Regisztráció Blogot indítok
Adatok
András Miklós

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Február elsején, péntek este 18 órakor kezdődik az első LMBT Történeti Hónap megnyitóünnepsége a Vörösmarty moziban. A rendezvényt Makk Károly filmrendező, a leszbikus témájú Egymásra nézve című film rendezője nyitja meg. Ezzel kezdetét veszi az LMBT Történeti…..
András Miklós 2013.03.15 00:21:18
@ekszvájzed: nem kell örülni annak, hogy némelyik neves történelmi személyiség meleg volt. De nem is kell úgy tenni, mint ha a buzik szart se érnének!
Nem kell szimpatizálni a melegszervezetek tevékenységével sem. Az viszont baj, hogy azt képzelitek, hogy ti heterók felsőbbrendűek vagytok, és jogotok van szemétkedni a buzikkal, ha netán úgy tartja kedvetek, vagy éppenséggel politikusként vagy egyházi vezetőként kipécézni őket és demagóg kampányba beépítve démonizálni. És igen, felhúzom magam. Felhúzom magam, mert nap mint nap kell hallgatnom a gyalázkodó szövegeket. Felhúzom magam, mert ez egész életeket meg tud keseríteni, mert tizenéveseket taszít öngyilkosságba. Felhúzom magam, mert az egyház képmutatóan a szeretetet hirdeti, miközben papok uszítanak a melegek legyilkolására. És felhúzom magam, mert úgy tesztek, mint ha ez mind tök rendben lenne, és még én vagyok a hülye, hogy mi a franc bajom van. Akkor is felhúzom magam, amikor nekiállsz ratyizni, hogy jössz te ehhez? A jó édes anyádat ratyizzad!
András Miklós 2013.03.15 12:23:56
@ekszvájzed:
Neked sincs jobb szórakozásod, mint hogy itt verd a nyálad. Te kulturált? Olvasd már vissza légyszíves, amiket írtál! És igen, kikérem magamnak, hogy ratyizzál. Te vagy az, aki provokál.
Nem jut tovább a gondolkodásod a zsidókon, meg a cigányokon. Mindenbe ezeket képzeled, mert csak ekörül forog az agyad.
És mit gondolsz te magadról, hogy egy másik magyarnak pont te mondd meg, hogy hova költözzön?
Kénytelen leszel elviselni a magyar melegeket, és azt is, hogy rendezvényeik vannak, hogy megjelennek az utcán a szemed előtt, és hogy egyenlő bánásmódot követelnek. Azért, mert ebbe nincs jogod beleszólni.
András Miklós 2013.03.15 21:58:03
@ekszvájzed: Azt viszont áruld el, hogy szerinted hogy viselkednek a melegek? És ne a két perverzzel, meg az egy kurvának öltözött travival jöjj a felvonulásról, mert az egy szélsőséges eset nem hétköznapi helyzetben. Láttál te már melegeket hétköznapi helyzetben? Biztosan, csak nem tűnt föl, mert kb. ugyanúgy viselkednek, mint bárki más. Nekem nem kell magyaráznod, milyen az, amikor valakit szarba se vesznek, tudom túlságosan jól, te is azt próbáltad előbb.
Ja, az ő kavarásuk...
Gondolom a székely autonómiáról vagy a felvidéki magyarok nyelvhasználatáról is az a véleményed, hogy maradjanak kussban, mint ahogyan itt a melegek, mert éppen a többségnek úgy tartja kénye kedve, hogy szemétkedjen velük.
Gyűlöletbeszédnek, pontosabban gyűlölet-bűncselekménynek minősítette a kanadai legfelsőbb bíróság a homoszexualitás bibliai alapú kritizálását, akár élőszóban hangzik el, akár írásban jelenik meg. Pakisztanizálódik Kanada? Libertárius szólásszabadság-szabályozást a…..
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..