Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karldergrosse

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb érdekes, az Egyesült Nemzetek népességi osztályának (UNPD) felmérését, illetve az Eurostat adatait górcső alá vevő térképekkel rukkolt elő Jakub Marian, cseh nyelvész, matematikus, művész. Lássuk, mit mutatnak a hivatalos statisztikák az európai migráns"válságról". #1. Európa egyes…..
karldergrosse 2016.07.23 09:53:07
@A megvalósult amerikai ólom..: Persze, a te forrasid csupa szavahihetö es hiteles teny.... Csak annyi vele a gond, hogy meg nev sincs hozza irva, mert egy neonaci ugye nem mer nyiltan fellepni! Szoval higyj csak barmi hülyesegt amit valaki nev nelkül feltölt a netre es nezd Szaniszlo összeesküves- müsorait! Ja, öt mar elbocsatottak a hülyesegei miatt, mert a normalisaknak mar sok volt... Sajnallak, kezeltetsd magad! Hülyekkel es elvakultakkal nem lehet tenyekkel es ervekkel vitaba szallni...
karldergrosse 2016.07.24 11:54:13
@A megvalósult amerikai ólom..: Ne nevet mondj, hanem hivatalos, hiteles forrast linkelj be, de ne valami nevtelen naci oldalrol! Ja, hiteles forrasod nincs...
karldergrosse 2016.07.24 11:58:22
@A megvalósult amerikai ólom..: Ertelmes emberekkel lehet ervelve vitatkozni, ostobakkal es primitivekkel nem! Te nem kerdöjeleket vetsz fel, hanem otromba modon gyülölködve allitasz es mocskolodsz - "migransnyalok"...! Meg azt sem tudod, mi a különbseg a migrans es a menekült között! Szerintem eletedben nem beszeltel meg 1 menekülttel sem, mert sem angolul, nemetül, franciaul vagy arabul nem tudsz! Az en környezetemen több tucat külföldi es menekült van, akiket szemelyesen ismerek! Senki nem lesz elismert menekült addig, amig a tenyleges kilete nem derül ki, akkor pedig lesz papirja... A legföbb tevedesed (ami valojaban tudatos hazugsag!), hogy a menekülteknel nem betelepülesröl van szo (migracio), hanem csak ideiglenes befogadasrol! Tehat nem is szabad nekik dolgozni, viszont nemzetközi egyezmenyek alapjan elöirt elhelyezest/ellatast kell nekik adni! Ha neked ez nem tetszik, ki lehet lepni mindenünnen (ENSZ, EU, Genfi Egyezmeny), es irany Eszak-Korea!
2013 nyara óta idén március végéig 3515-en kaptak tartózkodási engedélyt letelepedési államkötvénnyel, ráadásul további engedélyeket kaptak a kötvényvásárlók családtagjai is. Az elmúlt években tehát gazdasági bevándorlók ezrei váltották meg Orbánéktól a jegyet jó pénzért az Európai Unióba. A 3515…..
karldergrosse 2016.06.16 19:13:27
@BircaHang Média szerkesztősége: Aha... Es amikor epp bejutott a fidesz a parlamentbe 5,14%-kal, akkor meg nem tudtak az emberek...
karldergrosse 2016.06.18 00:39:30
@BircaHang Média szerkesztősége: Hülye berrollnok vagy! Csak uszitani jarsz ide, mert epeszü ember ilyent nem tesz. Tehat barmit irhatsz, barmit mondasz, adat es teny nincs mögötte soha.Meghogy te olvasol ballib mediakat?! Na akkor masold mar be azt a sok hülyeseget amit te allaitolag olvastal! A fprras pontos megnevezesevel, linkkel! Egyebkent ajanlottal mar neked, ha adatokat szeretnek tudni, nezd meg az EUROSTAT hivatalos adatait... Vagy neked az is hazug ballib mesia! Na ott meglathatod minden kategoriaban, milyen jol teljesit MO! Az orvosi ellatastol az iskolakon at a halalozasig es szegenysegig! Ja, te ilyeneket nem olvasol, csak pesti sracokat meg kurucinfot?
A bíróság szerint sem vagyunk veszélyesek a társadalomra. Köszönjük szépen! Alább közöljük a bírósági végzést, mely megállapítja, hogy a…..
karldergrosse 2015.12.13 18:31:57
@♔bаtyu♔: Az nem erdekelne teged inkabb hova lett az a sok penz, amit az EU adott a menekültek ellatasara? Mert sem elelmet, sem vizet, sem szallast, sem WC-t nem kaptak! Amit kaptak, az magandomanyokbol volt! A befogadottak ellatasara legutobb is evi 6000 eurot ajanlott fel az EU evente (a kormany csak 5000-es költseggel kalkulalt!), de az is nagyvonaluan el lett utasitva! Vagyis evi 54 millio euro tiszta haszonrol mondtak le! Helyette kell 18 millio euro büntetest fizetni! Aztan jön majd az, hogy a regisztraltatakat vissza kel venni... Aki szel ellen pösöl...
Többször érte már kritika a Ténytárt, hogy nem teszünk javaslatot a problémák megoldására. Erre mi azt mondjuk, hogy ez nem célunk, hiszen ez a mindenkori kormány feladata. Most azonban kivételt teszünk: előállunk egy javaslattal, mi is megpróbáljuk megmenteni a devizahiteleseket.…..
karldergrosse 2015.12.01 19:25:23
Szerintem minden csak elmelet, amit az asztalnal gondolt ki valaki, de a valosagban nem müködik, mert beavatkozas lenne a szabadpiacba. Ugyunigy nem müködött a szocializmus sem, pedig milyen szep elmelet...;-) Csak 1-2 pelda: Miert kellene barmit elöirni a bankoknak vagy barmilyen piaci resztvevönek, amikor a kapitalizmus alaptörvenye a szabadpiaci veseny? Pont abbol szokott a problema keletkezni, amikor az allam tulsagosan beleavatkozik ebbe a versenybe! Egesz Europaban az allam csökkenti a piaci rezsvetelet, csak veszhelyzetben avatkozik be, hogy a piaci verseny ervenyesüljön. A legfontosabb persze a mutyik (versenytarsak közti titkos megallapodasok) megakadalyozasa drasztikus büntetesekkel.
Tehat 2 pelda: Nalunk Nemetorszagban több tucatnyi bank kinal ingyenes (valoban minden tartosan ingyenes!) bankszamlat, sok pedig meg 20-200 Euro bonuszt is ad melle! Vagy pl. a telefonalas költsege az utobbi evekben a töredekere csökkent, az atalanydijas beszelgetes es internet mar havi kb. 2500 ft-tol elerhetö (min. 300 perc beszelgetest es 500MB internetet alapul veve!). A korlatlan beszelgetesü (mobil + halozat) tarifacsomag internettel mar havi 10 euroert is elerhetö! Milyen magyar bank vagy telefontarsasag tudja ezekkel az arakkal felvenni a versenyt? Es akkor arrol meg nem is szoltam, hogy az atlagfizetes köztudottan a magyar 5x-e... Szoval nem a piacot kell regulazni, hanem csak szabad palyat adni neki, tag törvenyi beavatkozasokkal.
A 2008-ban kezdődött gazdasági válság után Európa számos országában komoly problémává vált a gyermekszegénység. Az egyes országok azonban nagyon eltérő képet mutatnak. Ha a közép-európai országok statisztikáit vizsgáljuk, sajnos feltűnik, hogy Magyarország a rosszabbul…..
karldergrosse 2015.11.15 11:43:44
@Éhes ló: Akkor lepj ki a betegbiztositobol, a nyugdijbiztositobol, a gepjarmübiztositobol es minden egyeb hasonlo biztositasbol! Es semmifele adot se fizess! Ugy tünik, egyaltalan nem szocializalodtal, meg nem fogtad fel hogyan müködik egy tarsadalom.
Mitévő legyél, ha a választóknak látványosan elegük van már belőled és több szavazót vesztettél egy hónap alatt, mint amennyit az MSZP Őszöd után? Mitévő legyél, ha korábbi szövetségesed lesz az egyik legnagyobb ellenséged? Mitévő legyél, ha sorra veszíted el az…..
karldergrosse 2015.05.04 18:59:18
@hanta boy: A vegen kezdem, de hangosan valaszolj a halk kerdesedre: Mondj 3 tenyt arra, hogy Orban jol kormanyoz es en mondok ra 30-at, ami az ellenkezöjet bizonyitja! De tudnek kapasbol több mint 50-et is mondani, ha csak a bevezetett ujabb különadokat szamoljuk! Ugy persze könnyü a fizetesi merleget kiegyensulyozni, hogy az EU-tol soha nem latott összegek folynak be, a magyarok zsebet pedig kiforgatja a kormany, lenyulja a nyugdijakat, es mindenfele ujabb adot vezet be!
Az mar csak a te elsöosztalyos matekodra vall, hogy a gazdasagi valsag evet hasonlitod össze a 6 evvel kesöbbivel...
Utolagosan meg 1 összehasonlitas objektiv szamokkal: 2008-ban hany magyar volt kenytelen külföldön dolgozni es most hanyan vannak???
“Ha egy jó nő több, mint két éve egyedül van, akkor valószínűleg túl magasak az elvárásai” – fogalmazta meg egy fiú ismerősöm a választ arra a kérdésemre, hogy hosszú combú, csinos, értelmes és biztos egzisztenciával rendelkező barátnőm miért van egyedül. A hozzám…..
karldergrosse 2013.04.16 01:01:16
Na akkor hadd szoljon hozza egy olyan is, akinek egy kicsit több a tapasztalata a koranal fogva. Mar jonehany eve keresek, neha azt hittem, megtalaltam, aztan kiderült, megse Ö az... Ill. Ö deritette ki, megse en vagyok az...;-)
gabor229 nagyon jol latod, hogy egy 168-as nö min. 180-as pasit keres, de ez meg a normalis eset! Engem mar nem bosszant, hanem jot szorakozok rajta, ha egy 160-as 54 kilos nö 180-200 centis 80-115 kilos ferfit keres! Tucatnyi ilyen van! Neha, ha van idöm, megkerdezem töle, nagy szel van-e mindig felejük es szelarnyekban akar lenni, belekapaszkodva, hogy el ne repüljön? Esetleg erzekeny a böre es mindig arnyekban akar lenni a naptol? Es nem fel, hogy a hustorony alomherceg egy hirtelen fordulattal almaban ejszaka agyonnyomja?;-) A valos ok erre egyszerübb, a pszihologiaban van: ezek a nök FELNEK, biztonsagot keresnek, vedelmet remelnek egy nagytestü ferfi mellett! Nem szamit neki, ha a ferfi akar 35-40 cetivel magasabb es 40-50-60 kiloval több! DE! Ha a ferfi csak 10 centivel (!!!) magasabb, az nem kell, mert "hogy nez ki", ha magassarku cipöt vesz fel, akkor mar nem min. 10 centivel magasabb! EMBEREK! Ez meg bohozatnak is rossz! EZ alapjan eldönteni az elejen, hogy tars lehet-e belöle? Ha en elmondom, hogy az en hataraim nagyon szelesek, mind kilo, testmeret, hajszin, egyeb teren, söt meg azok is gumibol vannak, jön rögtön a kerdes: Neked MINDEGY, hogy nez ki a masik??? Azt mar csak pluszban emlitem meg, hogy a tapasztalatom szerint min. 20%-a a nöknek leirja, hogy a jelentkezö lehetöleg 50 km-en belül lakjon! Szomoru... mert beltenyeszet lesz belöle!;-) Komolyan pedig: ez lustasag! Miert nem rögtön 50 meterre, söt akar ugyanabban a lepcsöhazban, akkor papucsban at lehet menni hozza! EZ LUSTASAG!
Lenne meg nehany dolog, de azokat majd legközelebb irom... Mostmeg a PENZ! Igen rossz tapasztalataim vannak e teren! Az meg ok, ha valaki azt irja "rendezett anyagi körülmenyek között elö", "jol szitulat", stb. partnert keres. Bar a szerelemnek nem tudom miota feltetele a penz... Akinek ez a feltetele, azt sajnalom, mert öt kilora meg lehet venni! Rosszabb, mint egy kurva, mert az legalabb megmondja ELÖRE, mennyibe kerül... Aztan jön a hatulrlaszemeköze tipus... "Engem nem erdekel a vagyonod!", "leszarom a penzt!" es hasonlo kinyilatkozasok. Aztan 2-3 level vagy beszelgetes utan ovatosan kibujik a csigahazbol es elkezdi a kerdezgetest: hol laksz, milyen autod van, stb... Nem erdekes, hogy mindegyik nö olyan pasit akar, akinek több penze van, mint neki? A pasik pedig 99%-ban szegenyebb nöt vesznek el. Azok a nök pedig, akik nem adjak lejjebbb, szepen hoppon maradnak! Mert nem tarsat, szerelmet, hanem penzeszsakot keresnek! Arra viszont nem gondolnak, meddig kellenek majd az ilyen pasinak, mikor csereli le öt egy ujabbra, szebbre, fiatalabbra? Mert megteheti, egy lathatalan BOLTBAN vette öt, ha megunja, akkor pedig ujat valaszt! 25-35 eves hasonszörü nök! Kerdezzetek meg a 40-50 feletti tarskeresö sorstarsaikat, hogy jartak! Talan tanultok belöle... Ha nem, akkor a nemet mondas igaz ratok: Wer nicht hört, muss spüren! Aki nem hall, az majd megtapasztalja a sajat bören...