Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dido

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
A BAR lista inkább fogyasztóvédelmi kategória, de felér egy büntetőjogi szankcióval. És ahogy az alábbi történetből is látszik, a bankok kafkaian szövevényes hivatalnokvilágában bárki ártatlanul rákerülhet. T. Zugügyvéd!2002. őszén lakáshitelhez folyamodtam az OTP…..
Dido 2008.01.03 18:13:58
Nekem is meggyűlt már OTP-vel a bajom, szerencsére nem bar lista kapcsán. Az OTP direktben szerettem volna ügyintézni, de nem tudtam. A rendszer nem kért tőlem jelszót, hanem kapcsolta az ügyintézőt. Ügyintéző közölte, hogy nem tud velem mit kezdeni, amíg nem azonosítom magam a rendszerben. Mondtam minden szükségeset bemondok neki, nem fogadta el ahölgy, csak az automatán keresztül azonosíthatom magam. Az automata pedig továbbra is ügyintézőhöz dobott rögtön. Mintha hülye lennék, úgy beszélt velem az ügyfélszolgálatos a telefonban. Mint egy óvodás gyereknek elkezdte magyarázni, hogyan kell használni a nyomógombokat. Tiszte röhej volt. Rengeteget telefonáltam eredménytelenül. Úgy jött ki, hogy én nem tudom kezelni az automatát, elég vicces lehetett számukra, számomra kevésbé. Sokadik telefonom alkalmából már nem az OTP direktes ügyfélszolgálatot hívtam és nem szokásom, de akkora patáliát csaptam, amire büszke nem vagyok, ellenben kapcsoltak egy uriemberhez. Aki panaszom elmondása után rögtön jelezte, hogy nem velem van a baj, hanem a fiókban a terminálon nem húzták le elégszer a kártyám az OTP direkt szerződés megkötésekor. Elnézést kér a bank nevében, az engem ért kellemetlenségekért...stb, de csak úgy orvosolható a problémám, ha befáradok a pénzintézetbe és a terminálon áthúzzák a kártyámat a kollegák...stb. Azóta pár hónap eltelt, de nem volt kedvem bemenni az eset utána bankba, hogy megoldják a gondomat.
Tegnap indult "kitartó köcsögök" sorozatunkban olyan cégeket fogunk összegyűjteni, akik már csak a Homár archívuma szerint sem ma kezdték ügyfeleik hülyének nézését, illetve azt olyan arcpirító modón végzik, hogy ha nem jogállamban élnénk (MUHAHAHA), biztosan…..
Dido 2008.01.03 17:11:50
Egy nagyon dühös lány írt nekünk ékezetek nélkül. Részegen szerette a fiú a lányt, józanon kevésbé. A lánynak azért kellett örülnie, ha együtt vannak, akkor nem fekszik le 100 lánnyal. Figyelem, a fájdalommérő magas számokat mutat!Azėrt irok, mert duhos vagyok. Duhos es…..
Törzskocsma Mitfahrgelegenheit! 2007.12.11 08:45:00
Nagy a baj! Reformok megszorítások tömkelege. Össze kell fogni, és csillapítani a csapásokat, amennyire lehet az élet minden területén.Hogyan? Trükkök százaival. Leghatékonyabban az információ megosztásával és minél nagyobb együttműködéssel. Szép példa erre a szabad…..
Tékozló Homár Vér a CBA-ban 2007.11.23 12:06:55
Fura, hogy a szelektív hulladékgyűjtés nem különbözteti meg a veszélyes biológiai hulladékot, pedig ahogy Linna látta a CBA-ban, lenne rá igény:Hivatalos ügyben jártam az egyik fővárosi CBA-ban, ahol igénybe vettem a személyzeti mosdót. Az egyébként kulturált helyiség…..
Dido 2007.11.23 14:00:05