvi, hanem technikai okok miatt nem próbáltalak kiajánlani.
Amúgy meg klassz a bácsik közötti iszapbirkózás:)))
A képhez: valamilyen rendezvény utáni takarítást lehet rajta látni. Amikor már összeszedték a konténerhez a szemetet, de még nem dobták be. Persze, ki lehet bökni ezt a képet is, de ha messzebb elnézel, tiszta a környék, és láthatóan itt meg kupacot képeztek, és a konténerek is oda vannak már készítve. Kit akarsz átverni egy ilyen gyenge vizuális trükkel? Magadat vagy az olvasókat? Ejnye:D
Marie-Antoinette 2013.01.02 14:23:01
@magyar-magyar szótár: nem válaszoltál pompás kis felvetésemre a képpel kapcsolatban. Vagy ha valaki nem troll, akkor már le sincs szarva? :D
Most akkor mégis valódi párt volt az LMP?
Marie-Antoinette 2013.01.08 06:16:44
@Frick László Emlékzenekar: ...A kétharmad semmi mással nem okolható, mint ami 2008-2009-ben történt és azért mutatok erre az időszakra folyamataosan, mert akkor is kb így és ennyire voltatok okosak, mint ma... pár fillér jelen-percpillanatnyi nyereségért a jadeokos jóoldali tömegemberek tapsikoltak ...

épp a napokban emlékeztettelek, hogy emlékszel-e, milyen cikk kapcsán ismerkedtünk meg már jónéhány évvel ezelőtt. Nem tudom miért, de pár hete teljesen be vagy gőzőlve - mondd, te tényleg nem emlékszel arra, hogy 2008-ban (de már előtte is pár évvel) volt egy (vagy több:D) blogom, ahol erős kritikai cikkeim voltak? A nemlétező tököm van tele azzal, hogy koncepciós pereket indítasz itt ellenem, ügyesen nem emlékezve arra, mi volt a véleményem 2008-ban, de már akár 2006-ban is. Tényleg nem ugrik be? Sajnos a blogterről a cikkek többsége elveszett, de néhány még bejön. Szerinted én jóoldali tömegember vagyok? Normális vagy? Mintha meg lennél kattanva egy ideje. Valóban arra sem emlékszel, miket írtam annak idején blogban? ez mind kitörlődött a fejedből?
magyar-magyar szótár közmunka 2013.01.06 09:48:24
ároktisztítás 1938. forrás: www.fortepan.hu "Közmunka" 2012-ben. Alibi, tessék-lássék kolbászolás [->ténfergés], szűz fehér szerszámnyelek, seprűvel gereblye helyett, lapáttal seprű helyett... haladatlanság, a fotós, a riporter kedvéért úgy tenni,mintha. A…..
magyar-magyar szótár hideg 2012.12.26 06:25:19
"Nagy a hideg, ugye, öreg?"-kérdezi a katonatiszt a sátra nyílásában üldögélő öreg cigányt. "Te tudod, te vagy kint!"- válaszolja a cigány. /régi ludovikás tiszti anekdota Dr Esterházy Mátyás gyűjtéséből/ Téli hajnal. Minta Béla buszsofőr beprogramozta az…..
Marie-Antoinette 2012.12.27 18:13:24
@RomBold!: értem. Szóval az nem menő hely ezek szerint, ahová járok.
Marie-Antoinette 2012.12.28 08:05:48
@RomBold!: @magyar-magyar szótár:
Én meg úgy gondolom, hogy aki heti xx alkalmat vagy órát bármilyen körülmények között rászán bármilyen mozgásra (és tökmindegy, hogy csilivili vagy csoportos óra, vagy saját maga izzad a saját feje után) az pont ennyivel többet tett magáért, mint aki lenézi és lekonzumpicsázza az illetőt. egyébként a legtöbb GYM-ben van ilyesmi óra is, (lassú) jóga, streching, pilates, body art, stb.
Lehet persze röhögni azon is, hogy hordaedzés, meg zenére, de nem tudom, pl Rombold tudja-e, hogy a holtponton való átlökődésben mennyit segít a közösség, a zene és a ritmus. Továbbá érdekes lenne végiggondolni, hogy számos természeti népnél miért olyan fontos a ritmusra végzett közös tánc,ugrálás. Illetve, hogy egy óra végén, mindenki liheg, mindenkiről patakzik a víz - akkor miért is jókedvű mindenki. Az ilyen leszóló vélemények a tornából felmentett, pattanásos seggüket a fotőjben melengető, szarni is autóval járókra jellemzőek. Drágáim! Mikor voltatok utoljára futni vagy úszni? Mi volt a táv?
Vagy két marhára felkészült ELMÉLETI szakemberrel állok szemben? AMúgy mindig is ezt irigyeltem a fiúktól. Tizszer járatlanabbak egy témában, mint én, de lehengerlő magabiztossággal kioktatnak belőle.
Marie-Antoinette 2012.12.28 16:14:24
@RomBold!: egyszerűen arra utaltam, hogy elég hosszú sportmúlt áll mögöttem, amit iskoláséveimben szedtem össze, és így sokmindent tudok a kitartásról, mozgásformákról, stb.
A nyugati ember nem úgy jógázik, mint a keleti, mert más kultúrában nőtt fel. És nincs is ezzel baj, mivel ha a gyakorlatok elérik azt a lelki és fizikai hatást, amit szeretne a jógázó, akkor rendben. A jógatanár csoportos órán is igazgatja, akit szükségesnek lát.
..
Marie-Antoinette 2012.12.27 08:25:02
dedicated to Nagy tanítóimnak Szily Lászlónak, Petre Ungureanunak, Ujkihívástkereső Péternek, A Három Bárnernek Kik Értelemspermiomaikkal Fölhőzik Édes Hazánk Kibaszott Szürkeegét Az indexgecizmus egyik főlényege, hogy a magyar gonzó, amikor már nagysorozatban volt aljas…..
Marie-Antoinette 2012.12.23 09:23:20
@vészmadár (pica pica): távozik Sz. ? és nekem, akinek ugye semmi önálló gondolata, hanem mindent a zindekszből vesz csak, így kell ezt megtudnom? :D
  Túl sok és túl értékes időmet veszi el a fölösleges politikaivitakör. Honnan a hússzín-bakelitházas veresréztengelyes brozcsúszócsapágyas méteres kékeres elalavult COCOM-istás amortizálódott telefaxxxombú' szedek én ekkpora hülyeséget, hogy érzelmekkel…..
Marie-Antoinette 2012.12.02 08:29:55
@magyar-magyar szótár: Van fűtés, amit zseniálisan oldottak meg? Nahát. Tegyük rögtön hozzá, abból, hogy a tanárok amúgy sem túl magas jövedelmét az utóbbi két évben levették úgy 25-30%-kal, csak erről nem szólnak a győzelmi jelentések. Tekintve, hogy az alapbér maradt csak, és NULLA juttatás van, ami egy pedagog jövedelmének úgy negyedét- harmadát adta ki eddig. Micsoda zseniális húzás. És jön a MásodikCsapás - ezentúl semmi plusz órát, túlórát nem fizetnek majd, mert újfajta munkaidő elszámolás lesz, ami újabb 20%-os jövedelemcsökkenést jelent majd azoknál a tanároknál, akik kötelező óraszám felett tanítanak. Igazad van, Gyuri bácsi megoldja. Az, hoyg a tanárok közben lerongyolódnak, elszegényednek, le van szarva. Lényeg a pompás megoldás. Ha a te fejedből néznék ki, én is jónak látnám. Kérdés, milyen minőségben képesek olyan emberek oktatni és nevelni, akik napi anyagi problémákkal küzdenek.
Marie-Antoinette 2012.12.02 08:37:59
@magyar-magyar szótár: ja, és persze ez a kibaszott VALÓSÁG, amit nem akarsz látni, hogy egy többdiplomás, hosszú ideje pályán lévő tanár egy pályakezdő recepciós fizetését nem keresi meg az utóbbi két évben, és ez csak romlani fog az "életpálya" programnak köszönhetően, ami csak plusz munkát vár el, pénz az ablakban. Milyen valóságot látsz te, kedves Napkirály? :D