Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lackoder

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években egyre inkább nagyobb érdeklődés övezi az egyes gyártók által fejlesztett és piacra kerülő, úgynevezett hordható eszközöket. A piacvezető technológiai cégek közül sorra mindegyik jelentetett már meg okos órákat, fitnesz eszközöket, vagy e két kategória…..
A cikkírók kedvenc rémálma következik ismét. Egyrészt öt perc alatt összedobható a cikk, ami király, mert az átlagos munka töredékével ott a nevünk a címlapon. Másrészt viszont elég nehéz csillogatni fékezhetetlen agyvelőnket. Például mi a fenét lehet ugyanis arról…..
Sorozatindító cikkünkben megismerkedtünk a Windows Phone emulátorral és telepítettük a fejlesztéshez szükséges szoftvereket. Mostani cikkünkben elkezdjük megírni életünk első egyszerű kis programját, és ha szerencsénk van, a cikk végére lesz valami, amit meg lehet mutatni…..
Ahhoz, hogy Windows Phone 8-ra tudjunk fejleszteni, szükségünk lesz a következő hozzávalókra: 64-bites PC, SLAT-képes CPU-val és legalább 4GB RAM-mal Windows 8 licenc (helyettesíthető ingyenes 90 napos Enterprise verzióval, azonban a türelmi idő lejárta után nem lehet…..
WinMagazin Cukorka fejlesztőknek 2012.11.01 14:00:03
Itt most egy finomságot osztok meg veletek, bizonyára vannak köztetek Windows 8 és Windows Phone fejlesztők is, akiknek hasznos lehet az alábbi tipp: Sokunk segítségére készült el a XAML Candy nevű alkalmazás, mely kimondottan a fejlesztőket célozza meg: segítségével…..
Elérhető és letölthető a Windows Phone 8 SDK végleges változata. A szokásos módon két féle telepítési módszer közül választhatunk: letöltjük az 1 MB-os web installert és annak a futtatásával a saját telepítőjére bizzuk a folyamatot (WPexpress_full.exe), vagy pedig…..