Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovas nemzet

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten az ENSZ Közgyűlése „nem tag megfigyelő állam” státuszt (non-member observer state) adott Palesztinának, ami lehetővé teszi számára, hogy megfigyelőként részt vegyen a Közgyűlés munkájában, de nem ad neki szavazati jogot. Sokan féltek ettől a lépéstől és sokan…..
Lovas nemzet 2012.12.02 14:38:08
@ByA: Most ezt aztán jól megaszontad. Nulla konkrétum nélkül. Mindenki hülye, csak te vagy villamos. :)
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
Lovas nemzet 2012.12.01 19:20:21
@Kalmár: A Moszad sem figyelhet minden apróságra, amikor képeket gyárt, ne kötözködj!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Lovas nemzet 2012.12.01 16:57:01
@.net: Nem, a feleséged annak köszönheti ezt, hogy nem egy olyan munkaerő, akit szívesen vesznek vissza. Ha annyira jó munkaerő lenne, ünnepelve várnák, mikor jön végre (éltem át ilyet). Persze könnyű mindig másban keresni a hibát. Ha a cég felmond neki, még kap is búcsúzóul egy kis pénzt, és aztán irány a munkaerőpiac, keresni kell valami mást, és ha akkora a szupersztár, ez nyilván nem lesz probléma. (Egyébként szerintem ha más kormány kerülne hatalomra, az se változtatna ezen, tudja mindenki, hogy ez egy is hátra maradt kommunizmus volt, örülnek, hogy más eltakarította.) Az, akit NEM fognak most kirúgni a feleséged visszatérése miatt, meg nyilván eléggé örül a szabályozásnak.