Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mackóprés

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két és fél éves uralkodásának egyik legundorítóbb törvényhozási aktusára készül az orbáni hatalom. Az alaptörvény részévé teszik, hogy ha valakinek nincs otthona, ez még nem jogosítja fel őt arra, hogy az utcán éljen. Aki ismeri az előzményeket, tudja, hogy ezt a…..
mackóprés 2013.02.08 22:21:10
@dr kíváncsivagyok: Orbán nagy spílernek hiszi magát, de az oroszok simán átverik...
mackóprés 2013.02.08 22:26:22
@politikus-omm: Ez most vicc vagy komoly? Mert viccnek elég durva lenne? :-)
mackóprés 2013.02.08 22:27:24
@alf: Ne legyen igazad!
Közismert a szabadság azon mély óhaja, amely egy éve épp egy békemenetnek elnevezett megmozduláson is kulcsmondattá vált: Nem leszünk gyarmat! A "szabadságvágy" e kinyilvánítása egyben a kormányzat melletti kiállás kinyilvánítása is volt, hiszen utóbb büszkén emlegették a…..
Saját pénzügyi helyzetüket, munkahelyük stabilitását és az ország gazdaságát is pocséknak érzik a magyarok. A jövőbe vetett bizalom nagyon sokat romlott az elmúlt években, és egyelőre nem látszik a fordulat. Nem látja stabilnak a munkahelyét, nem reméli, hogy jobb…..
Hülye járások Hoffmann-gyerekek 2013.02.06 15:30:32
Magyarországon voltak már (vannak is még) Ratkó-gyerekek, mostantól lesznek Hoffmann-gyerekek is. Hála kormányunk átgondolt oktatáspolitikájának, megújul a közoktatás. Mi sem mutatja ezt nyilvánvalóbban, mint az, hogy egy csapásra jelentősen megnő az iskolába járó gyerekek…..
A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 6. Mai vendégposztjában a Bölcs Boldi Bácsi a tőle megszokott provokatív módon a ruhatár-büfé szakokat veszi védelmébe, majd az írás végén meglepő felfedezéssel hálálja meg az olvasó kitartását.*Kedves Autodidakta Felsőoktatási Szakértő…..
„Bizony, a rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz” – szól Ara-Kovács Attila írásának határozott tételmondata a Magyar Narancsban. Bár a szerző egy nappal később, a lapunkhoz eljuttatott…..
Napok óta osztok-szorzok: felsőoktatás vagy szakképzés? Alább igyekeztem tényszerűen összeszedni a pro és kontra érveket, hogy megkönnyítsem a döntést. Kiindulópontnak annyit szögeznék le, hogy bár szeretnék a felsőoktatásban tanulni, nem mindegy, milyen áron lenne erre…..
mackóprés 2013.02.07 10:36:36
@Jankove: Nevezz meg légy szíves néhány kamu diplomát konkrétan!
Közgazdasági tény, hogy a nemzethalál szélén állunk - hangzott el a sommás megállapítás egy hétfői, élményszámba menő fórumon Unortodoxiában. Persze e mondat tragikusan zavaros és képzavaros volta azonnal érthetővé válik, ha hozzáteszem, hogy az előadók között a hazai…..