Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadságfantomja

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára nemrégiben elmesélte hogyan fog alapjaiban átalakulni a fejlesztési források elosztásának intézményrendszere, és hogyan szüntetik meg a korrupciót.   Felszámolják a Nemzeti Fejlesztési…..
szabadságfantomja 2014.01.09 23:53:35
Engedjétek meg,hogy közzétegyem ennek a nagyonokos helyettes államtitkárnak az életrajzát:
www.kormany.hu/download/b/da/b0000/Csepreghy%20N%C3%A1ndor%20%C3%A9letrajza.pdf
Ebben a személyi állományban van még egy-két hasonló pályaív pl:
www.kormany.hu/download/4/2e/90000/Dr%20%20Lenner%20%C3%81ron%20M%C3%A1rk%20%C3%B6n%C3%A9letrajz2012.pdf

Nem tudom,hogy ez a Csepreghy ars poetica végtelen léptékű cinizmus avagy mérhetetlen nagyságú butaság. Félek ,hogy a kommunikáció szakból, inkább az előbbi következik.
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..
Alább röviden levezetem, hogy Rogán Antal sokkal hasznosabb tagja lehetne társadalmunknak – ha akarna. Azt állítom ugyanis, hogy Rogán Antal koncentrálhatna olyan problémára, ami állampolgáronként akár tízszer annyi megtakarítást is hozhatna, mint az, amivel…..
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..